Koripallo.com

Kataja Basket 2023-2024

Viestejä
2 418
Yhtään europeliä en oo tänä kautena katosnu kun ne ei itseä kiinnosta mutta tilastojen mukaan eilen Lufile, Egekeze ja Singleton pelanneet hyvän pelin. Singleton jos jatkaa noin niin silloin voin myöntää olleeni väärässä hänen suhteen että ei olisi vahvistus. Lufile eilen 16 levypalloa joten vaikuttaa siltä että hän tuo Katajaan juuri sille alueelle vahvistusta mikä on ollut alkukauden ongelma eli levypallo peli. Hirvonen ei pelannut eilen ja saa nähdä sit milloin pelaa seuraavan kerran. Yleisöä ei europelit taida kiinnostaa sen enempää kuin Korisliiga.

Lauantaina Katajalla kotipeli Kouvoja vastaan. Molemmat joukkueet taistelee pääsystä 6 joukkoon eli jaossa jälleen tärkeät pisteet. Kouvoilla on jälleen hyvä joukkue. Jenkit on ilmeisesti hyvää tasoa ja kotimaisista Mäntynen on pelimies ja Alanen parhaimmillaan hyvä mut toki huonoimmillaan kiukuttelee ja mököttää mitä hän Katajassa teki. Boyd myös ok kotimainen ja itselle uusi nimi eli Topias Jokela vaikuttaa sentteriltä joka voi tulevaisuudessa olla hyvä sentteri Korisliigaan ja ehkä jopa ulkomaillekin.

Katajalla Hirvonen ehkä puuttuu. Ulkomaalaisista sentteri Lufile ollut yllättävän hyvä. Vahva pelaaja joka viimeistelee hyvällä prosentilla korin alta ja ottaa levypalloja ja pärjää pakissa vastustajan isoille miehille eli just se mitä Kataja kaipaa. Sibande ollut alkukauden Katajan paras pelaaja ja yksi Korisliigan parhaimpia pelaajia. Hyvä skoraaja ja ottaa hyvin levypalloja. Egekeze on myös ollut hyvä. Singletonilla monta huonoa peliä mutta Korihaita ja eilen Puolalaisia vastaan pelasi hyvän pelin. Kotimaisista Lindberg heittänyt hyvällä prosentilla kolkkeja toisin kuin Tumba joka ei oo heittäjänä hyvä vaan vahvuus pakissa samoin kuin Knihtisellä. Permanto taitaa nyt alkaa pelaamaan paremmin kun ei oo vammoja. Kapea on Katajan rosteri eli toivoa sopii ettei uusia loukkaantumisia tuu.

Lauantaina pääsen ekaa kertaa tällä kaudella Motonet areenalle kun on työ ja perhe niin ei oo aina aikaa lähteä peliin. Tunnelma ainakin Ruudun perusteella on Motonet areenalla edelleen vaisu ja luulen että ainakin runkosarjassa ei tuu olemaan yleisöryntäystä
 
Viestejä
2 911
Lauantai sauna tulossa ylihuomenna,ja ei muuta kun kouvoille turpaan! samalla pelillä kun jatketaan, niin voittoja napsuu samaan tahtiin kun korkkeja aukeilee ;)
 
Viestejä
22
Lufile vaikuttaa kyllä hyvältä haulta. Ehkä alkuun vähän epäilin pituutta, mutta voima korvaa puuttuvat sentit.
Singletonista pakkoo ottaa sanat takaisin, kun en laskenut kaveria vahvistukseksi. Jos jatkaa samalla tavalla kuin kaksi viimeistä matsia, niin on tärkeä palanen takakentällä. Ilmeisesti ketsuppipullon aukeaminen vaati vain Hirvosen loukin ja vähän vastuuta ja sitä kautta itseluottamusta.
Suomalaisosastosta Permanto parantanut ja Lindberg ehkä hieman, mutta edelleen löytyy parannettavaa. Knihtinen edelleen todella heikkoa tekemistä. Toivottavasti Sibandesta pystytään pitämään kauden loppuun asti kiinni. Meinaan tuon tason kaveri kelpaa kyllä helposti isommillekin kentille.
 
Viestejä
833
Pitää muistaa, että Singleton on Rookie-pelaaja aivan uudessa ympäristössä. Ei ole ihan helpoin elämän muutos ja asiat ovat uusia yms. Ensimmäinen vuosi on varmasti hakemista ajoittain. Nopea ja taidokas pelaaja hän on kyllä. Vähän vaatii vaan kypsymistä. Jos Donzon mentaliteetin ja Singeltonin taidot saisi yhteen, voisi olla hyvinkin Sibanden suhteen puntit tasan.

Puolustajana tulee auttama mitat vastaan, mutta niin tulee Hirvosellakin. Puolustus alueen sisällä jää muille. Mutta, jos olet heikko puolustaja, joudut olemaan hyvä skoraaja tai pelinrakentaja, näin se menee.
 
Viestejä
1 924
Miksiköhän Singletonin piti ottaa valkoinen paita pois pelipaidan alta? Samaan aikaan Kouvojen Lindo ja Jackson saavat pitää toista paitaa alla. Pitääkö värin matchata pelipaidan kanssa?
 
Viestejä
2 418
Hyvä peli Katajalta. Varsinkin 3 jakso oli kyllä todella tehokasta hyökkäystä. Katajalta onnistui kaikki mutta erityisesti Singleton, Sibande ja Lufile pelasi hyvän pelin. Singleton nyt 3 hyvä peli putkeen ja Sibande nyt on yksi Korisliigan parhaita pelaajia. Lufile on vahva sentteri joka ottaa hyvin levypalloja. Ilman loukkeja Kataja voi tänä kautena olla jopa finaalissa mutta sinne on niin pitkä aika että turha spekuloida ja turhaa myös hehkuttaa liikaa. Viikon päästä vieraissa sarjan paras jengi eli Seagulls joten haaste on Katajalla kova mutta hyvällä pelillä myös Lokit voi kaatua
 
Viestejä
2 911
Vakuuttavaa tekemistä. Lufilen mukaantulon ja Singletonin heräämisen myötä tämän joukkueenhan on melkein pakko pelata finaaleissa?
Tottakai pelataan finaaleissa, kun torikin on varattu jo ;)

Joo, hyvä matsi oli, ilo katsoa. Ja Grant, oliko joku laittamassa miestä kotiin, muistelenko väärin vai mitä hä? ;) Jenkulat on nyt kohillaan, ja niin on kaikki muukin! Donzoki on rosterissa, joten ei muuta kun puksutellaan pitkälle! ;)

Nyt puksutellaan loton vientiin, muutamalle ginipaukulle, ja saunan lauteille! Hieno kausi menossa!
 

Vt

Viestejä
74
Kova voitto. En olisi uskonut, että kataja paukuttaa tuollaiset luvut, kun hyökkäys ollut aika vaikeata koko kauden. Toivotaan, että singletonin esitykset pysyy hyvinä. Vähän toivoisin parempaa pelisilmää katajan takureilta. Monta kertaa pelin aikana egekezellä tai lufilella oli pieni ukko vaihdon jälkeen selän takana ja palloa ei joko saatu toimitettua tai kesti tuhottoman pitkään.
 
Viestejä
2 911
Ens la jytkytetään kisiksellä gullit kumoon, sitä ennen pyörähetään Romaniassa jytkyttämässä :cool:
 
Viestejä
2 911
Voitas ottaa tohon vielä keväälle lisäksi mullinen, bradley ja tupla hollikset ;) Pitääkin tarkistaa, pelaajko hollis jossain nyt ;)
e. pelaakin unkarissa näköjään ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös