Koripallo.com

Korihait 2022-2023

Viestejä
1 393
Pisti silmään Pyrintö ottelusta miten seuran puheenjohtajakin pisti itsensä hienosti likoon ja ottanut yhden rummun paukuteltavakseen.Alkaa toi fanikulttuuri nousevan taas pikkuhiljaa.Täytyy myös antaa suuret kiitokset valmentaja kaksikolle miten hyvän työn tehneet mahdottomalta mahdolliseksi.Kait valmentajat jotain positiivista nähneet jenkeissä kun nyt alkaneet lunastaa lupauksia.
 
Viestejä
1 027
Ukissa on hyvä jengi koossa, pelaa hyvää korista mutta se kuuluisa pienten asioiden viilaaminen vielä ja ripaus voittamisen kulttuuria. Jenkit tai tuomarit … vähän last season
 
Viestejä
678
Toinen huomio pelistä, uskaltaako/osaako Nikula heittää lainkaan tai muutenkaan tehdä koreja
Nikula oli viime kaudella puolet loppukaudesta veke ja tällä kaudella pelannut vasta viisi peliä, joten malttia malttia hänen kanssa.
 
Viestejä
783
Korihaiden kannattaa (kuten tänään) säästellä voimia nyt seuraavaksi Pyrinnön ja Lapuan peliin.
Molemmat tulossa peruutusvalo päällä vastaan.
Jännitettävää riittää runkosarjan loppuun asti.
Voidaan ehkä todeta, että runkosarjan sijat 4-12 ovat kaikki vielä avoinna.
Alemmassa jatkosarjassakin pelit vielä jatkuu.
 
Viestejä
107
Äärettömän murheellinen esiintyminen eilen Joensuussa, jos vahvistukset eivät ole vahvistuksia ja kotimaiset pelimiehet eivät ottele tasonsa huipulla, niin noin käy. Vahvistukset eivät ole kulu, vaan sijoitus, joten viimeinkin sijoittamaan tulevaisuuteen. On yhdestoista hetki saada kaikki palikat kuntoon, sillä Honka ja Lahtikin nostavat koko ajan tasoaan.

Korihaiden nokkamiehillä on pikaisen pohtimisen paikka, onko katsomon tyhjentävä kipuraja Honkaan ja Lahteen 4, 6 vai kahdeksan pistettä. Oli miten oli, jos tuo kipuraja ylittyy ja katsomo tyhjenee, se vasta kallista on - silloin voidaan puhua jenkkien suhteen kuoliaaksi säästämisestä.
 
Viestejä
1 393
Vois olla oikein näyttää johdolle ettei fanit hyväksy sen toimintaa ja jättää joku peli väliin menemättä katsomoon.Valitettavasti joukkue pelaa erittäin ohuella rosterilla joiden varassa pisteiden teko on illasta toiseen.Kun kävi kuten Joensuussa ei onnistumisia hyökkäys muttei myöskään puolustuspäässä tulos on toi.
 
Viestejä
271
Mistähän on siis kyse?

Nopeasti tiivistettynä:

Toimitsijapöydälle tuli aika monta virhettä pelin aikana. SSS laski pisteet Ruudun lähetyksestä ja peli päättyi oikeasti 83-83.

Westerholmin kommentit:

- Asia on meillä nyt selvityksessä. Asianomaisilta on pyydetty selvitykset, jonka jälkeen katsotaan, meneekö tämä sääntö- ja kurinpitoyksikön käsittelyyn. Tänään (4.1.) on selvitysten takaraja, Westerholm kertoi keskiviikkona iltapäivällä.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös