Koripallo.com

Kataja Basket Talent

Viestejä
4
Valmennuksen taso aivan hirveä. Peu vei ansaitusti voiton. Raakile Purmonen teki ihan älyttömiä mokia lopussa. Kehittyminen totaalisen kesken. Mitä joukkueessa tekevät Lasaroff, Purmonen ja Kuivalainen... Missä on viimekauden takamies Eerikäinen. Tasoero Purmoseen todella suuri... Joukkueessa voisi olla potentiaalia, mutta kyvytön valmentaja pilaasen... Ei tarvitse tulla toistamiseen katsomaan...
 
Viestejä
8
Ei tainnut tänään olla talenttejen päivä Vantaalla:confused: Missä lie jenkki ja muutama takamies tänään ollut, olisi ollut suuri tarve!
 
Viestejä
4
Näinpä. Miksi naisia muuten valmentaa parempi valmentaja Welling tai sinnepäin, joka on valovuoden edellä Marko Tuonosta, joka jäätyy aina lopussa...
 
Viestejä
1 737
Näinpä. Miksi naisia muuten valmentaa parempi valmentaja Welling tai sinnepäin, joka on valovuoden edellä Marko Tuonosta, joka jäätyy aina lopussa...

Oman kylän poika Tuononen tuli aikoinaan valmennuspäälliköksi (tai mikä titteli se nyt onkaan jossa junnujen maksuja ja kenttävuoroja hoidetaan), kun Immos Ilkka lähti hemmettiin, eikä sekään lähtö nyt suuri menetys ollut. Ei Mano vaikuta kovinkaan motivoituneelta hommaan: esim sähköpostiin vastaaminen kuulemma on välillä haasteellista, mutta mielellään valmentaa jos ainakin oma poika on joukkueessa. Kävi välissä puoli vuotta kokeilemassa Riverialla liikunnanopettamista, mutta eipä sekään tainnut ihanuutta olla.

Kun Talentsin perustivat liittivät sen Tuonosen hommiksi ja Welling taitaa valmentaa osa-aikaisesti naisia ja yhtä poikien houkkuetta lisäksi. Tuli siis niihin hommiin, kun edustuksen apuvalmentajaksi halusivat välttämättä Turre juniorin.

Eli siis normi seuratoiminta suhmuroinnit, kyräilyt ja puuhastelut on taustalla.
 
Viestejä
4
Mikä ihme se on, että jos ennen on osannut pelata, niin se tarkoittaa automaattisesti muka sitä, että on hyvä valmentaja. Tuononen paras esimerkki tästä... Joo olen kuullut, että häntä miellyttää vain tietynlaiset pelaajat, jotka orjallisesti toteuttavat hänen kuvioitaan. Lupaa peliaikaa, mutta sitä ei saa. Joku muistaakseni joskus mainotsi miten sumeilematta peluutti omaa poikaansa muiden pelaajien kustannuksella. Lopussa aina avainviisikko kentällä lopputulos tappio. Kataja Basketissa olisi mahdollisuuksia, mutta kun on tehty näitä "sopimuksia" entisille pelaajille valmentamisesta, joka aiheuttanut silloin tällöin katoa pelaajista. Virtanenkin oli kovan luokan pelaajaa ja huippu sosiaalinen junnuille toisin kun Tuononen, mutta samaa saanut aikaiseksi edustuksessa. Ei siis mitään. Ei ole ns. voittaja valmentaja.
 
Viestejä
8
Mukana jytkyttämässä eurooppaa on myös kaksi talentsinkin pelaajaa. Toivottavasti se alkaisi pian myös näkyä dirre b kentillä..
 
Viestejä
1
Onhan se surkuhupaisaa, kun 25-vuotta Katajassa on aina rahat menneet edustukselle. Junnut ei pääse kehittymään kun ei ole aidosti halua heitä kehittää. Raha ja kausimaksut kelpaavat kyllä. Tässä syy miksei junnuja nouse esille. Mervola ainut... Viimekaudella oli joku vaihtopenkillä ja tällä kaudella Purmonen... Toki mitä omapoika kertoi eräistä harjoituksista niin Isä Purmonen huusi eräälle valmentajalle kesken harjoitusten kun tämä oli ajanut pojan harjoituksista ulos ja hups valmentajaa ei enää näkynyt ja nyt Purmonen edustuksessa. Kertoo taustaorganisaatiosta... Toki voi olla pelkkää huhua ja pojan väärin ymmärrystäkin...
 
Viestejä
8
Talentit palasivat joulutauolta sitten niukalla voitolla pahasti vajaamiehisistä Panttereista. Kyllä onnistui valmennus taas totuttuun tapaan sulamaan suuren johdon. Mielestäni tuolla nipulla pitäisi pystyä paljon parempaan, kun melkein viisikollinen pelaajia on myös liigaympyröissä mukana. Toki ei näitä otteluita paperilla voiteta. Onkohan Katajalla aikeita sarjatasoa ylemmäs koittaa nousta?
 
Viestejä
150
Kylmää kyytiä Karkkilassa.... Nyt kun Danes ei ole enää käytössä niin pitäisikö Knihtinen ottaa talentsiin? Tuskinpa hän sieläkään saisi pisteitä tehtyä mutta toisiko kenties lisää taistelutahtoa joukkueeseen?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös