Koripallo.com

Kataja Basket 2023-2024

Viestejä
833
Motonet Areenasta uusi Mehtimäen kirjasto?

Naurettavaa. Motokirkko kehitteillä.
 
Viestejä
317
Ainakin edellinen ottelutapahtuma oli melkoisen unettava, piti ihan erikseen keskittyä kuuntelemaan jos halusi kuulla musiikkia tai mitä kuuluttaja sanoi. Ja siihen päälle vielä tavallisen hiljainen yleisö.
 
Viestejä
2 927
Huomenna jytkytetään Tampereella oikein kunnolla! Pojille varattu bussiin hanojen lisäksi terästettyä, paikallista palkittua, ginillä terästettyä mustikkaglögiä voiton kunniaksi, ja lisäksi löytyy kinkun tynkää! :cool: Voitto kotiin!
 
Viestejä
6 223
Sibande ei pelaa tänään. Joko on ostettu isompiin ympyröihin?
 
Viestejä
2 423
Ilman Sibandea tänään Pyynikille. Se voi olla että joulutauolle Kataja menee tappion kanssa. Toki jos puolustus toimii hyvin niin Kataja voi voittaa mutta Pyynikillä Kataja on useasti hävinnyt niin ei tappio ois tänään yllätys varsinkin kun Pyrintö on piristynyt Sopasen potkujen jälkeen.
 
Viestejä
2 927
Olikos sibande, jonka vatsa ei kestä tulisia abc ruokia?
Äijällä on lentsu, ei sen kummempaa, joten puksuti puks, nakkibussi syö kilsoja parhaillaan, ja takas tullessa vasta lystiä onkin, on herkut joka makuun mustikkäglögiä myöden mukana ;)
 
Viestejä
180
No johan on jos ei apsin pöperöitä kestä!! tulista siitä saa vasta kun on oma tapasco purkki mukana haha
1702730581615.png
on lähtenyt Joulun viettoon?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös