Koripallo.com

Kataja-Pyrintö 28.3.2018 @Lähitapiola Areena

Viestejä
205
Huomenna pelataan korista ja Murphy tekee paluun. Kuulin luotettavasta lähteestä, että Kataja aloittaa voittoputken, joka päättyy vasta syksyn harjoituspeleissä. Kertoivat myös, että kolmoset onnistuu loistavasti ja puolustus ei vuoda ollenkaan. Pyrinnöllä ei siis mitään mahdollisuuksia! Taistele Kataja!
 
Viestejä
6 025
Alex palaa siis rosteriin. Nyt koko orkesteri viimein kasassa, Djeeniä lukuunottamatta. Alkaako Katajan nousu?? Pari runkosarjan peliä ja vajaa pari viikkoa aikaa saada peliä kehitettyä ennen puolivälieriä. Aika kiire tulee, mutta ollaan luottavaisia. Katajan sijoitus on 6 tai 7, loppupelissä sillä suurta merkitystä tuskin on. Vieraissa aloitetaan joka tapauksessa. Voitot Pyrinnöstä ja Korihaista, hyvää treeniä kotona vajaa pari viikkoa. Ehkä on toivoa voittaa yksi peli puolivälierissä.
 
Viestejä
1 998
Pitkästä aikaa Katajalla pelaamassa kolmikko Mäkäläinen, Seppälä ja Murphy. Se on sitten toinen juttu millaisessa kunnossa jätkät on. Olisi Katajan itseluottamuksen ja joukkuehengen kannalta hyvä voittaa tänään mutta Pyrintö on hyvä joukkue ja Kataja niin ailahteleva joten saas nähdä miten käy
 
Viestejä
1 436
En kyllä usko, että Murphy pelaa, kun ei edes ole kunnolla harjoituksiin osallistunut. Ihme se olisi, jos Alex kentällä nähtäisiin.
 
Viestejä
593
Ja veikon ihme on tapahtunut.
Fanseatin lähetyksessä on myös saliäänet. Kommentti selostuksesta lipsahti väärään topikkiin.

Peli Katajalla on aika mukavan oloista vaikka hetkittäin, ehkä saikkujen takia, tottumattomuudelta vaikuttaneita sähläyksiä.
 
Viestejä
19 300
Voitto tuli, vaikka puolustus olikin mitä oli.

Sairastuvalta palanneista Mööphi virkein, Seppälä pihalla kuin sammunut jätkän kynttilä. Mikä mättää? harhasyöttöjä sun muuta.
 
Viestejä
801
Hyvältähän peli näytti, kun joukkue on vihdoin terveenä. Pari viikkoa lisää treeniä ja sitten katsotaan mihin riittää. Tänään riitti oikein hyvin!
 
Viestejä
6 025
Tärkeä voitto. Alexin comeback oli oikein positiivinen. Vesku tulee parantamaan varmasti. Pitkä pelaamattomuus näkyy. Vajaa kaksi viikkoa aikaa hioa kuvioita ennen pudotuspelejä. Mahdollisuuksia on, mutta katsotaan riittääkö aika ja taidot. Näinkö se Nokia kumminkin kohdattais jälleen?
 
Viestejä
1 998
Ihan hyvä esitys Katajalta. Murphy pelasi yllättävän hyvin ottaen huomioon miten pitkään hän oli sivussa. Vesku oli ok mutta Seppälä sähläsi paljon. Jenkeistä Garcia paras ja Saunders hyvä. Simms paranti loppua kohden ja Bejarano ok. Nyt vaan joukkueena treenejä alle ennen play offeja niin katsotaan miten pärjätään
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös