Koripallo.com

Kauhajoen Karhu 2011-2012

Viestejä
4 452
Vs: Kauhajoen Karhu 2011-2012

Tossun pohja sanoi:
Henkilökohtaisesti kaipaan edelleen näyttöjä pelaajien kehittymisestä Karhun organisaatiossa. No, ehkä Hirvikoski .... vähän.

Skamo! Huuskonen, varsinkin tällä kaudella!

Paljon peukuttelua kauhajoen toiminnalle....
 
Viestejä
143
Vs: Kauhajoen Karhu 2011-2012

Kiitos Karhulle kuluneesta kaudesta vaikka pelit loppuivatkin play off:ien ensimmäiselle kierrokselle. Tässä vielä yhden kannattajan subjektiivinen näkemys kuluneesta kaudesta ja joukkueen pelaajista.

Karhun runkosarjan menestys oli organisaation kaikkien aikojen paras ja ensimmäinen play off voittokin sieltä tuli. Kausi oli rikkonainen, mutta kuitenkin mentiin jälleen eteenpäin ja varmasti kausi antoi organisaatiolle paljon eväitä tulevaisuuteen. Jenkkivahvistuksissa onnistuttiin hyvin, ainakaan jenkkirulettia ei tarvinnut pyörittää. Kaikki vahvistukset sopivat joukkueen ilmeeseen ja pahoja joukkuekonseptin rikkojia ei ollut. Kotimainen kaarti oli laajempi kuin koskaan ja oli duunariorientoitunutta. Hieman jäi kaipaamaan kotimaista pelaajaa, joka olisi pystynyt paremmin osumaan hyökkäyspäässä ja tukemaan vahvistuksia tiukassa paikassa. Terveenä Mäkäläinen, Skamo ja Vuori olisivat olleet miehet siihen saumaan. Tästä esimerkkinä pudotuspelit, jossa hyökkäyksessä oltiin lähes täysin jenkkien onnistumisten varassa.

Tässä pelaajakohtaiset arviot ja runkosarjan tehot:

Vahvistukset

Kelly Beidler (19,3pist/10lev/1,9blk/2,3riistoa): Kauden MVP pelasi kauden aikana kaikki Karhun pelit. Aluksi Kelly näytti hieman hitaalta ja flegmaattiselta pelaajalta, mutta hänestä paljastui Karhun kovin vahvistus sitten Jeremiah Woodin. Beidler oli jokapaikanhöylä ja hän löytyi Korisliigan tehotilastoissa korkealla monella osa-alueella. Oli Karhulle go to guy –pelaaja, niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessa, erityisesti hän kunnostautui joukkueen ”maalivahtina”.

Clevin Hannah (18,7pist/4,5syöt.): Parhaita pelintekijöitä, mitä on lakeuksilla nähty. Hyvänä päivänä hän oli ihan Korisliigan parhaimmistoa pelipaikallaan. Hyvä luomaan muille paikkoja, heitti hyvin ja hankkiutui hyvin vapariviivalle. Miinuksena ajoittain hieman epätasaiset otteet ja ajoittain hän oli vaikeuksissa isompien puolustajien kanssa pienen kokonsa vuoksi. Beidlerin ohella Karhun pelin toinen ”kulmahammas”, jos Clevin ei onnistunut, niin yleensä Karhukaan ei onnistunut.

Todd Hendley (15,1pist/6,1lev.): Sympaattinen tsemppari, joka taisteli minkä pystyi. Loukkaantumiset vaivasivat kautta ja otteita vaivasi epätasaisuus. Välillä 20/10 tehot, mitä vahvistussentteriltä sopi odottaa, mutta välillä katosi kartalta täysin. Keskushyökkääjäksi otti vähän levypalloja ja torjui heittoja yllättävän (0,2 per peli) vähän 206-senttiseksi pelaajaksi.

Casey Reed (12,3pist/5,2lev): Hankittiin treenipelaajaksi, joka joutui välillä tuleen tuuraamaan Hendleytä. Kausi meni piloilleen myös loukkaantumisten vuoksi. 3-paikan laituri ei terveenäkään ollut täysimittainen liigavahvistus

Kotimaiset

Vesa Mäkäläinen (10,3pist/4,3lev): Maajoukkuelaituria vaivasi nilkka- ja polvivaivat pitkin kautta. Ei päässyt missään vaiheessa rytmiin. Näkyikö pistemäärän laskussa loukkaantumisten lisäksi Woodin poissaolo? Mäkkäri joutui luomaan enemmän heittoaan, kun Karhulla ei ollut korinaluspelaajaa, jota vastustaja olisi joutunut säännöllisesti tuplaamaan tai triplaamaan. Vesan poissaolo teki Karhusta myös usein numeroa liian pienen joukkueen, mikä näkyi monella osa-alueella. Maininnanarvoinen suoritus oli kuitenkin tulla mukaan vielä pudotuspeleihin, jossa väläytti viimeisessä pelissä osaamistaan.

Ilkka Vuori (4,3pist/2,7syöt/1,1riist): Karhun ”Speedy Gonzalezille” rikkonainen kausi. Ilkka oli kentällä olleessaan aina arvokas ja järjesti puolustuksellaan hikiset oltavat vastustajien takamiehille. Todisti, että nopeus on edelleen tallella. Pitkä loukkaantumishistoria sai kuitenkin muutaman lisäsivun.

Jussi Eskola (4,7pist/2,0lev): Oli Tammivaaran luottomiehiä koko kauden. Eskola oli yleisön sytyttäjä ja varsinainen roolipelaaja. Arvokas puolustaja, joka pystyi puolustamaan useampaa pelipaikkaa. Hyökkäyspäässä yksipuolinen ja oli heittonsa varassa.

Eldar Skamo (8,0pist/4,3lev): Alkukauden tehokkain kotimainen pelaaja Karhussa, mutta kauden edetessä hävisi jonnekin ja loppukauden pilasi loukkaantumiset. Aloitti kauden hyvin ja osoitti nousevaa käyrää kehittymisessään, toki joutui paljon pelaamaan vieraammalla nelospaikalla. Myöhemmin tuntui otteista katoavan itseluottamus ja sitten tulivat loukkaantumiset kuviin. Pudotuspeleissä teki minkä pystyi, mutta loukkaantumiset ja pelaamattomuus veivät parhaan terän.

Henri Hirvikoski (7,3pts./2,4lev.): Oli mielestäni Karhun tasaisin kotimainen ja myös kauden paras kotimainen pelaaja joukkueessa. Pelasi parhaan Korisliiga-kautensa ja sai enemmän vastuuta kuin aikaisemmin. Hyökkäyksessä ei häikäissyt, mutta puolustuspäässä oli hyvä. Eskolan tavoin pystyy puolustamaan useampaa pelipaikkaa, mutta Eskolaa puhtaammin.

Aleksi Huuskonen (7,5pist/1,9 lev) Tehoiltaan lähelle viime kautta ja peliaika kasvoi jälleen kuten edellisinä kausina. Edelleen vahvuudet hyökkäyssuuntaan ja elää heitostaan. Puolustuspäässä jalat eivät tahdo aina riittää liukkaampien takamiesten kanssa. Tämän ehkä syynä, kun peliaika tippui pudotuspeleissä rotaation tiivistyessä.

Janne Rekola (1,8pist/1,0lev)Tuli loppukaudesta rinkiin mukaan vemppasuman ollessa pahimmillaan. Teki mitä pyydettiin, ei esittänyt ihmeitä, joita ei myöskään odotettu.

Joonas Sihto (0,7pist/0,1lev) Karhun ainoa oma kasvatti joukkueessa. Pääsi myös kauden aikana haistelemaan pudotuspelitunnelmaa. Liigatasolle vielä matkaa. Seuralta oli hyvä veto laittaa kakkosjoukkue pystyyn Keskisen/Pohjoisen alueen kakkosdivariin. Vaikkei menestystä siellä ei joukkueelle tullut, niin arvokasta pelikokemusta kuitenkin kertyi miesten peleistä. Siellä Joonas kuului joukkueen parhaimmistoon.

Nyt vain odottamaan, mitä off seasonilla tapahtuu.
 
Viestejä
80
Vs: Kauhajoen Karhu 2011-2012

No niin.. Vkl try-outista on selvitty.. Ketäs oli näyttämässä taitojaan ja löytyikö potentiaalisia pelaajia Karhuun..

Jokos se Latimerin soppari on allekirjoitettu?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös