Koripallo.com

Korihait 2019-2020

Viestejä
5 138
Nyt kolme voittoa se on siinä. Meidän sarjapaikka. Se pitää pelaamalla ansaita tunnu muuten missään.
 
Viestejä
767
Sarjajärjestelmän rankingin ajatus siitä että liigan putoaja on parempi kuin divarin kakkonen on herättänyt kohtalaisen paljon napinaa naisten puolella. Viime kaudella naisissa Honka voitti naisten divarin liigapelaajiensa avustuksella ja pelasi liigajumboksi jääneelle ToPolle sarjapaikan. Urheilullisesti se tuntui aika hölmöltä.

Josko tähän hölmöilyyn saataisiin muutos kun aihe alkaa puhuttamaan miesten puolella.
 
Viestejä
94
Pistäkäähän jenkulat jo kotiin..tää kausi oli tässä;) mahtoikohan niitäkin jo olla kymmenen tälläkaudella tähän mennessä.Hyvää kun ei saa halvalla.
 
Viestejä
862
Muikkuparvessa vaikuttais olevan hyvää pöhinää päällä! (kuten kaikkien älykköjen ja koulukiusaajien äiti A. Stubb sanoisi)

Ware tuonut rentoa menoa, Zieglerkin taisi parissa ekassa matsissa bongata yleisöstä kauneimmat Hai-fanit. Tulostaulu kiinnosti huomattavasti vähemmän. ;)

Ja Ukissa pelataan liigaa ensikin vuonna!
 
Viestejä
326
Hieno voitto oneea pelaajille ja koutsille. Mutta mustia pilviä taivaan ranssa senkun lisäntyy. kahdeksalla pelattu koko peli, äijät on puhki ja kahdella pikkuminuutit. muila sitten kolmekymmenen alle ja yli. Ei kai propleem jos tarvittavasti huili aikaa välissä. Ma vai tulee liian nopeasti vastaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös