Koripallo.com

Korihait 2023-2024

Viestejä
70
Pyydän anteeksi aiheuttamastani mielipahasta ja poistun näistä piireistä, joissa ei voi kysellä tai keskustella vailla hymistelyä! Mukavaa kesää kaikille ja Korihaille menestystä!
Jos Korihait saisivat yhden voiton joka kerta kun täällä uhriudutaan, niin Pohitullin seinää koristaisi enemmän lippuja
 
Viestejä
1 432
Bojan Sarcevic on palkittu Korisliigan vapaaheittopalkinnolla!

Palkinto annetaan Suomen kansalaisuuden omaavalle pelaajalle, joka on Korisliigan runko- sekä jatkosarjojen perusteella tarkin vapaaheittäjä.

Kriteerinä pelaajan on pitänyt pelata vähintään puolissa joukkueensa pelaamissa otteluissa ja heittää vähintään kaksi vapaaheittoyritystä ottelua kohden.

Onnittelut Kapteeni!

#Korihait #Korisliiga #Uusikaupunki : Ella Jalava
 
Viestejä
1 432
Hiljaista on.Jospa Bojan koris koulussaan opettaa uusia pelaajia.Ilmeisesti ei Trey ole päässyt sopimukseen.Huhuissa ollut et yksi jenkki olisi Zach Thomas joka pelasi bisonseissa korisliigassa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5 508
Zach Thomas olisi täydellinen haku Korihailta. Sellainen skoraaja Korihailta on viime kausina puuttunut.
 
Viestejä
544
Zach Thomas olisi täydellinen haku Korihailta. Sellainen skoraaja Korihailta on viime kausina puuttunut.
Zach Thomas lähtökohtaisesti kova kaveri joka jengiin korisliigassa. Taitava pelaaja vahvalla 3P osaamisella, muttei yli-itsekäs.

Paljon enemmän vielä annettavaa mitä Loimaalla korisliigassa, ja vielä tervepäinen ukko!
 
Viestejä
109
Jos Korihait saisivat yhden voiton joka kerta kun täällä uhriudutaan, niin Pohitullin seinää koristaisi enemmän lippuja
En aikonut palata tänne aiheuttamaan pahaa mieltä kenellekään, mutta pakko on vielä piipahtaa. Nimittäin yksi kaverini kertoi, että joku itseään täynnä oleva tyyppi tietää mitä ajattelen ja mitä päässäni liikkuu. Minkälainen on se ihminen, joka pitää sitä uhriutumisena, kun toinen pyytää anteeksi aiheuttamaansa pahaa mieltä ja lupaa olla toistamatta harmittavia kommentteja. Voiko jollekin olla todellakin vierasta ajatella positiivisesti ja tarjota hyvää lähimmäiselle, jos näin on, niin silloin on sijaa itsetutkiskelulle ja jos se ei riitä niin kallonkutistajalla riittää töitä.

Kuinka paljon Pohitullissa olisikaan väkeä, jos, juuri he, joiden älykkyysosamäärä ylittää nippa nappa kengännumeron, ajattelisivat omia aivoituksiaan ennen kuin purkavat tuon oksennuksen muiden päälle pilaamaan keskustelupalstojen ilmapiiriä ja rikkomaan seuran takana seisovien ja yhteisöllisten seurahenkeä ruokkivien hyväntahtoisia rivejä? Vai onko todella niin, että juuri mitään tietämättömät besserwisserit ajavat yhteishenkeä alas ?

Luonnollisesti jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä, kun käydään keskustelua asiasta, mutta silloin mennään liian pitkälle, kun väitetään tietävän toisen ajatusten taustat ja toimintamotiivit. Esitin alkuperäisen aprikointini seuran puheenjohtajavalinnasta, koska siitä puhuttiin kaduilla ja kuppiloissa tuohtuneesti: -Kuinka puheenjohtajaksi valitaan henkilö, jolla on varmaankin maamme surkeimmat tilastomeriitit valmentajana - eikö tuo ole sama, jos sodassa pari komppaniallista hölmöyttään tapattaneesta päälliköstä tehtäisiin prikaatin komentaja? Mutta se siitä ja kaikille luonnikasta ja kaunista kesää, Pohitullissa tavataan!
 
Viestejä
1 432
Ei kannata ottaa niin vakavasti täällä kirjoituksia jotka tehdään nimimerkin alla.Pitäisi pysyä asiassa eli koripalloilua kommentoiden eikä jokaista kirjoittajaa kuitenkin kaikilla on puhe vapaus mutta kunnioittaa kaikkien mielipiteitä
 
Viestejä
1 432
En tiedä onko nyt joku täysin pysähdyksissä kun korihaitten sivuilla on edustuksen kokoonpanossa kolme sopimuspelajaa sit siellä roikkuu Trey Niemi ja Loimaalle sopimuksen tehnyt Elmo Eräkangas
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös