Koripallo.com

Korihait 2022-2023

Viestejä
161
Nopeasti tiivistettynä:

Pöytäkirjan pitäjälle tuli aika monta virhettä pelin aikana pöytäkirjaan. SSS laski pisteet Ruudun lähetyksestä ja peli päättyi oikeasti 83-83.

Westerholmin kommentit:

- Asia on meillä nyt selvityksessä. Asianomaisilta on pyydetty selvitykset, jonka jälkeen katsotaan, meneekö tämä sääntö- ja kurinpitoyksikön käsittelyyn. Tänään (4.1.) on selvitysten takaraja, Westerholm kertoi keskiviikkona iltapäivällä.
Aikamoista, pääseeköhän jatkoaikaa katsomaan samalla lipulla? :D
 
Viestejä
1 393
Kyllä tossa pelissä on toimitsijapöydällä ollut virheitä vaikea uskoa että tämä ihan olankohautuksella menee.Mikä sitten oikea rangaistus on niin ksit kurinpitoryhmä sen määrittää
 
Viestejä
193
Todella ikävä tapahtuma tämä pyrintö pelissä tapahtunut toimitsijapöydän nukahdus/ käsittämätön sekaannus. Toimitsijakieltoja varmaa tulossa, mutta kysymys kuuluu, onko pyrintö tehnyt virallista protestia? Jos ei, niin ottelun tulos jää ilmeisestikkin voimaan ja asialle ei voi "kurinpidollisesti" sääntöjen puitteissa tehdä mitään. Tästäkin on ennakkotapauksia ja viimeisin vuodelta 2017. Erittäin valitettava tilanne ja urheilullisesta epäreilua, mutta tässäkin on vaikea tulkita miten peliä olisi pelattu jos tulos olisi ollut oikea pelin jokaisessa vaiheessa ja varsinkin pelin lopussa.
 
Viestejä
3
5E18D904-DF62-4D4D-A13B-7E17D12BEC0D.jpeg

Mikä on tämä kyseinen kori? Väitetään tulleen Oduron 2 pisteen ja Heinosen vapaaheiton välissä.
 
Viestejä
271
Eiköhän Korihaiden liigataival ala olla ohi. Honka, Lahti ja Pyrintö - kaikki pahimmat kilpailijat - ottivat tänään voitot.

Tuolta eivät enää nouse. Salama tuskin iskee viime kauden tapaan toista kertaa putkeen samaan paikkaan.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös