Koripallo.com

Korihait vs Kataja pe 12.4. 90-98

Kumpi voittaa?

  • Korihait

    Ääniä: 4 57,1%
  • Kataja

    Ääniä: 3 42,9%

  • Äänestäjiä
    7
  • Poll closed .
Viestejä
6 198
Eihän tämä homma taas vakuuta yhtään. Ja viikon päästä pitäisi pelin kulkea. Tämä jos hävitään niin voidaan lopettaa höpinät kotiedusta. Missä Vanttaja? Tommi mukana penkillä.
 
Viestejä
19 541
Katajalta kaikilta paitsi Mulliselta jääneet jalat nakkibussiin tai jopa Joensuuhun näköjään.

Puolustus ei pidä yhtään, levypallot hävitään taas 100-0 eikä hyökkäyksessäkään kehumista ole.

Hyökkäys levypallot taas annettu Haille 8-1.

Seppälä ja Simppari taas taistelleet urheasti hyökkäyspäässä, tosin ilman pisteitä vielä, mutta voipihan ne kumpikin vielä yhden kolkin pussiin laittaa.....ehkä

Naurattaa Tijatsi, Kreisi-Deivis ja Simppari. Simppari vielä valittaa joka kerran Steenille, kun ei saa mitään aikaan ja otetaan vaihtoon....On meillä vahvistukset. Mullinen ainoa oikea vahvistus.

No pojat syttyvät sitten tosipeleissä vasta. Sitä odotellessa.

Taitaa joutua se takapiha lapioimaan lumesta....
 
Viestejä
6 198
No tulihan se voitto sieltä kumminkin. Toivotaan huomenna apuja Nokialta ja Katajan voittoa Urasta, näin ratkaisut nähtäisiin vasta tiistaina.
 
Viestejä
144
Tärkeä voitto Katajalle jälleen. Korihait otti kaulaa heti alussa, mutta sen ei annettu häiritä. Nousu rinnalle ja ohi tapahtui hitaasti ja varmasti, merkittäviä sulamisia ei toisella puoliajalla ei tällä kertaa tapahtunut. Kaikki yli minuutin pelanneet Simpsonia lukuunottamatta tekivät pisteitä, yli kymmeneen pinnaan ylsivät kaikki avausviisikon miehet + Matias. Ero olisi varmasti ollut suurempi, mikäli Simpson olisi onnistunut heitoissaan. Vapaaheitotkin osuivat tänään hyvin; 20/23. Tästä on hyvä jatkaa kohti huomista, parannuksiakin peliin on toki vielä tehtävissä.
 
Viestejä
6 198
Joo, eihän tällä pelillä pärjätä viikon päästä Kotkaa vastaan, parantaa pitää.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös