Koripallo.com

Kataja Basket 2023-2024

Viestejä
2 412
Kataja joutui pelaamaan vajaalla kokoonpanolla kun edelleen Pack ja Pöllä puuttui ja nyt myös Singleton ei pelannu. Toki ei Singleton Katajalle menetys oo. Nyt uusi jenkki Singletonin tilalle. Ansaitusti Karhu Basket voitti ja Madut sekä Sjolund pelas hyvän pelin. Katajasta kolmikko Tumba, Permanto ja Karhu joka upotti kolkit 3/3 pelas hyvän pelin. Egekeze ok peli ja Lufile välillä hyökkäyspäässä hyvä välillä heikko ja puolustuksessa ja levypalloissa pehmeä. Hirvonen heitti paljon ohi tänään.

Oma fiilis on että Kataja ei vieraskentällä hae yhtään voittoa kun vieraskentät on aina vaikea Salohalli ja IKH areena ja myös Nokialla Kataja todennäköisesti ottaa kunnolla turpaan joten eiköhän Kataja aloita Play offit vieraskentällä. Nyt pitäis saada Pack ja Pöllä pelikentälle ja toivottavasti Hirvosen nilkka ei pahasti menny rikki ja Lufile sai myös kunnon osuman päähän joten toivotaan että ei Lufilella oo mitään aivotärähdystä
 
Viestejä
537
Karhulle lisää peliaikaa ja yksi jenkkihän toho pitäs hankkia Singletonin tilalle, varsinkin kun Lufile otti osumaa. Kotietu taitaa karata loukkaantumisten takia.
 
Viestejä
2 900
Joo, kyllähä tossa yks jenkki menis vielä lisää, mutta tuskin tulee, ellei pidempää loukkia tule. Vaihtoja ei tule, tuleeko joku lisää, saa nähdä. Ois edes Donzo vaikka kunnossa, 2 ( lopussa 1) jenkillä on vaikee voittaa matseja, siinä suhteessa hyvä peli katajalta, ja vain 8p tappio, korierollakin merkitystä lopulta on, ihan oikein pelata loppuun asti kunnolla.
 
Viestejä
2 412
Asia mikä alkoi tän päivän pelissä välillä ärsyttää oli Katajan joukkueen jatkuva valitus tuomareille ja ei yllätä että Virtanen otti taas tekun. Ja Riutan Tapsa vois olla hiljaa. Näyttää tyhmältä kun joukkueen huoltaja huutaa tuomareille
 
Viestejä
6 212
Karhu vei voiton niin kentällä kuin katsomossakin. Sarjan intohimoisimmat ja kiihkeimmät fanit löytyy Kauhajoelta. Ei oo jatkosarja Katajalta alkanut ruusuisesti. Tiukassa se kotietu tulee olemaan. Karhua en mielellään kohtaisi varsinkaan ilman kotietua. No sama koskee Vilpastakin. Ja Korihaita.
 
Viestejä
179
Puolivälieriä odotellessa.

Kataja onnistui jo toisena vuonna peräkkäin rimpuilemaan runkosarjassa kolmanneksi ja hyvä niin.

Joukkueen tilaa kuvaa hyvin Ylempi loppusarja eli kentälle joutuu loppujoukkue ilman Packia, Singletonia ja Donzoa.

Tänään annetaan Mikko Koiviston loistaa.

Motonet Areenassa on sitten 30.3 payPacktime!
 
Viestejä
2 412
Jälleen Katajalle yksi tappio lisää Salohallissa. Hyvin Kataja vajaalla kokoonpanolla taisteli mutta ei se lohduta kun tappio tuli. Egekeze pelasi todella hyvän pelin tehden 31 pistettä ja otti 11 levypalloa. Lufile napsi 12 levypalloa mutta jotenkin tuntuu että puolustuksessa häviää useasti 1 vs 1 tilanteet ja alkanut menemään enemmän kakkosia ohi ja Lufilen yksi heikkous on se että ei yleensä koria tee jos ei pääse 3 sekunnin alueelle. Kotimaisista Lindberg jatkaa hyviä otteitaan ja toiveissa olisi Sebun jatkosoppari. Hirvonen aivan järkyttävän huono heittopeli. Vilppaalta Overton oli hyvä ja Koivisto totutusti upotti muutaman kolkin. Se voi olla että Vilpas vs Kataja on puolivälierissä ja jos Vilppaalla on kotietu niin saattaa Katajalla alkaa kesäloma tuon sarjan jälkeen.

Loukkaantuneista Singleton selkävamma ja päivä kerrallaan mennään. Kyseessä surkea jenkki joten vaihtoon vaan ja uusi jenkki tilalle. Pack palaa huomenna joukkuetreeneihin eli eiköhän pelaa Korihaita vastaan ensi keskiviikkona. Pöllä ehkä pelaa tänä kautena ehkä ei
 
Viestejä
2 900
Viikon päästä jytkytellään motonetissa, mukana toivottavasti päkki ja donzo ainakin, ja kyllä singeltonillakin paikkansa on, tekee siinä sivussa huomaamatta pinnoja, ja sitten vielä pöllis mukaan, niin juna sen kun puksuttaa kohti kevättä ;)
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 587

Hieman toista vuotta sivussa tositoimista ollut Hannes Pöllä on päivä päivältä lähempänä paluuta parketeille. Viime talvena osumaa saanut ja keväällä leikattu polvi on jo siinä kunnossa, että uuden seuran kanssa saattoi jo tehdä ja julkistaa sopimuksen. Diili Katajan kanssa on enteilevästi 1+1-vuotinen, jossa seuran on lunastettava optionsa toukokuun puoliväliin mennessä.

– Olen kuullut tosi paljon hyvää Joensuusta erinäköisiltä, ihan nimekkäiltäkin pelaajilta. Viestiä on tullut, että Joensuu on ammattimainen organisaatio, jossa asiat hoidetaan hyvin, ja talous on mallillaan ja pelaajista välitetään. Kyllähän se jokaisen pelaajan mielessä on, että sellaiseen organisaatioon haluaa, Pöllä kehuu lähes yhdysvaltalaiseen tapaan.

– En tiedä, onko se kohtalo vai mikä se on, mutta tulihan tuo Henkka [Henri Permanto] Kouvolasta myös Joensuuhun polvivamman siivittämänä. Kyllähän se jotain kertoo, että Henkka kuitenkin ihan hyvin kuntoutui pelikuntoon täällä.
 
Viestejä
2 900
Nonniin, tättärää!

Tiedättekös, mikä päivä huomenna on? Sehän on pelipäivä, Juhlapäivä, ai ettien että, nyt vaan päkki mukaan, ja voittoa kairaamaan! Kevät aurinko paistaa täydeltä terältä, niin paistaa myös motonetti huomenna, kun lauteilla taas hikoillaan! Joukkueen pakki toimii silmiä hivelevän kauniisti, hyökkäys rullaa, ja kolmoset tippuu, ja petekään ei ota tekua! On muuten hieno viikko, huomenna juhlapäivä, la juhlapäivä, oi oi.. Oi! Ei muuta kun huomista kohti, juna raiteilleen ja päätepysäkki odottaa joensuun torilla! :cool: :cool: ;)
 
Viestejä
1 432
Tori on kolattu ja muutenkin lumet sulaa. Sopis siellä juhlia. Mutta miten on, miten käy,
onko eväät syöty ja onko paineet puksutteluista lähtenyt
ja tuleeko vaan takapakkia
 
Viestejä
2 412
Tärkeä voitto Katajalle. Peli oli suht rikkonainen ja varsinkin Korihaille vihellettiin paljon virheitä. Kataja ja varsinkin Pack heitti paljon vapareita ohi ja muutenkin Pack oli suht vaisu johtuen varmaan siitä ettei oo vielä täydessä kunnossa. Muut ulkomaalaiset Egekeze ok ja Lufile taas suht vaisu. Lufile on kyllä ollut pettymys ylemmässä jatkosarjassa. Katajan onnistujat oli hyvin heittäneet Tumba ja Hirvonen joilta toivoisi useammin näkevän samanlaista heittopeliä. Lauantaina vastassa sarjakärki Seagulls joka on Katajalle kova haaste mutta kotona Kataja voi jopa voittaa
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös