Koripallo.com

Kauhajoen Karhubasket 2020-2021

Viestejä
600
Mielenkiintoista... odottavan aika on pitkä. Saas nähdä kuka bongaa ensimmäisenä huhuille vahvistusta? Useimmiten joku sankari löytää twiitin tai jonkun muun vihjeen pelaajasta, päiviä ennenkuin seura ehtii kirjoittaa tiedotetta. Tai edes sopimusta... :rolleyes:
Jos huhut pelaajasta pitävät paikkansa on pelannut aiemmin korisliigaa joukkueessa jonka korisliiga taival oli lyhyt mutta varsin menestyksekäs ja ei päättynyt lopulta kovin hyvin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
696
No tuosta ennustamisesta ei tarvi jättää paljoa mielikuvitukselle, mutta jos nyt KB.lle tulee 4.jenkki kuitenkin niin niin...Joo hyvältä näyttää sitten.
Sitten saa alkaa jännittää koska saa pelaajan ekaan peliin tämän hetken korona haasteet huomioiden
 
Viestejä
196
Viestejä
1 717
Kilpavarustelu jatkukoon.
Kyllä, nyt kannattaa panostaa jos vain varaa on. Tänä vuonna on mahdollista päästä finaaliin ehkä helpommin kuin koskaan. Tuskin joukkuessa vaihdellaan vahvistuksia kovin paljon, saati ettei läheskään kaikilla ole varaa ilman yleisöä oikein mitään tehdä.
 
Viestejä
1 226

Siinä vielä vahvistus asiasta
Hyvä homma! Vankkaa kokemusta takalinjoille. Eihän Hilliard tietysti huomiseen kerkeisi karanteenien sun muiden takia muutenkaan, mutta kevättä kohti tuo mukavia näkymiä!
Taas on vain huomisesta pelistä tulossa pieni antikliimaksi, jos runkopelaajia on poissa. Tai eihän Karhulla paljon muita olekaan kuin runkopelaajia... eli vielä ei punnita voimasuhteita ihan tosissaan. Riippuu tietysti ketkä 6-7 kentällä tällä kertaa nähdään.
 
Viestejä
196
Lisättäköön tähän vielä että oli tuolloin 2014-15 Bisonsissa viimeisessä finaalissa täysin pitelemätön, sekä muutenkin kovien pelien mies. Kokenut ammattilainen joka ymmärtää sen että keväällä ratkotaan se mitä ratkottavissa on. Kova luu ehdottomasti.
 
Viestejä
306
Kun näitä keskusteluita selaa, niin aika monta toria taitaa olla kevääksi varattu. Heh.
Suomen kaupan liitto iloitsee, kun osto-myyntiliike toimii.
Mitä sellaisella voitetaan, on kokonaan toinen juttu.
 
Viestejä
5 293
Sopanen ennen Hilliard ja Collins -uutisia.

sop.jpg


Sopanen välittömästi Hilliard ja Collins -uutiset kuultuaan.

sop2.jpg
 
Viestejä
600
Kun näitä keskusteluita selaa, niin aika monta toria taitaa olla kevääksi varattu. Heh.
Suomen kaupan liitto iloitsee, kun osto-myyntiliike toimii.
Mitä sellaisella voitetaan, on kokonaan toinen juttu.
Voitte perua muut varaukset...Sööperintorilla tavataan jos nyt kautta loppuun pelataan
 
Viestejä
600
Varustellaan varustellaan mutta pelataan pelit kuitenkin kotimaisin voimin.
Pirunmoinen harmitus kun molemmat runkosarjan kohokohdat vilpasta ja seagullsia vastaan tuli pannukakut. Mut odotellaan sitten myöhemmälle keväälle...
Halutaan piilotella lopullista isku kykyä ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös