Koripallo.com

Korihait 2019-2020

Viestejä
378
Vaikka harjoitus peli olikin nin miten voi olla mahdollista hävitä aleman sarjatason joukueelle. ei ýmmärrä. jos hait huomena meneää ja häviää. siiri ei kommentoi tänne loppu vuotena. jos joku on varma nin se on varma
 
Viestejä
19 541
Mari Sijan menetys loppuvuodeksi olisi pieni menetys hänelle itselleen, mutta suuri menetys kpcomille.....

Älkääkä kysykö, mitä Hait voivat tehdä puolestanne. Kysykää, mitä itse voitte tehdä Haiden puolesta....

Hait tulevat voittamaan mestaruuden! Ei sen vuoksi, että se olisi helppoa, vaan sen vuoksi, koska se on vaikeaa....

Tässä muutama muutettu fraasi ömeerikän historiasta.
 
Viestejä
515
Joka sysky joku liigajengi häviää divariporukalle harjoitusmatsin. Ei mitään uutta siinä. Otetaan toisin päin, KH muutama vuosi takaisin voitti jokaisen harkkapelin, mm. Rannikon vahvistama Kataja kaatui kahteen otteeseen. Sarjassa kyyti oli kylmää. HARJOITUSottelu.

Tänään tukkaan, ja täällä tuuliviireily sekä päättömät, itsekeksityt huhut loppuu? Olisiko se huono asia?
 
Viestejä
5 339
Jelekäine puhu täyttä asijaa . Mutta välillä pitää vähän värittää .kun mitään ei kuulu korihaiden suunnalta . Niin onko Nikula virallinen kakkosvalmentaja ja onko neljäs Jenkki jo kiikarissa.
 
Viestejä
90
Korihait.fi
 

Liitteet

  • Screenshot_20190916-143151.png
    Screenshot_20190916-143151.png
    663,8 KB · kertaa luettu: 512
Viestejä
5 500
Synkkää menoa Uudessakaupungissa. Tällä rosterilla Korihait on varmaankin nykyisellä neljän jenkin aikakaudella surkein liigajoukkue. Berry on hyvä viimeistelemään läheltä, mutta reilusti ylipainoinen ja epäatleettinen. Nopeatempoisessa Korisliigasa häntä ei varmaan voi paljoa yli kahtakymmentä minsaa edes peluuttaa ottelua kohden. Myös sopivien match-upien löytäminen voi olla hankalaa.
 
Viestejä
5 339
Onko kukaan muu veikannut että pääsee kymmenen joukkoon . Minä veikkaan . Joka ikinen joukkue vaihtaa Jenkit parii kolme kertaa. Tämä on ihan hyvä .
 
Viestejä
260
Videoiden ja tilastojen perusteella Berry muistuttaa Thomas Gipson III:sta, mutta kiloja taitaa olla vielä enemmän ja ponnistusvoimaa ei juurikaan. Jos osataan hyödyntää, kuten Kouvot Gipsonia, niin parinkymmenen minuutin peliajalla voi irrota about 13 pistettä ja 5 levyriä per peli.
 
Viestejä
5 339
Mutta yhtään peliä ei olla pelattu . kaikki lähtee nollasta . Vahva usko on korihaiden .seisoo kädet lanteilla ei pyörittää pallo jaloissa . Rumpujarrut paukkuu .
 
Viestejä
12
Valitettavasti korihaiden tiedotus lapsenkengissä eivät paljoa faneja kunnioita.Toikin uutinen melko varmasti pitää paikkansa kun samanlainen vastaus tuli Meiklen kohdalla kun tuli vuodettua muuta kautta julki

Lupasivat tiedottaa kun varmistuu mutta onkohan kuulunut mitään tiedotetta? Joukkueen kokoonpanossa kuitenkin nikula komeilee
 
Viestejä
5 339
Meillä ei ole mitään paineita . Melkein kaikki veikkaa meitä .jumpoksi . Minä ja moni muu uskoo ettei nii käy . Tai sitten pitää mennä keväällä autokauppaa . . En usko luotto on kova.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös