Koripallo.com

Kataja vs Korihait Su 14.1. Klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Viestejä
6 201
Avataan topiikki, vaikka tuskin tästäkään pelistä vierasjoukkueen fanit kommentoivat mitään?

Pitäisi olla aika varma kotivoitto Katajalle, tämän jos Kataja sössii ja häviää, niin sitten voidaan mestaruushöpinät unohtaa.. ::) Katajalle viikon kolmas matsi jo, mutta onneksi kotona saanut joukkue olla, eikä matkusteluun ole mennyt energiaa. Katajalla allaan suvereeni kotivoitto Kotkasta ja peli on mielestäni mennyt koko ajan pienin askelin eteenpäin. Mahdollisuudet runkosarjassa tuohon kakkospaikkaan ovat hyvät, ykköspaikka karannut lienee jo ihan kaikilta? Korihaiden kausi ollut vaikea, kuten odottaa sopikin. Mutta sellainen kuva kuitenkin jäänyt, että Hailauma on taistellut hyvin ja useassa pelissä ollut mukana pitkään ennen väsähtämistä. Joukkue on vahvistunut, mutta useampi GTD näytti olevan ainakin tänään vielä. Katajalta jenkeistä huilaa joko Pitts tai Bejarano. Muutoin kokoonpano sama, mitä perjantaina.

Varmasti huikea tunnelma Areenassa ja kauden ennätysyleisö paikalla? ;D Kataja go!! 8]
 
Viestejä
1 597
Vs: Kataja vs Korihait Su 14.1. Klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Eiköhän se Pittis lepää. Näemme Bejaranon pallontuonteja kun Seppälä lepää. Lazarohvikin saa varmaan ihan hyvästi peliaikaa. Ihan hyvin pelasi perjantaina lopun. Tästä voi tulla vaikeatakin, jos Uki onnistuu hyvin kaukoheitoissa kuten onnistui Katajan vieraillessa autokaupungissa. Lisäksi Patillohan on laatumies eli Williamsia kyllä vie. Harmi vain kun ei puolustaminen kiinnosta
 
Viestejä
182
Vs: Kataja vs Korihait Su 14.1. Klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Aloitetaanpa vaikka korihaiden ennakolla

http://www.korihait.fi/uutiset/uuden-ajan-peli-numero-yksi/

Korihait tulee peliin reilun viikon "harjoitustauolta", kun taas Kataja kohtasi kotonaan KTP:n perjaintaina ja käytännössä leikitteli KTP:n kustannuksella 96-70 kotivoiton. Lähtökohtaisesti voidaan ajatella, että tässä suhteessa Korihailla on pieni etulyöntiasema levon kannalta.

Kokoonpanoja jos katsotaan, niin Korihait pääsee pitkästä aikaa pelaamaan lähes täydellä rosterilla. Näillä näkymin ainoat huilaajat ovat Herbert ja O'brien, mutta silti kentälle saadaan marssitettua 4 ulkomaanapua. Katajan rosteri taas ei ole niin selviö, kuka huilaa ja huilautetaanko pelaajia takin napit repsottaen varman voiton uskossa?

Pelillisesti uskon ja toivon, että Korihaiden palaset alkaa pikkuhiljaa loksahdella paikalleen valmentajan vaihdoksen ja Matt Gibsonin hankinnan seurauksena. Pyrintö pelin alussa oli jo vilahdus paremmasta, ja jopa Patillo näytti ensimmäisellä puolikkaalla ajoittain ymmärtävän puolustuksen tärkeyden. Myös 30.12 pelatussa Vilpas pelissä Gibsonin läsnäolo kentällä näkyi positiivisesti, joten odotan organisoidumpaa hyökkäyspeliä ja toivon puolustukseen roimasti lisää intensiteettiä ja kommunikaatiota. Katajan peli taas näyttää vaan paranevan pikkuhiljaa, joten vaikeaa tulee Korihailla olemaan. 15 ottelun tappioputki painaa harteille jo sen verran, että itseluottamuksen puutetta on ollut näkyvissä yhdellä jos toisella.

Kaikesta huolimatta uskon pelistä tulevan tasaisempi kuin korihaiden viimeiset 13 ottelua ja ensimmäisen kerran 27.10 jälkeen hävitään edes alle kymmenellä pisteellä.

Vedonlyöntitoimistot eivät usko korihaiden yllätys mahdollisuuteen ja näin ollen tosi faneille on todellista herkkua tarjolla. Veikkauksen kerroin Korihaiden voitolle 11 ja unibetin kerroin jopa huimat 25.
 
Viestejä
6 201
Vs: Kataja vs Korihait Su 14.1. Klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Kataja ratkaisi pelin tänään varsin nopeasti ja sen jälkeen pelailtiin enemmän tai vähemmän loppuun asti. Ei tästä kummempaa. Katajalle toki tärkeä voitto tämäkin ja sijoitus nyt jo 3. Ensi viikolla ei liene yhtään helppoa matsia luvassa. Kotona Vilpas, vieraissa Kouvot, sekä keskiviikkona kotona Fiba cupissa Istanbul.
 
Viestejä
2 399
Vs: Kataja vs Korihait Su 14.1. Klo 18:30 @ LähiTapiola Areena

Tämä peli ratkesi kyllä jo ekalla kympillä jonka Kataja vei luvuin 31-13. Sen jälkeen peli pelattiin alta pois ja kaksi tärkeää sarjapistettä jäi Katajalle. Korihait oli kyllä todella huono. En ihmettele miksi Korihaiden tappioputki on nyt 16 ottelua. Korihait ei ole Korisliigatason joukkue.

Katajan pelistä hyvää oli levypallot, jotka vietiin selvästi 56-35!!! Kakkoset upposi taas hyvällä prosentilla mutta kolkkeja ruiskittiin urakalla ohi ja vapaaheittopeli jatkuu edelleen heikkona. Jos pitää mainita onnistujia Katajasta niin Seppälä ja Huolila teki tuplatuplat joten ihan hyvin onnistui Ilari ja Tommi. Jenkeistä Bradley oli taas totutun hyvä. Kataja teki sen mitä pitikin eli voitti perjantaina Kotkan ja sunnuntaina Korihain. Ensi viikolla on edessä kolmen pelin viikko kovia jengejä vastaan joten hyvin pitää pelata jos meinataan voittaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös