Koripallo.com

Korihait 2022-2023

Viestejä
256
Just katoin iltavuoron jälkeen Korihat vs LaBa pelin.

En yhtäkkiä muista toista peliä/joukkuetta tälle kautta joka olisi pelannu noin intensiivistä ja nopeaa peliä kun Korihait.

Yleensä LaBa on ollu liigan ”vauhtijoukkue” mutta nyt hait veivät 6-0 homman himaan,

Mitä lie ollu aamupuurojen seassa, mutta olihan upeaa peliä.
 
Viestejä
248
Huippuhetkien alussa aika mielenkiintoinen selostuspätkien yhdistelmä: "Steven Haney... on makeimmillaan ennen kuin joulupöytään päästään"

kuten liiga top-10 jo kommentoin, ihmettelen miksei Nikulan torjunta päässyt "edes" pelin huippuhetkiin

Ps. Jos tästä voitosta huolimatta on yhä ulkomaalaisvahvistusten vaihtamistarpeita, tässä pitkästä aikaa realistinen vaihtoehto Daytone Jenningsin ja Pyrinnön tiet eroavat
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
89
Taas oli pienestä kiinni voitto, tällä kertaa ois voinu jopa bojanin pelaaminen riittää voittoon, mut ei. Ennemmin tarvitaan kyl hyviä vahvistuksia, mut ei taideta enää tehdä vaihtoja tälle kaudelle ku ei tauolla tehty sen suhteen mitään. Eli nyt sit joka peliin vaan toivotaan, toivotaan ja katotaan kuinka kauan peli ilo säilyy ku ei pystytä voittamaan, kaikki osaa jo lukea et 4 erässä ku laitetaan vauhtia ni sillä saa hait jäämään jalkoihin, stemii
 
Viestejä
5 339
Toivo ja usko loppuu tällä menolla . Tai matikka . No Raanto sanoi en ole niitä teränpiä kyniä . Mutta olisi hän muuta nähdä . Kertokaa joku viisas . Miksei vahvistuksia vaihdeta .
 
Viestejä
1 369
Taitaa korihaiden eräs hallituksen jäsen luulevansa tietävän koripallosta jotain vaikka epäilen suuresti hänen tietojaan.Ikävää jos sarja päättyy joukkueen kannalta ikävästi
 
Viestejä
1 005
Korihait pelasi eilen(kin) varsin kivaa korista. Ei ihme että yleisö on herännyt Ukissa. Koutsin hyvin ajoitettu tekninen virhe ns. kasetin kestosta auttoi vastustajaa eilen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös