Koripallo.com

Korihait 2022-2023

Viestejä
14
Millainen meininki hornan kattilassa tänään ? En itse päässyt tänään paikalle,mutta jännitän matsia kotisohvalta!
 
Viestejä
164
Huomenna jos voittoa ei tule alkaa se Pohitullinkin hurmos laantumaan taas viime kauden tunnelmiin:rolleyes:
 
Viestejä
164
Aikamoiset puheet sulla. Eiköhän ihmiset löydä pohitulliin jokaisessa kotimatsissa jos peli on taistelevaa eikä ratkea ekassa erässä niinkuin edellisinä kausina.
Eka kausi urheilun parissa? Ketä kiinnostaa häviävä joukkue?
 
Viestejä
14
Eka kausi urheilun parissa? Ketä kiinnostaa häviävä joukkue?
Ukilaiset on sevverra kovia kannattamaan, ett jos pelit on kuitenkin näin tasasia,joukkueesta löytyy osaava suomalainen vahva runko ja sarsevic kipparoi ruorissa, niin pelejä kyllä tullaan katsomaan. Et taida tolppapojun nuar kloppi olla kovinkaan hauskaa seuraa juhlissa.. hyvää viikonloppua kuitenkin.!
 
Viestejä
1 432
Hyvää huomenta!

Heti hyviä uutisia tähän päivään: Lauantain ottelussa loukkaantuneen Bojan Sarcevicin vamma on osoittautunut tutkimusten jälkeen odotettua lievemmäksi.

Kapteenilla on lupa harjoitella kevyesti, ja tilannetta seurataan päivä kerrallaan.

Voisi sanoa siis, että säikähdyksellä selvittiin.

#Korihait #Korisliiga #Uusikaupunki : Ella Jalava
 
Viestejä
283
Kyllä Vasell saa ottaa tästä Korihaiden nykytilanteesta aika paljon myös itselleen. On ymmärrettävää, että halvalla ei saa hyvää, mutta luulisi että edes yksi tai kaksi jenkkivalintaa viidestä olisi vaikka vahingossa osunut, mutta ei. Kaikki Korihaiden jenkit ovat umpisurkeita. Ja jos ei muuta auta, niin sitten valmentajan tehtävä on lyödä johtoportaalle nyrkkiä pöytään, että nyt ne jenkit vaihtoon.

Korihait menettää tämän kauden tätä menoa todella nopeasti. Edes Lahden sekasorto ei tule pelastamaan Ukia, jos vähintään kolme jenkkiä ei vaihdu. Hyvällä peli-ilmeellä ja taistelulla ei ole mitään merkitystä, jos rekordi on 12 pelin jälkeen 2-10.

Sen sijaan Mikael Aallon pelaamista tervehdin ilolla (ping. @MattHeldman). :cool: 20 minuuttia per peli ja 9/5 on ihan hyvä tilastorivi suomalaiselle isolle pelaajalle.
 
Viestejä
317
Kyllä hongan peli vähintään ihan yhtä paskaa on, erona että jenkit osaa laittaa pallon korinraudasta läpi.
Nimenomaan vahvistuksissa on selkeä ero Hongan hyväksi. Korihaiden tilannetta pahentaa sekin, että keskinäisten voitot ovat nyt 2-0 Hongalle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös