Koripallo.com

Kataja vs Karhu su 31.3. Klo 17:00 @ Lähitapiola Areena

Viestejä
19 549
Mitä minä sanoin.

Karhulla kokoonpanossa 5 jenkulaa....

Näillä rikkailla seuroilla on aina vara mistä valita.

Voi voi meitä köyhiä!

Nyt ei jesuskaan meitä pelasta....eikä kyllä kukaan taida niitä ripareitakaan tarpeeksi ottaa? Paitsi tietenkin pohojalaaset.
 
Viestejä
2 925
pitäis sattua kyllä nappi-ilta tänään, että voitto irtoaa.. tasainen matsi tänään. En luovu kannastani ja isken pöytään varman tiedon, jonka korvanappiini juuri tuli; Simpson ratkaisee matsin tänään. Mervola iskee uuden piste-ennätyksensä, ja hassuttaa koko karhun viisikon kun pujottelee korille ja iskee pinnat,tekee koko kauden näyttävimmän suorituksen ;) Seppälällä käsi käy ja herralla pikkusen karhunpoikia kuumentaa.. Mutta kyllä, Simpsoni ratksee tänään. ;)
 
Viestejä
3 184
Jatketaan lievällä offtopicilla ja haukutaan tuomarit pelin jälkeen jos Karhu voittaa. Mutta eiköhän ne kaikkensa tee että Kataja voittaisi. Levypalloja kauhotaan heitot otetaan. Se on vähän kuten laulussa sadetta saadaan, mutta aurinkoa otetaan.
 
Viestejä
19 549
Urheasti ovat Kreisi-Deivis ja Tijatsi taistelleet hyökkäyskorilla. Yhteensä jo kolmen pinnan verran.

Vaan eipä nuo Otsojenkaan kaikki jenkulat ole mitään sankaritekoja vielä tehneet.

Mutta tästähän on hyvä jatkaa. Käy sitten niin tai näin....
 
Viestejä
218
Aika onnetonta räpellystä on eka jakson esitys molemmilta. Bracy-Davis ja Diaz ovat nyt vain jonon jatkona - eivät vahvistuksia. Positiivista on Vanttajan hienoinen piristyminen.
 
Viestejä
19 549
Tijatsi ja Kreisi-Deivis ovat vain paskaa urheilusukissa. Tijatsi hakkaa vielä omatkin kyynärpäillään.

Mutta huonoja oli katajalaiset muutkin. Ei tuollaisella pelillä voittoa ansaitse kukaan. Ihme, että oltiin kuitenkin koko ajan mukana pelissä.

Sinänsä ei vieläkään mitään hätää. Mullinen jo yksistään olisi voittoon riittänyt ja Huolila ja Mullinen murskavoittoon....

Tuomarit oli aivan erinomaisia. Soosikin varmasti samaa mieltä?
 

JosBa

Ratkaisuhetkillä ihan surkeaa tuomarointia. Little otti roolia eikä Hilkekään vakuuttanut.

Katajan kotimaisilta hyvää taistelua Karhun jenkkejä vastaan, joilla meinasi palaa käämit useammankin kerran. Saede se vaan saa mussuttaa
 
Viestejä
216
Olipas hyvä ja viihdyttävä korispeli. Vaan huonostihan siinä taas kävi. Eihän nämä loppuhetkien sulamiset sattumaa ole... johtajuuspulaa.

Tuomarit piti 3 neljännestä pilliä taskussa ja sitten alkoi soida molemmille ilman mitään logiikkaa.
 
Viestejä
19 549
Yksinkertaisesti näitä pelejä ei voi voittaa, jos kolkit hutaistaan 17:llä prosentilla.

Kataja suli taas samalla nopeudella lopussa kuin kevätlumetkin....
 
Viestejä
19 549
Taisi lopun puolenkymmentä tuomaritulkintaa mennä Riku Tapion tunteisiin....? Onkohan rotesti tehty ja videot valmiina....?

Ai että! Koristahan tämä vain on ja kukaan ei sentään kuollut. No Ojala oli kyllä pari kertaa jo lähellä. Oman ja vastustajan toimesta....Toki Ojalan peli oli muutenkin aika kuollutta....
 

Muuan Hevosmies

Voisikohan noita kuuluttajan hommia hoitaa joku muu välillä? Rikulla menee peli vähän turhan herkästi tunteisiin. Vaikka kuinka fanittaisikin kotijoukkuetta niin hieman neutraalimpana olisi suotavaa pysyä.

Ja muutenkii selostaa enemmä ku kuuluttaa... No se Vuojärvi vai mik se oli... Ei oo yhtää paree.
 
Viestejä
1 512
Mikä sille Tapiolle tuli, eikös se ookuuluttaja eikä valkku? Ottiko se liikaa, vai vain liikaa kantaa? En nähny reissun takia peliä, muuta kuin että tulos oli Karhulle suotuisa...

Edit: Tiukka peli näyttää olleen. Mutta Rougeau: 12/12, plus 4 riistoa, 5 heitontorjuntaa(!) Ei huano!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 106
No hei, nähdään hyvät puolet:
- Vanttajan tekemisissä on ollut jo muutamassa pelissä ihan silleen jonnii verran pointtia ja tuloksiakin on tullut.

Siinäpä ne enimmät plussat tästä pelistä olikin.
 
Viestejä
1 106
Mikä sille Tapiolle tuli, eikös se ookuuluttaja eikä valkku? Ottiko se liikaa, vai vain liikaa kantaa? En nähny reissun takia peliä, muuta kuin että tulos oli Karhulle suotuisa...
Tilanne ei välittynyt kotikatsomoon Viihteen välityksellä, mutta veikkaan että aukoi taas päätään tuomareiden tekemisistä mikrofonin välityksellä ja poistettiin tuomarin määräyksestä suihkuun jäähtymään.
 
Viestejä
2 420
Hieno taistelu Katajalta ottaen huomioon että tämä peli oli 4 tällä viikolla ja Mullings ja Huolila puuttui. Kataja puolusti kyllä hyvin. Hyökkäys taas oli heikkoa. Diaz ja Bracy Davis oli aivan paskoja molemmat. Tuomarikolmikko oli huonoin kolmikko mitä ikinä on Joensuussa ollut. Paljon sai Karhu tuomareilta apuja.....
 
Viestejä
19 549
Joopa joo. Vanttaja on kyllä mennyt viimeaikoina parempaan suuntaan. Toisin kuin Tijatsi, joka näyttää peli peliltä huonommalta. Vikkaan meni sekin hankinta ja pahoin....Jos Huolila pääsee milloin kentälle, niin Tijatsia ei tarvitse, eikä pidäkään peluuttaa minuuttiakaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös