Koripallo.com

Kataja Basket 2023-2024

Viestejä
2 813
Onneks meitillä on sopimus Tumban kanssa tulevastakin kaudesta ;) Ae että reilut 3kk ja taas männään semmosta vauhtia kun liiga ja eurosarjat starttaa että eihän tässä jaksa odottaa enää. Onneks on mitä odottaa, ja mitä kuullaan ennen sitä.. ;)
 
Viestejä
1 734
Jenkkivelikullat tulee taas sieltä tutusta paikasta:
alelaari-1.png
 
Viestejä
2 813
Nonniin, juhannus lusittu, ja kohta lusittu koko kesäkuu, ja kohta alkaa paukkua ;) Nyt jysähti jo kausarit myyntiin, mutta kun kuullaan sopimuspaukkuja hiljalleen, sitten lähtee kausarimyynti semmosta kiitorataa eteenpäin ettei päätepysäkkiä näy edes kauhajoella ;) Eurooppaan me männään taas, hieno kausi tulossa, ja kolkutteloo jo aivan nurkan takana. Samanlaista energistä korista kun männä kaudella, ja pikkusen kovuutta vielä lisää.. Niin, ja kolmostykki löytyy ;) Kaikkea ootellessa, nautitaan kesästä, pesäpallosta, raveista ja yleisurheilusta ;)
 
Viestejä
2 372
Toivon että kaikki ulkomaalaiset vaihtuu. Turner ja Smith on jo uuden joukkueen löytäneet. Pakko saada 4 hyvää jenkkiä jos meinataan oikeasti pärjätä Korisliigan 2 suurelle eli Karhulle ja Seagullsille. Kotimaiseen osastoon menisi yksi laadukas kotimainen tyyliin Palmi. Katajan kotimaisista kukaan ei ole kovin hyvä kolmostenheittäjä.
 
Viestejä
2 372
Ja en ymmärrä niitä ketkä haluaa Hollis-Jeffersonin kanssa jatkaa. Liikaa huonoja pelejä ja muutenkin suht huono heittäjä niin väitän että helposti löytyy samalle pelipaikalle paljon parempi pelaaja. Hollis-Jefferson on yliarvostettu pelaaja varsinkin Karjalaisessa.
 
Viestejä
526
RHJ hyvä pelaaja ja puolustuspäässä etenkin, en ehkä silti jatkoa enää tekisi. Otteet ailahtelee liikaa hyökkäyspäässä varsinkin vieraspeleissä ja jos pantterista haluaa pelata nii ei ehkä riitä.

Toivottavasti Egekeze jatkaa, pelas hyvän kauden ja varmaan vaikea löytää isoa miestä joka heittää hyvin. Viihtyi täällä mutta rahasta kiinni.
 
Viestejä
2 813
Kaikkihan täällä viihtyy, siitähän se ei jää kiinni, se on se karjalainen rempsekkyys.. ;)
Katotaan, millasia tuohipinoja takataskusta löytyy ;) Eiköhän sieltä kotimainennii ja toinennii toivottavasti tule vielä jenkuloiden lisäksi.. Esekese ois kyllä äijä paikallaan ;) Ja sitten hankitaan tupla-hollikset myös ;)
 
Viestejä
2 813
Nonniin, kolmostykki jysähti ekana rosteriin, mitä jysähtää seuraavaks? ;)

Pitkiä kotimaisia näkyny katukuvassa, vanhoja ja uusia ;) Aika rientää ja housut kuluu, ja kuluu myös mustetta kun sopimuksia rustaillaan.. Antaa kuluu vaan, ja ai että, muutama kuukausi ja taas paukutetaan motonetissa! Sitä ootellessa, ootellaan euro arvontoja, ja nautitaan viikonlopusta, ilosaari - ja vaarirokista, ja kaikesta suun myötäsestä ;)

Saa nähä, millanen iso järkäle jysähtää vielä haaviin, tullooko päivitetty versio waltersista ;) ..
 
Viestejä
2 813
Mielenkiintosia aikoja myös euro arvontojen osalta.. Riittääkö suoraan lohkopaikkaan vai karsitaanko.. Saadaanko vastaan vaikka vanha tuttu Gravelines Dunkerque, päästäänkö kyykyttämään ruottalaisia tai virolaisia, vierallaanko turkissa tai portugalissa, vai viekö tie Azerbaijaniin ;) Toivon mukaan paukutellaan motonetissa.. ;) Puksuti puks, kohtapuoliin sekin tiedetään ;) Hieno kausi tulossa!
 
Viestejä
72
Singleton-uutisen mukaan Katajalla on 7 sopimusta ja enää kolme pelaajaa haussa. Tosissaanko ne aikoo pelata 10 miehellä kauden? Perinteiden mukaan 1-2 on kuitenkin loukkaantuneena/sairaana pitkin syksyä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös