Koripallo.com

Kobrat vs Kataja Basket Itsenäisyyspäivänä 6.12. Powerpark Areena Klo 15

Kumpi vie?

  • Kobrat

    Ääniä: 8 47,1%
  • Kataja

    Ääniä: 9 52,9%

  • Äänestäjiä
    17
Viestejä
6 185
Kumpi juhlii voittoa linnanjuhlien etkoilla?
 
Viestejä
2 813
Kataja tottakai, Sibande paukuttaa hirmu tehot, Singleton ajaa korille siihen malliin että kobrat kompuroi omiin jalkoihinsa, Lufile jytkyttää korilla ja ottaa levyrit 100-0, ja Esekese pelaa peruspelin n. 25p keskiarvolla. Kotimaisista Hirvosen ja Lindbergin tykki on kuumana. Hieno päivä tulossa. ;)
 
Viestejä
2 372
Kauden avauspeli Lapuaa vastaan oli tasainen matsi joten voisi olettaa että tasainen peli tulee tänäänkin. Lapua on kotonaan pelannut paremmin kuin vieraissa mutta tänään peli pelataan Powerpark areenalla joten viekö se sitten Kobrien kotietua?

Lapualla on hyviä jenkkejä ja sitten Nikkarinen joka edelleen on laadukas pelintekijä ja ex Katajat Juho Lehtoranta sekä Tuomala joista varsinkin Tuomala on hyvä heittäjä joten Lapualla on joukkue joka taistelee pääsystä 6 joukkoon.

Katajalla on kausi lähtenyt käyntiin ihan kivasti varsinkin kun puolikuntoinen sentteri Thomas vaihtui Lufileen joka on vahva äijä korinalla ja ottaa hyvin levypalloja ja osaa jopa kolmosia heittää. Sibande on ollut Korisliigan paras pelaaja ja Egekeze myös todella hyvä. Singleton on parantanut ainut missä on todella paljon parannettavaa on kolmoset. Kotimaisista Hirvonen on ollut parempi mitä viime kaudella samoin Lindberg. Knihtinen tekee oman roolinsa kentällä ja Tumba sekä Permanto myös on ok pelaajia joten helppo todeta että Kataja on ainakin tällä hetkellä jopa Seagullsin ykköshaastaja Nokian lisäksi. Toki loukkaantumisiin ei oo varaa koska esim kolmikkoa Egekeze Sibande ja Lufile ei kukaan pysty korvaamaan.

Toivotaan tänään Katajan voittoa mutta ei kotivoitto ois edes yllätys. Ilta näyttää miten käy. Mielenkiintoisia match uppeja on esim Nikkarinen vs Hirvonen, Sherman vs Sibande ja Akwuba vs Lufile
 
Viestejä
317
En käsitä miten Katajalle on saatu tuollainen kerroin laskettua, mutta hyödynnän sitä kyllä ilomielin.
Screenshot_20231206_121347_Chrome.jpg
 
Viestejä
1 845
Kuvakulmaan tottuminen tuntuu vievän itseltä tovin. Joskohan se tästä.
 
Viestejä
2 372
Hyvä esitys Katajalta. Varsinkin Lufile oli todella hyvä. Kataja jos terveenä säilyy niin runkosarjan kakkos sija on mahdollinen
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös