Koripallo.com

Korihait 2023-2024

Viestejä
1 383
Tässä puolivälierän ohjelma
 

Liitteet

  • 20240401_161638.jpg
    20240401_161638.jpg
    218,7 KB · kertaa luettu: 87
Viestejä
517
Me hävittiin surkeeseen heittopeliin. Kataja korjasi oman tähtäimen kopissa ja me vedettiin rankkariheitot parhaimmillaan jopa helaksi.

Meillä oli peli kokoajan takataskussa, mutta ei saatu vaan tapettua sitä.

Tulee kova peli Joensuussa. Tumba pelaa elämänsä kevättä ja Kataja joukkueena paljon paremmin kuin vieraissa. Usko on silti kova, että ukissa pelataan vielä tänä keväänä!
 
Viestejä
260
Korihait on heittänyt näissä kahdessa tappiopelissä kolmoset yhteensä 11/49 eli 22,4 %. Jos seuraaviin peleihin osuisi edes normitasolla eli 33-34 %, niin hoidetaan kyllä voitot kotiin.
 
Viestejä
260
Katkera tappio ja kausi loppui liian lyhyeen. Korihait oli koko kauden valopilkku ja pienellä budjetilla todella laadukasta tekemistä. Lopulta hain uinti katkesi siihen, että palloa ei saatu kauempaa, laadukkaista paikoista huolimatta, koriin. Pohitullin henki oli taas vahvasti päällä ja 80- ja 90-lukujen voittava koripallo teki paluun. Olisi ehkä ansaittu vielä enemmän mitä saatiin, mutta hei, koris on tällaista… yhden korin pelejä.
 
Viestejä
539
Onnittelut Ukiin hienosta kaudesta. Serbialainen kollektiivi-pallo oli hienoa katsottavaa kun se toimi kaikilla sylintereillä! Hienosti roolitettu ryhmä ja upea henki katsomossa. Kaikkea hyvää kesään ja ensi kauteen.
 
Viestejä
1 383
Vaikka kausi päättyi nyt niin pää pystyssä joukkue voi olla.Kausi oli nousujohteinen eikä suuria romahduksia tullut.Nyt katse uuteen kauteen ja ensi kaudella päästään jo keväällä uuteen hienoon halliin.Kiitos joukkueelle sekä mahtavalle faniporukalle joka jaksoi pitkiä matkoja matkustaa joukkueen tueksi.
 
Viestejä
1 598
Hieno on ollut Korihaiden nousu ihan huippujoukkeeksi. Mahtavaa, että tänääkin faneja oli saapunut Joensuuhun . Ukilla on hieno tulevaisuus edessä,kun uusi hallikin on tulossa. Sarce ja Aalto on huippupelaajia, mutta tarvitaan pari suomalaista hyvää vahvistusta. Jenkit olleet todella hyvä, mutta ne varmaan vaihtuu ensi kaudeksi.
 
Viestejä
517
Hieno kausi pitkän taaperruksen jälkeen. Pienellä rahalla tehty joukkue isolla jiillä. Rahaa on varmaan enemmän käytettävissä ensi kaudella, tai sitten ei. Talouden suhdanteet kun ovat mitä ovat. Tämän kauden toistaminen tulevaisuudessa on vaikeaa, ellei sitä lisärahaa saada. Bojan jatkaessaan ei varmasti paljoa tingi nykyisestä sopimuksestaan. Aallon tilipussin saa varmasti taas tuplata ja Darkollakin on erittäin vahva nevotteluasema. Nyt kannattaa seuran tehdä kaikkensa, että ensikaudella pohitullin jäähyväiset ja Winterin avajaiset vietetään taas positiivista tunnelmissa tuvat täynnä ja se vaatii menestystä. Uusi sali tulee olemaan aika kolkko paikka jos kotijoukkue pelaa 300 katsojan edessä Runkosarjan viimeisistä sijoituksista.

Worst case olisi Bojanin lopettaminen, Aallon karkaaminen jonnekin Kauhajoelle ja lisärahan uupuminen. Best case olisi saada nykyinen kotimainen runko pysymään ennallaan ryyditettynä vielä 1-2 täsmähankinnalla sekä menestyksen avittamana rahakirstun täydennys. Luultavasti todellisuus on jotai tuolta väliltä. Bojan jatkaa, Aalto siirtyy täysammattilaiseksi ulkomaille ja saadaan pari uutta kotimaista rotaatioon.

Mielenkiinnolla odotan tulevaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös