Koripallo.com

Kataja Basket vs Seagulls la 7.3. Klo 17.00

Viestejä
6 228
Kataja jatkaa kärkijoukkueiden kohtaamista jälleen joensuussa lauantaina, kun Helsinki Seagulls saapuu itärajalle. Katajalla alla kitkerä tappio Salossa, Gulls puolestaan löi kotonaan Kouvot. Gulls on vienyt nimiinsä kauden kaikki kohtaamiset ja lähtee ainakin omissa papereissani suosikkina tähänkin taistoon. Gullsilta sivussa on Stewart, ryhmä on silti äärimmäisen kova ja omaa laajan materiaalin. Stewartin poissaolo ei siis juurikaan heikennä iskukykyä, ei merkittävästi. Katajalta sivussa saattavat olla sekä Walters että Jackson huonolla tuurilla, toivoa sopii, että kumpikin on pelikuntoinen. Molempien tai edes toisen puuttuminen heikentää Katajan lähtökohtia. Jos molemmat sivussa, Gulls marssinee helppoon voittoon. No toivottavasti molemmat pelaa. Tämä matsi olisi Katajan nyt hyvä kääntää voitoksi joka tapauksessa. Katajan saldo 3 kärkijengiä vastaan on aika synkkä, vain yksi voitto. Viimeksi joensuussa tuomarit olivat täysin Gullsin puolella, mikä linja nyt?
 
Viestejä
6 228
Jackson out, Walters in. Vanttaja GTD 25.
 
Viestejä
1 686
Mielenkiintoinen peli tulossa. Katajajoki on ollut Lokeille historialisesti vaikea pelipaikka, ainut voitto taidettu hakea Helsinkiin tällä kaudella. Stewart poissa, joten edun luominen on pitkälti Bell-Haynes:n ja Williamsin käsissä. Jos herrat osuvat kaaren takaa, on Kataja ahtaall. Miloin Wilsonin yhteispeli jengin kanssa alkaa sujumaan ja löytyyko Lokeilta miehelle pysäyttäjää?

Korin alla tuomarilinja tulemaan olemaan isossa osassa. Jos poikien annetaan pelata, on Walters vahvoilla selkeästi lokkien pienempää kaksikkoa vastaan. Jos taas Walters joutuu huilaamaan virhevaikeuksien vuoksi reilummin saattaa Abif laittaa jauhot foorumisteille suuhun ja pelata 30 pinnan pelin.

MJ tauon jälkeen Kanervon piste ka. 29, miten tutut korit miestä tänään kohtelevat?

Paljon homman suunta riippuu Katajan pakista, jos kurinalaisuus ja agressiivisuus saadaan yhdistettyä omassa päässä, ovat avaimet voittoo Jytkyttäjien käsissä.
 
Viestejä
1 106
Katajalla ihan ok duunia ja etenkin sitä kun JOJ puuttuu eikä ole laittaa Waltersille tuuraajaksi ketään isoa miestä. Kolmosen heittäjiä Katajalla ei vaan nyt oikein ole kun taas Gullseilla niitä on puoli joukkueellista.
 
Viestejä
1 106
Ihan sääliksi kävi miten Jalmari ruoski itseään puoliaikahaastattelussa.
 
Viestejä
19 552
Unialkuhan se taas oli Katajalta. Huffi alussa kunkku. Hyökkäyslevyjä annetaan liikaa. Menetykset ja huonolla prosentilla kolmoset. Pehmo helppoja korin alta ohi ja Rätli taas tässäkin pelissä missä lienee....?

Noilla eväillä ollaan ihmeellisesti vielä jotenkin pelissä mukana. Eli ei Gullitkaan mitenkään ole loistaneet lukuun ottamatta Huffin alkua.
 
Viestejä
19 552
Jammu saakin ruoskia itseään kolmella turhalla menetyksellä.....Muuten pelannut hyvin.
 
Viestejä
19 552
No eipä tuota jaksa katsoa, kun palloa menetetään oikein sarjassa. Pitäkää tunkkinne!
 
Viestejä
563
Ikävä että siirtoraja umpeutui. Olen sitä mieltä, että Vilpas voisi lahjoittaa Juho Nenosen Katajaan runkosarjan loppuun. En usko, että Vilppaan ylivoimaa pysäyttää enää mikään ja Juholle olisi käyttöä nyt Joensuussa.

Harmittavasti Katajan ottelut päättyvät niukkoihin 2...15 pinnan tappioihin. Vaikka Juho on puolikuntoinen niin silti uskon, että Juhon korisliigan normaalit 25...40 pistettä, karisma ja jumalallinen johtajuus takaisi Katajalle voitot lopuista otteluista.
 
Viestejä
19 552
Mitenkähän noista Morrisista ja Rätlistä sanoisi silleen fiksusti, että ovat ulkomaalaisvahvistuksia? Jammu kipsaantui tauolla pukukopissa. Alanen ei osu mistään. Eikä kukaan muukaan Katajasta tarvitse mitään hurraa-huutoja.

No kukapa tosisaan kotivoittoa odotti? Aina on vastustajalla joku joka vie pelin. Vilppaasta se oli Koivisto ja Gulleista Huff. Katajassa ei vastaavia ole.

Jälleen kerran viimeisellä jaksolla romahdus.

No Kataja sentään voitti levypallot yhdellä ja menetykset ja ohiheitot ihan reippaasti.
 
Viestejä
218
Olihan tässä positiivistakin, Walters ei enää ollut tuomareiden silmätikku eikä tekuja otettu/saatu.
Menetyksiä oli vaan ihan tolkuttomasti ja kolmoset kolisi rautoihin tai vähän sinne päin muttei keskelle keksintöä.
 
Viestejä
6 228
Kokonaisuutena heikko esitys. Gulls ei ollut mikään ihmeellinen, mutta minkäs teet kun kaikki jenkit eivät täytä vahvistuksen kriteereitä ja Jammua lukuunottamatta kotimaisten tehot jää piippuun liian usein. Plus valmennus on sormi suussa. Lyhyt on Katajan kevät.
 
Viestejä
48
Ihmetyttää vaan tuo Aapeli ja Herrala.Miehillä on ammattina lottokupongeilla "koripalloilija" , mutta se pelaaminen varsinaista neiteilyä. Vauhdilla tullaan kentän yli ja sitten jäsähdetään ja vapaista tilanteistakaan ei heitetä vaan pompotellaan ja viime tipassa heitetään silmät ummessa johonkin suuntaan. Eikö tämä heidän valmentaja kerro heille,että koripallossa on tarkoitus heitellä palloa koriin eikä hautoa pallien välissä,mutta
mikäpä siinä ollessa,kun palkka juoksee
 
Viestejä
2 309
Järkyttävän iso takapakki Alaselta Kataja paidassa. Mentaalista puolta, "mä olen kova stara ja seuraava "Lauri Markkanen" ajatuksia? Vaiko valmennuksen puute? Vaiko molemmat yhdessä?
 
Viestejä
6 228
Alanen ollut iso iso pettymys, olkoonkin että oli pitkään poissa. En tiiä missä mättää. Toinen iso pettymys ollut Morris, vaeltelee ties missä.
 
Viestejä
6 228
Hyvin vaikeaa nähdä Katajaa edes välierissä. Top 3 jengi tulossa vastaan veikkaan minä.
 
Viestejä
19 552
Morris on suurin pettymys ulkkareista. On ilmeisesti saanut Rätlinkin mukaan tuohon saamattomuuteen. Rätli sentään sai aikaisemmin levypallojakin keskimäärin jotain kymmenkunta, mutta nyt ei edes niitä saa. Morris ja Rätli yht. 19 pistettä. Onhan se " vahvistuksilta järkyttävää. Lisäksi menetykset. Voi halavatun halavattu. Ja siihen vielä JoJo. Taitaa olla pelit pelattu? Peluutettiinkohan liikaa?

Sitten vielä Kalhuuni päästettiin lähtemään veke. Olisi kannattanut pientä riskiä ottaa. Mutta eihän sitä Katajassa oteta. Seuraukset on nyt kaikkien näkyvissä. Jammu oli hyvä hankinta, mutta paljon pitää parantaa vielä. Ne menetykset hänelläkin aivan luokattomia, eikä oikein jalat riitä puolustuksessakaan. Eikä Jammu yksin auta, jos ei paras korintekijä eli JoJo kuntoudu.

Mutta noilla " vahvistuksilla ", valmennuksella ja kotimaisten alta lipan pelaamisella ei Kataja enempää ansaitse.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös