Koripallo.com

Korihait 2023-2024

Viestejä
365
Tuntuuko vaan siltä, vai onkohan tällä jotain pohjaa, mutta mielestäni Korihaita vastaan on viime matseissa laitettu kohtuulisen paljon kohtuullisen kovia heittoja kuppiin, varsinkin kaaren takaa? Lahti, Kouvot, Seagulls ja nyt Pyrintö. Tietty jos pääsee parilla helpolla korilla kuumaksi, niin kivahan siinä sitten on heitellä.

Tällä kuntopuntarilla ei tosiaan ansaita ylemmän paikkaa. Tiukkaa tekee edes pleijareihin. Pyrsa jatkanee nousua ja ottaa toisen paikan.

Korihailla meni alkupätkä hyvin, 7-4. Jälkimmäinen osuus, pelin täydellisen kehittymättömyyden vuoksi, nyt 4-6. Viimeisessä matsissa vastassa Seagulls, joten melkeinpä voisi jo sanoa, että ylemmän paikka ei ole enää omissa käsissä. Nyt tarvitaan isosti apuja Pyrinnöltä ja/tai Bisonsilta.
99% meni oikein mut oli se sittenkin omissa sormissa :)
 
Viestejä
5 339
Kotisohvalta flunssa katson . Nyt on maailman paras selostaja kuka selostaa ottelua telkarissa . Kuka mahtaa olla ?
 
Viestejä
1 380
Tuskin kukaan uskoi että korihait pelaa kotiedusta pudotuspeleihin ennen kauden alkua.Totuuden nimissä en itsekään uskonut edes yläloppusarjaan pääsyä.Tosi moni veikkasi korihaita sarjan alapäähän mutta joukkue kasvoi syksyn mittaan nopeasti voittavaksi joukkueeksi.Iso kiitos kuuluu myös korihaiden faneille jotka matkustanut joukkueen mukana pitkiäkin matkoja kannustamaan joukkuetta.Nöyrä kiitos korihait
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös