Koripallo.com

Korihait 2022-2023

Viestejä
191
Suhteellisen iso aivopieru molemmissa kenttäpäädyissä...On kyllä parantanut heittämistä viime kaudesta mutta ei ehkä kuuluisi kentälle viimeiseen hyökkäykseen...
 
Viestejä
274
Kyllä tuossa Niemi saa katsoa enemmän peiliin. Ei saanut syöttöä, shit happens, peli jatkuu. Nyt jäi levittelemään käsiään ja kiroilemaan siinä vaiheessa kun olisi pitänyt rikkoa vastustajaa. Korihailla meni heiton jälkeen 10 sekuntia ennen kuin saivat kellon pysäytettyä.
 
Viestejä
1 037
Harmi homma eilisen pelin loppu. Isoja oppeja tietää paljonko kellossa on aikaa ja nähdä paineessakin kenttä. Nyt Manu selvästikään ei tiennyt sekunteja kellossa eikä katse ollut laajasti kentässä. Lopputulos oli tuhnu. Mutta hieno nousu taas voittotaisteluun ja peli on kivaa katsoa.
 
Viestejä
365
Mites tässä näin kävi, noh. Pallon menetykset tossu oli niin monta kertaa viivan yli, että minäkin jo suutuin. Bojan antoi hienoja syöttöjä, muutta heitto ei vain tänään kulkenut. oisko viisi bongoa koko ottelussa. Sählättiin koko ajan niin siinä loppu tulos.

Oisko bojan psyykannut itsensä yli siltä tuntui. Masentaa katsoa meitin koutsia kun koko ajan mittari punasella, antais enemmän koukkueelle kun käyttäisi energian oikeisiin juttuihin, apu koutsi on kultaa.
 
Viestejä
365
Lisäys vielä

jotenkin se joukku ei ollut alussa herellä, lahti tuli peliin kovalla temolla, sitten päästiin mukaan peliin mutta korin teko oli vaikeaa ja vastaavasti suora ajo korille tuntui kovin vaikealta puolustaa. pelottaa kuinka käy moraalille kun piste häviöitä kertyy,
 
Viestejä
526
Sydäntä särkevä tappio!

Laitan lopun tilanteet valmennuksen piikkiin. Miksi ei otettu aikalisää, kun Clarke rikkoi, peliaikaa 26 sekuntia jäljellä. Miksi jätettiin Jackson ja Bojan kahdestaan takakentälle peliä avaamaan. Alkeellisin prässinpurku oltaisiin voitu käydä läpi aikalisällä. Lopputuloksena Jackson antaa lepsun syötön Bojanille puolen kentän kulmaukseen, menetys. Miksi Lahden viimeistä hyökkäystä ei ollut puolustamassa Herrala ja olisinpa laittanut myös Aallon sulkemaan korin alustaa Oduron seuraksi. Viimeiset KH tilanteet olivat ihan ok paikkoja, ei uponnut tälläkään kertaa.

Harmin paikka kerta kaikkiaan. Voitolla oltaisiin noustu Lahden edelle, playoff utopia edelleen kiikarissa, putoamispeikon jäädessä kauemmaksi. Nyt ollaan näin ja saadaan kiristellä hermoja vielä pitkään Hongan kanssa. Lahti lienee nyt kuivilla.
 
Viestejä
148
Pitkästä aikaa pelissä ja kyllä Trey Niemi hävisi tämän pelin ja oli juuri niin helvetin huono kuin aina ollutkin. Heitot 1-9 kuvaa hyvin myös hyvien ja huonojen ratkaisujen suhdetta kentällä.
 
Viestejä
298
Eilisen matsin lopun katselin tänään uudelleen. Laban viimeisen hyökkäyksen olisi Hait voinut keskeyttää rikkomalla , joukkue-virheitä oli vain 2. Nyt annettiin Clarken ajaa vasemman käden kautta korille asti rikkomatta ollenkaan. Clarken ohi heiton ja samalla voitto-korin tippasi Gamble sisään. Voitolla Laba aika kuivilla putoamisen suhteen, toki 5 matsia jäljellä kaikilla. Hait 2p edellä Honkaa, Lahti 6p.
 
Viestejä
195
Kaksi niukkaa tappiota peräkkäin. Oma fiilis näistä peleistä on, että jäätiin taktisesti vähän telineisiin ratkaisuhetkillä. Mielessä pyörii ajatus, miksi nämä pelit ratkaistiin tällaisilla viisikoilla. Omaan silmään meillä oli molemmissa peleissä vääriä miehiä kentällä ja väärät miehet penkillä katsomassa, kun voitto lipsuu käsistä.
 
Viestejä
191
Oli kyllä vuosikymmenen tympein pressitilaisuus. Ei paljoa kiinnostanut haastattelijaa, eikä sen enempää pelaajia eikä varsinkaan kotijoukkueen valmentajaa. Oliko paikalla edes yhtään kuulijaa, sitä ei voinut nähdä. No, pakko on pakko, mutta ei tälläisissä seremonioissa mitään järkeä ole.
Samaa mieltä kun katsoin. Ei paljon kuulijat kostunu 3 min mitäänsanomattomuudesta... Vasell on suhteellisen usein ärsyyntyneen oloinen pelin &pressin aikana.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös