Koripallo.com

Kataja vs KTP ma 30.12 klo 18.30

Viestejä
6 197
Pistetään pitkästä aikaa ja vuosikymmenen vaihtumisen kunniaksi topikki. Kataja saa siis 2010- luvun vikassa matsissa vastaansa KTP Basketin. Joukkueet löytyvät tasaisesta keskikastista sijoilta 4-6, KTP vei kauden ensimmäisen kohtaamisen kotonaan. Nyt olisi Katajan syytä alkaa voittamaan varsinkin kotonaan näitä matseja, myös kärkipään joukkueita, jotta kotiedusta voidaan tapella. Tosin "kotietua" ei Katajan kohdalla ole oikein voitu sanoa olleen pitkään aikaan. Tärkeä matsi ja toivottavasti nyt nähtäisiin jämäkkä 40 minuuttinen.
 
Viestejä
1 168
Tämä matsi on vedonlyönnin kannalta ihan mahtava - tai toisaalta ihan kamala. Kumpikin joukkue on ollut aika arvaamaton otteissaan.

On sellainen fiilis että tästä voi tulla ihan mitä vaan. Kumpi tahansa voi voittaa 20 pinnaa tai sitten nähdään hurja vääntö jossa pelataan kaksi jatkoaikaa.

Veikkauksen kertoimenlaskija on päätynyt tällaiseen kerroinpariin:

1,78 - 1,97
 
Viestejä
1 096
Jaahas millähän asenteella Kotkan pojat tulee pelaamaan vaiko vain paikalle ratkaisee paljon. Pelaako herra Pinkston joukkueelle? Tärkeä peli molemmille, tsemppiä KTP!
 
Viestejä
2 854
Tänään Jytkytellään lannetta heiluttaen, parketilla paukutetaan, kairataan oikein kunnolla! ;)
 
Viestejä
19 540
Mitäs sieniä ne Herrala ja Kuukkanen on syöneet....?

Matu pihalla kuin tällä kelillä sula lumiukko...

Rätlin poissaolo näkyy siinä, että Kotka vie liikaa hyökkäyslevypalloja.

Onko Katajassa joskus pelannut joku Aidoo? Ei ainakaan poissaoloa huomaa mitenkään.....
 
Viestejä
19 540
Yllättävä voitto vajaamiehiseltä Katajalta. Mutta nyt taas taisi käydä niin, että Alasen kausi on ohi ja Ojalan pääkoppakin sekahedelmäkeittoa jonkin pelin? Tästä ei hyvää seuraa....

Onnenpotku oli se, että Kaminen unohti Kuukkasen koirankoppiinsa. Taktinen kömmähdys Kamiselta.

Katajan peli oli puoliaikaan mennesä ihan ok, sitten alkoivat Pehmot Waltterssi ja Super-pehmo-Vanttaja sössimään. Ja jatkoivat samaa rataa loppujaksonkin. Ei vaan voi ymmärtää, että tuolla pituudella yritetään korin alta jotain muuta kuin tappodonkkia. Toki siellä sössi moni muukin.

Skamohan se oli, joka meinasi naulata koko pelin Kotkan laariin. Komeita kolkkeja kyllä. En nyt heti muista, milloin olisi ollut tuollaisella pelipäällä.

Katajan onneksi kotkaltakin löytyi muutama " sankariviitanottaja " ja sehän ei yleensä onnistu.

Herralalle antaisin palkinnon. Miten lie meni? Hieno peli. Leppänen unohtui taas sinne penkille. Steeni, miksi niin?
 
Viestejä
22
Ihan ok peli katajalta. Vituttaa kyllä katsella tuota Morris showmies peliä jokainen helppo syöttö pitää saada näyttämään vaikealta ja palloa riplataan jalkojen välistä ja selän takaa ilman mitään tuloksia.
 
Viestejä
6 197
Tärkeä voitto. Hyvää asennetta nyt Katajalta!
 
Viestejä
216
Peli-ilme oli pitkästä aikaa iloinen. Aidoon (poissaolon) vaikutusta?
Jarredin valinta kapteeniksi näyttää oikeaan osuneelta. Mies antaa kaikkensa ja ottaa joukkueen tarvittaessa reppuselkään. Herralakin on saanut nyt ihan eri vaihteen päälle.
Nyt vaan kädet ristiin, ettei Matu ja Aapeli loukkaantuneet pahemmin. En oikein luota Jupen pikadiagnooseihin.
 
Viestejä
6 197
Eipä tuosta Aidoon tilanteesta selvää ota, Sten kommentoi ettei vain pelaa toistaiseksi. Eipä tuota poissaoloa näy mitenkään.
 
Viestejä
65
Kyllä se oli siinä se Aidoon Karjalan visiitti ainakin tällä erää. Toivottavasti ura jatkuu nousujohteisemmin jossakin toisaalla.
 
Viestejä
6 197
Juu etsinee ehkä uutta seuraa muualta. Ei ollut edes penkillä mikä kertonee paljon tilanteesta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös