Koripallo.com

Kataja Basket 2022-23

Viestejä
2 963
Karjalaisen mukaan Turner saikulla.
Mutta voi olla mukana myös huomenna, kun urheasti Jytkytetään menemään ;) Hieno ilta tulossa, ja mikäli Töörneri on sivussa, niin ei hätiä mitiä, Reece kehiin niin jotta heilahtaa, ja tumppi ratkasee. Vois kokeilla kuivalaistakin kentälle jossain kohtaa, eiköhän keväällä nähä parketilla ;) Ei auta huomiselle muuta kun varata juotavaa, on hienoakin hienompi ilta tulossa, ja vielä perjantai ;) Eihän tässä oo kun puksutella, juna kulkee ja raiteet vie ;) Terveisiä vaan lakeuksille, lauantaina on vieläkin hienompi päivä ;)
 
Viestejä
1 600
Huomenna Helsinkiin Suomen Cuppia katsomaan. Ihan hyvä konsepti. Jos Kataja häviää huomenna, jää enemmän aikaa synkistellä ja ottaa pari olutta. Jos voitto ja tappio finaalissa aikaa taas synistellä ja voi ottaa kolme olutta. Ja kruununa tietysti cupin voitto lauantaina ja MAANANTAINA Joensuuhun. Kunnon juhlat pari päivää.

Pitäisiköhän käydä sunnuntaina Talissa. Siellä on kuulemma kunnon keilakisat. Taitaa olla sama 10000 e voittajalle kuin cupissa.
 
Viestejä
2 963
Nonniin, kohta polkastaan cupin finaali käyntiin, tiukka matsi luvassa, mutta eiköhän sieltä voitto kairata, ja sitten lähetään voitolla yöhön ;) Hieno ilta tulossa! Reece täytti eilen paikkansa hyvin kyllä, eli ei siinäkään mielessä hätiä mitiä ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös