Koripallo.com

Kataja vs Karhu Ti 16.4. Klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Viestejä
6 145
Korisliigan pitkä runkosarja huipentuu tiistain päätöskierroksella, jossa panoksia vielä riittää. Kataja pelaa kotonaan Karhua vastaan ja panoksena on Katajalle kotietu Puolivälieriin. Toki mikäli Korihait yllättäisi maanantaina vieraissa Kotkan, varmistuisi Katajan 4. sija jo siinä. Karhulla ei panosta enää ole kakkospaikan jo varmistuttua aiemmin.

Millähän kokoonpanolla Karhu Joensuuhun saapuu? Tuskin Karhu pelleilemään sentään tulee, eiköhän Laakso halua ihan hyvän pelin alle ennen Play offeja joukkueelleen. Toki jos jotain pieniä vammoja on, niin saattaa vaikuttaa pelaavaan kokoonpanoon. Mikäli Katajalla panos tässä pelissä on, niin eiköhän ihan täysillä pelata. Palmi puuttui Uraa vastaan, toivottavasti taas mukana.

Edellinen kohtaaminen jätti kitkerän sivumaun, joten eiköhän pistetä Karhua pataan nyt.
 
Viestejä
78
Katajan kotietu saattaisi tosiaan varmistua jo tänään. Jostain syystä minulla on sellainen tunne, että KTP voisi joutua tämän päivän matsissa hyvinkin tiukoille ;)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
215
Mangano, Järvi, Jones ja Niskanen poissa Karhulta. Eiköhän me perjantaina mennä jäähallille..
 
Viestejä
2 287
Karhulla on kyllä niin paljon laadukkaita pelaajia poissa että Katajan pitää ottaa huomenna murskavoitto. Kyllä mulle kelpaa Katajan kotietu ja pitkäperjantaina jäähalliin pelaamaan KTP vastaan
 
Viestejä
1 439
Puolivälieriin mennään sitten:
Salo-Nokia/Kobrat
Karhu-Seagulls
Pyrintö-Kouvot
Kataja-Ktp/Ktp-kataja[/QUOTE]
Kataja voisi jonkun pelin kokeilla aloitusviisikolla Seppälä, Herrala, Vanttaja, Mullings, Palmi. Penkillä loput kotimaiset, ei jenkkejä. Tulosta saattaisi jopa tulla.
Varmaan tuleekin mielenkiintoinen runkosarjan viimeinen ottelu Joensuussa ja voidaan pelata se ottelu kotimaiset vs kotimaiset kun tuskin kb.n kannattaa siinä ottelussa enää ykkösviisikkoa pyörittää.
Saa kataja siitä sitten voiton hyvän mielen kun katajalla oikeasti sarjan parhaat kotimaiset tämänkin päivän perusteella.

Monta kertaa kun lottoaa niin rivi osuu kohdilleen.

Ja toinen juttu et kuitenkin yllättävän kovalla rosterilla Karhu lähtee viettämään aikaa bussissa Joensuuhun ja takaisin (= pakko täyttää minimipelaaja määrä)
Mutta peliaika jakaantuu varmaan tasaisesti koko paikalle saapuvasta porukasta.
Sanoisin että onnittelut Katajalle kotiedusta ja pahoittelut Kotkaan.
Focus luonnollisesti karhulla täysin perjantaissa ja aika nopeasti myös Katajalla.
 
Viestejä
19 522
Onko Bannaani tippunut kartalta....? Sieltä Basket.fiistähän ne valkkujen kertomat kokoonpanot löytää.
 
Viestejä
6 145
Katajan mahdollisuudet napata kotietu paranee tottakai, kun Karhulta noin monta tärkeää ukkoa puuttuu huomenna, mutta peli pitää pelata ihan täysillä ja hyvällä asenteella, muuten saadaan varmasti vaikeuksia. Siltikin, jos Kataja ei tätä mahdollisuutta nyt käytä ja voita, niin eivät kyllä ansaitsekaan mitään kotietua. Palmin pelaaminen epävarmaa, mutta pitää voittaa siltikin.

Eihän tämä mikään ihannetilanne ole Katajankaan kannalta kun tähän matsiin näin iso panos vielä jäi, olisi ollut hyvä lepuuttaa myös ukkoja perjantaille, mutta nyt meni näin. Katajalla ollut mahdollisuuksia napata se yksi voitto enemmän jo vaikka kuinka paljon. Mutta toivottavasti se kotietu nyt kuitenkin otetaan ja päästään himassa aloittamaan.

Kerkiää sinne Kotkaan reissata sitten maanantainakin :)
 
Viestejä
19 522
Edelleen Kataja antaa tasoitusta Otsoloille. Niillä kuitenkin neljä kovaa ulkomaanelävää rosterissa ja Katajalla vain kolome vahvistusta, jos sitäkään....Simppariahan en vahvistukseksi laske lainkaan, vaikka sillä nimikkeellä Katajaan hankittu.

Mutta jollei Kataja voita, niin mulla on edelleen sitä lunta siellä takapihalla lapioitavaksi....
 
Viestejä
2 357
Tää matsi pitää kyllä hoitaa. Mutta; ei parane takki auki lähteä, muuten käy kylmät. Asenne kunnossa!
 
Viestejä
953
Tää matsi pitää kyllä hoitaa. Mutta; ei parane takki auki lähteä, muuten käy kylmät. Asenne kunnossa!
Siinä teille tasoitusta Karhun puolelta

Karhubasketin kokoonpano: Rene Rougeau, Chris McKnight, Bojan Sarcevic, Mikael Laihonen, Marvin Singleton, Eero Innamaa, Joona Hakamaa, Jussi Myllyniemi.
 
Viestejä
19 522
Eiköhän täma ole ihan selvä peli. Karhu vie. Se on nimittäin niin, että paineettomassa tilassa tahtoo ne heitot upota mistä vaan. Kataja taas paine päällä ja mikään ei onnistu.

Saa ottaa talteen. ( en haluaisi lumen luontiin....)
 
Viestejä
2 032
Eiköhän täma ole ihan selvä peli. Karhu vie. Se on nimittäin niin, että paineettomassa tilassa tahtoo ne heitot upota mistä vaan. Kataja taas paine päällä ja mikään ei onnistu.

Saa ottaa talteen. ( en haluaisi lumen luontiin....)



Ihan sama ketä Karhun 6 pelaajasta (sis.5 ulkolaista) pelaa.

Kataja on mestari 2021 ja Pyrintö 2019. Jätän vielä avoimeksi 2020 mestarin.
 
Viestejä
19 522
Mutta muistakaa pojat, että valmennusta ei saa arvostella, muuten voi käydä niin, että Pete kaivaa Pistuulin esiin....ja jääpi teiltä se yksi jäähallipeli näkemättä.
 
Viestejä
19 522
Saakeli! En paremmin sano. Katajahan on ihan unipelissä, vaikka pitäisi olla yksi kauden tärkein matsi. Jätkät on vellinä kuin ei olisi mitään panosta.

Missäs ne nyt on Kreisi-Deivisit ja Tijatsit. Ovat kuin pölysäkillä pyyhkäistyt.

Karhu pelaa ihan leikillään ja Kataja silti kusessa.

Ainoa, millä Kataja voi vielä viedä pelin on se, että Karhulta loppuisi polttoaine tai Palmi pääsisi hurmokseen.

Melkoista räpeltämistä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös