Koripallo.com

Kataja Basket 2022-23

Viestejä
2 982
Ei ollut keinoja luoda tilaa tänään Katajalla. Onko Lommilla jotain vammaa vai miksi pelasi niin vähän? Jokaisen Hirvosen kolmosyrityksen vaihtaisi milloin tahansa Lommille. Tai näemmä vaikka Tumballe.

Turner on aivan eri liigojen mies.

E: Tumppi myös pahasti Nikkarisen viennissä tänään. Kinkut ja bussikilometritkö.
Gini.
 
Viestejä
75
Hirvinen on "korisliigapelaaja". Susijengiin ei potentiaali riitä.
RHJ on meidän "heikko lenkki". Hoida RHJ ja hoidat pelin?
Pelin tason iso heilahtelu on kuitenkin se seikka jonka vuoksi finaalipaikka jäänee haaveeksi. Mitalista voidaan taistella. Ja hyvä se sekin on.
 
Viestejä
2 089
Mahtava voitto oman tason porukasta!

Vastustaja ei kovan difun takia tehnyt edes 90p!

Olen vähän yllättynyt Lindbergin vähäisestä peliajasta. On niin vahvat näytöt.

No, oli kuiteskin avausviisikossa tai melkein ainakin.

Kova on luotto toisin kuin Knihtiseen…

Hurterin vaarallisuutta ei toki voitu tietää.

P.s ja niin: eikö Danesille vois antaa tsäänssiä enää?

Ja Lindb&Lommi divarista vauhtia hakemaan
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
40
Tuossa ihmettelin, kun huoltaja huoltaja Riutta Twitterinsä esittelytekstissä kertoo olevansa "trainer in Finnish Korisliiga team Kataja Basket". Mutta sitten muistin, että olihan se Yrjövuorikin Lakersin "athletic trainer" joten kaipa treeneissä heittojen palauttaminen lasketaan treenauttamiseksi jos Kobe Bryantin pohkeiden hierontakin lasketaan.
Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista.
 
Viestejä
75
Edelleen peli sakkaa kotimaisiin pelaajiin.
Alkaa usko mennä Tumppiin ja varsinkin hänen puolustuspeliinsä. Tänään myös lopussa onnistui pitämään LaBan pelissä mukana muutamalla naperokorissyötöllä.
Tumba on noussut suosikikseni. Hän tekee tehtaan takuulla kaiken mitä osaa. No ei ole hirmu paljon, mutta kumminkin. Tasaista tekemistä. Ja fysiikka kestää vertailun kehen tahansa tässä sarjassa!
 
Viestejä
544
Edelleen peli sakkaa kotimaisiin pelaajiin.
Alkaa usko mennä Tumppiin ja varsinkin hänen puolustuspeliinsä. Tänään myös lopussa onnistui pitämään LaBan pelissä mukana muutamalla naperokorissyötöllä.
Tumba on noussut suosikikseni. Hän tekee tehtaan takuulla kaiken mitä osaa. No ei ole hirmu paljon, mutta kumminkin. Tasaista tekemistä. Ja fysiikka kestää vertailun kehen tahansa tässä sarjassa!
+ Lommille sebun minuutit kiitos
 
Viestejä
833
Katajan peli vaikutti tänään väsyneeltä, äijät teki virheitä ja paljon. Tumpin, Holliksen, Turnerin ja muiden kannattaa nyt levätä hetki ja reflektoida viimeaikaista pelaamistaan. Oikeastaan kukaan heistä ei omalla tasollaan ollut.

Siinä samalla kun reflektoivat tekemistään, kannattaa nostaa hattua Lahden Ertel II. Aivan loistava asenne. Olisinko uskonut kaverin heittävän 26? En.. onnittelut Lahteen, hieno mies!

Hätää ei ole. Rosteri on laaja ja jokaiselle tulee niitä heikkoja hetkiä, paitsi Karhulle. Niistä hetkistä on vaan rynnittävä läpi. Voiton ja tappion ero on hiuskarvan varassa, siihen hiuskarvaan vaikuttaa sitten 200 asiaa.

Postiviista on se, että joukkuehenki vaikuttaa hyvältä. Minun poiminnat illan pelistä:

Hirvonen: olisiko hieman yliyrittämistä? Siinä missä olen tottunut näkemään onnistumisia, tämä ilta oli ehkä enemmän väkisin menemistä ja menettämistä. Onko liian kovat paineet? Turnerin vuoro olla avauksessa joskus?

Turner: loistavia yksittäisiä oivalluksia, mutta kokonaisuus oli hieman keskinkertainen. Ajottain tuntuu kuin olisi hieman hukassa ja peli seisoo. Väsymystä?

Knihtinen: Paha tehdä penkiltä mitään? Lindbergiltä ansaitsisi minuutteja.

Lommi: meidän heittäjä, meidän kapteeni. Hän heitti tänään yksittäisiä kolmosia, penkillä oli paljon? Jos on kapteeni, niin silloin pitää valmentajalta löytyä luottoa. Jos ei löydy, no, siitä peli ei parane. Tiedämme mihin Lommi pystyy parhaimmillaan ja heirtäjän roolissa.

Tumba: ihmeellistä, että Tumballe pelattiin niin paljon heittoja? Tumbalta tasaisen hyvä peli. Haastaa puolustuksessa kenet vaan, tässä sarjassa. Hyökkäyspäähän pitäisi saada varmuutta.

Hollis: väläytteli, sekä hyvässä että pahassa. Ajoittain oli liekeissä, ajoittain oli vielä Helsingin yössä. Tasaisuus Hollis. On kuitenkin sellainen erilainen pelaaja, joka monelta joukkueelta puuttuu. Valmennuksen olisi osattava tätä asetta hyödyntää.


Egekeze: monipuolinen ja taistelija. Katajan ehdottomasti monipuolisin ja tasaisimpia suorittaja. Sanoisin ihan, joukkueen paras. Hyvä peli taas.


Smith: yksipuolinen, haastaa kenet vaan korin alla. Taas tasainen ilta ja hyvässä mielessä. Ilman Smithiä oltaisiin aika liemessä.


Turner: hienoja oivalluksia. Välillä taas tuntui olevan vähän muualla kuin pelissä? On kuitenkin monipuolisempi kuin Hirvonen. Kaipaisi hieman enemmän roolia ja johtajuutta rakenteluvaiheessa.

Danes: miksi ei pelaa? Sen tietää varmaan vain valmennus. Moti? Loukki? Ei niin mukava tyyppi valmentajan mielestä?


Tuomala: potentiaalinen, lisää minuutteja.


Lindberg: potentiaalinen, vähemmän minuutteja. Ei ole minusta näyttänyt niin vahvalta vaihtoehdolta, että penkittäsin Lommia tai Knihtistä hänen sijasta. Tumba on suorittanut aivan eri tasolla. Lindberg väläyttelee joo, mutta on pettymys kokonaisuudessa. Aikaa toki on, eikä heti voi räjäyttää pankkia.

Eikun ensi peliä kohti. Puks
 
Viestejä
42
Kataja olisi tarvinnut/ tarvitsee vähän toisenlaisen pelaajan kun mitä Turner on! Ei mitään häntä vastaan väläyttelee välillä kwntällä ollessaan mutta Kataja tarvitsisi enemmän heittävän takamiehen joka jakaa palloa! Vielä kerkeis hankkia jonkun....
 
Viestejä
2 982
Noo, elkee työ hättäillä, poijjaat on vähä välipäivä tuulella ollunna tällä viikolla, ja Hollisihi kävi lätäkön toisella puolella jouluna vähän russauttelemassa, puksauttelemassa ja jytkäyttelemässä ;) Voittohan tuolta eilennii kairattii niin jotta jysähti, kai työ nyt tiiättä jotta ei hätiä mitiä vaikka ois 60 pinnaa tappiolla ekan puoliajan jälkeen, ku rinnalle tullaan ja ohi männään ;)

Ei se aina kaunista tarvihe olla ;) Vähän niinku.. Ei koko, vaan miten sitä käyttää.. Mutta oottakeehan kuulkee kun poijjaat juhlii uutta vuotta tännään oikein kunnolla ja kostuttaa kurkkuu railakkaasti, ja lepäilevät huomenissa, niin se on kuulkee ens tiistaina motonetissa ja tammikuussa muutennii semmonen mänö tiiossa, peli on niin silmiä hivelevää, jotta siinä baarin kaapittii tyhjenöö ihan itestään puoliajalla.. vastustaja ei ossoo oikeeseen bussiin pelin jälkeen, eikä tiiä osa kahtojistakaan mihin päin pitäs männä, naikkosista varsinkaan.. ;)

Saati kuha pete saapi tauvin taltutettua ja tulloo takas penki päähä, ottaa muutaman tekun ja jytkyttää mänemään, niin sitte se vasta aukivaa.. Tolpalla kuulin huhua, että TJ on toimittana ginipullon lisäks petelle viskipullon ja konjakkia reippaasti, että tauti noppeemmin taittuu, kuulema on myös pojilta pitsat toimittana samalla ;)

Hieno kausi mänössä, ei muuta kuulkee nyt tännään kun Ginipullo auki ja uuven vuuven juhlintaan, puksuti, ja ei muuta kun JYTKYTETÄÄN!
 
Viestejä
2 982
Nonniin, jytkäytetään v.2023 tästä käyntiin, puks! Hieno vuosi tulossa, hieno kausi menossa, tori varattu, ja petelle patsas, parempaa ei voi toivoa ;) Jytkäytetään myös poijjille kunnon karvareuhkat ja villahousut jalkaan, kun tulevalla viikolla puksahtaa kunnon pakkaset siperiasta päälle, niin ei poijjaat jäädy aivan täysin, päinvastoin, lisää virtaa saavat kylmästä niin, että motonetti suorastaan hehkuu illasta toiseen ;) Puksutellaan, Puks!
 
Viestejä
205
Kiva taas katsoa Katajan kotipeliä mutet päällä. Huoh tätä kotijoukkueen kokoaikaista kehumista ja olematonta tietotaitoa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös