Koripallo.com

Koripallo.Com NBA Fantasy 2019-2020: Omistettu Koben Muistolle

Viestejä
8 662
No niin. 5.6. Periscopen terassilla tehtiin historiaa ja paikalle kootun direktoraatin siunauksella lähdettiin elvyttämään jo kuolleeksi todettua fantasykautta takaisin elävien kirjoihin. Alkusanoina haluan kuitenkin LINJATA pulinat pois heti kärkeen, koska vuodet Euroopan johtavan fantasyliigan vetäjänä ovat opettaneet minulle asioita.

Kun fantasyn asioista päätetään on tietenkin aina tasapuolisemman ja rehdimmän fantasykokemuksen takia syytä kuulla myös managereita. Tämän kuulemisen aika ei kuitenkaan tavallisesti ole kesken kiivaimman mestaruuskamppailun ja joissain asioissa pitää vaan luottaa kiistattomaan visioon, joka on johtanut meidät tähän paikkaan kaikkien näiden vuosien aikana.

Urheilumaailman Top promoottorin Dana Whiten sanoja mukaillen,Olemme keskellä vitun pandemiaa ja kaikki on hullua! Ja jokainen manageri haluaa olla mestari ja jokainen manageri haluaa päätösten suosivan itseään. Mikään ei ole normaalia tällä hetkellä ja minä olen ainoa liigamanageri maailmassa joka edelleen pitää kauden loppuunviemisen mahdollisuuksia yllä. Olen ainoa promoottori joka pumppaa verta korispeleihin ja joka järjestää illanviettoja ja generoi ohjelmaa niihin. Joten en välitä vittujakaan. Jos joku ei halua manageroida näillä spekseillä, niin ei tarvitse manageroida. Pysy kotona, katso striimejä ilman fantasyimplikaatioita ja tee omaa juttuasi. Meillä on useita nälkäisiä managereita sivurajoilla valmiina hyppäämään bussin kyytiin ja tavoittelemaan virallista mestaruutta.

Olen ainoa operaattori, joka pystyy ottamaan luodit, iskut ja väännöt vastaan. Muut foldaa kun wajakit käy kimppuun, mutta ehehehei Koripallo.com NBA Fantasyssa. Vaatii tiettyä mielenlaatua pitää bussi vauhdissa. Ja jos ei kiinnosta pyöriä meikäläisen mukana niin ovi on tuolla. Get the fuck out. Ketään ei pakoteta mihinkään.
Pihvi Fantasyn paluussa voidaan tiivistää yhteen pointtiin:

1) Ainoa lähtökohta, jonka pohjalta tämän kauden mestari voi katsoa itseään peiliin on rekonstruoida keskeytyshetken mukaiset olosuhteet mahdollisimman tarkasti. Absoluuttiseen tarkkuuteen ei tietenkään päästä, mutta tarpeeksi lähelle voidaan päätyä. Mitään "huono tuuri ei woi minkään" mallia ei missään nimessä lähdetä toteuttamaan. Kukaan ei saa hyötyä merkittävällä tavalla pandemian aiheuttamasta tauosta.

Tätä varten olen luonut nerokkaan mallin, joka ottaa huomioon kaikki aspektit niin hyvin kuin se on mahdollista.

KOMPENSAATIOMENETTELY & WAIVER DRAFT

Jaan linkin discord chatissa google docsiin, josta pääsee lukemaan tarkemmat speksit ja oman joukkueen (sekä muiden) lähtökohdat. Johtavat ajatukset kuitenkin alla:

- Ensimmäisenä järjestetään kompensaatiomenettely, joka tarkoittaa pudotuspelien ulkopuolelle NBA:ssa jääneiden pelaajien korvaamista pudotuspeleistä ulkopuolelle fantasyssa jääneiden joukkueiden pelaajista. Kaikille menettelyyn oikeutetuille pelaajille on annettu arvo ottaen huomioon heidän kuntopuntarinsa kauden keskeytyshetkellä. Samoin on arvioitu kompensaationa sisään tuleville pelaajille arvot. Näitä arvoja on yhdenmukaistettu tiettyjen pistekategorioiden sisälle eli tämän pistekategorian sisältä valittaessa ei saa piste-etua eikä menetä sitä kompensaatiomenettelyssä.

- Esimerkiksi Nintolla on Chrisu Wood arvioitu 111 arvoiseksi pelaajaksi keskeytyshetkellä. Wood on korkeimmalle rankattu pelaaja menettelyssä arvonsa puolesta, mutta vaihdossa tuleva iso pelaaja tulee olemaan joko Nikola Jokic, Joel Embiid tai Nicola Vucevic, joiden arvo katsotaan tietenkin Woodia vastaavaksi. Mitään etua ei jää jäljelle Woodin vaihtamisesta yhteen näistä, koska kaikki pelaajat sijoittuvat samaan kategoriaan. Etu on siinä, että tietenkin Nintto pääsee valitsemaan ison miehen näistä kolmesta ekana.

Seuraavana isoa miestä pääsee valitsemaan Vitali, jolla on 104 arvoinen Robinson. Robinson on katsottu seuraavan kategorian pelaajaksi. Vitali voi valita kompensaatiopelaajan ylemmän kategorian isoista miehistä, mutta joutuu tällöin maksamaan kompensaatioveroa valinnastaan. Tämä etu siirretään seuraaviin pelaajiin.

Samalla tavalla valinta alemmasta kategoriasta oman pelaajan korvaajaksi oikeuttaa kompensaatioetuun, jota voi myöhemmin käyttää seuraavan pelaajan osalta mikäli sopiva ero löytyy.

Ja näin jatketaan kaikkien managereiden kanssa Liigamanagerin johdolla, kunnes saadaan kaikki joukkueet kompensaatiomenettelyn osalta valmiiksi. Hyvin todennäköisesti täyttä plusmiinusnollaa ei saada aikaiseksi, joten neuvotteluiden asettuessa pattitilanteeseen linjaa Liigamanageri lopullisen päätöksen. Toivon mukaan neuvottelut saadaan vedettyä läpi hyvässä yhteishengessä, eikä liigamanageri joudu kovaa linjaamista harrastamaan. Käytännössä homma etenee niin, että Liigamanageri tekee kaikkia joukkueita koskevan ehdotelman ja tämän pohjalta neuvotellaan.

Positioiden osalta tilalle tulevat pelaajat täyttävät ne positiot, jotka lähtevät pois. Ei ylimääräisiä, ei pois jääviä. Tarvittaessa positioita voidaan muokata radikaalistikin eli esimerkiksi Kawhi Leonardista voi tarpeen vaatiessa tulla vaikka PG.

Anthony Davis on liian iso "difference maker", joten hänet on otettu pois radarilta. Joukkueissa olleiden top dogien osalta Ben Simmons ei ole mukana fantasyssa loppukauden ajan. Hän ei olisi pelannut maaliskuussa peliäkään, joten hän ei pelaa nytkään peliä. Kunnioituksesta Ossia kohtaan Simmonsia ei oteta mukaan kompensaatiomenettelyyn, koska hän olisi luontainen korvaaja Trae Youngille.

Kompensaatiomenettelyn jälkeen mennään waiver draftiin, joka on hieman menettänyt merkitystään sitten viime luonnostelman. Suuri osa pelaajista joiden arvossa olisi voinut tapahtua suuria muutoksia on pois pelistä muutenkin. Jäljellä on oman silmäni mukaan kaksi pelaajaa eli Shake Milton sekä Mikal Bridges (jos Oubre tulee takaisin). Nintolla ja Ossilla on mahdollisuus halutessaan korvata nämä pelaajat kompensaatiomenettelystä ylijäävillä tai luonnollisilta waivereilta nostettavilla pelaajilla, joiden arvo on MAX. sama tai pienempi kuin Miltonin/Bridgesin arvo keskeytyshetkellä.

Muitakin nimiä saa ehdottaa, jos kokee haluavansa onneaan ykköskierrokselle pääsemiseksi. Tämän osalta päätökset tekee liigamanageri niin oikeuden kuin arvon osalta.

Jokaisella jatkossa olevalla managerilla on lisäksi mahdollisuus asettaa yksi haluamansa pelaaja waivermenettelyyn toiselle kierrokselle. Kyseisen pelaajan arvo on liigamanagerin arvioima keskeytyshetken arvo tai sitä alempi. Pelaajan pitää läpäistä liigamanagerin seula waiver draftiin asettamisesta. Waiver draftia ei ole tarkoitettu kompensaatiolistapelaajien hamstraamiseen, vaan rosterin peräpään pelaajien työstämiseen. Jos riittäviä perusteluita merkittävästä arvon alenemisesta ei esitetä, ei pelaajaa oteta mukaan waiver draftiin.

Kun nämä molemmat menettelyt on työstetty läpi, on kausi valmis jatkumaan.

Kauden jatkumisen osalta ei voi vielä sanoa täysin tarkkaa näkemystä, koska otteluohjelmia ei ole julkistettu. Lähtökohtana olisi ajatus, jossa 8 jäljellä olevasta pelistä 2 ensimmäistä peliä jyvitetään puolivälierien loppuun viemiselle, seuraavat 3 peliä välierille ja viimeiset 3 peliä finaaleille. Tämä kuitenkin siis odottaa otteluohjelmia.

Tietenkin pitää miettiä myös mistä lähtökohdista jatketaan puolivälieriä. Ehdimme pelaamaan 2 kokonaista päivää ja koronaisen kolmannen päivän eli puoleen väliin ei ehditty. Nykyiset pistetilanteet eivät ole tasapuolisia tietenkään. Toisaalta emme voi mennä katsomaan pelaajakohtaisesti ja etsimään absoluuttista tasapainoa. Pitää tyytyä kompromissiin. Kompromissi on seuraava:

Valitaan puolivälieriin x määrä jäljellä olevia pelejä. Valitaan numero y, jota pidetään kokonaispelimääränä viikon osalta. Tähän lasketaan mukaan pelit x sekä kesken viikon jääneen pelien pistekeskiarvon mukainen luku z edustamaan jo pelattuja pelejä.

Eli

Z (joka pelattujen pelien määrä [vakio kaikille] kertaa kesken jääneen viikon keskiarvo) + x (joka tulevien pelien [ehkä kaikille sama, ei välttämättä!] pisteet) = y (pelien loppumäärä pisteineen, jotka pisteiden osalta todennäköisesti erisuuria ja pelien osalta toivon mukaan kaikilla sama)

Ei varmasti validi matemaattinen kaava, mutta idea tullee selväksi siitä.

Numeroarvoja on hankala spekuloida tässä vaiheessa, koska otteluohjelmat eivät tiedossa. Keskiarvot on kuitenkin tiedossa ja ne ovat alla:

Kikkeri 99,01
Homppa 87,02
Vitali 84,93
Nintto 84,73
Ossi 83,33
Killes 82,91
spudi 81,05
Kottii 80,77

Ja pudotuspeliparithan olivat: Nintto vs. Killes, Kikkeri vs. Homppa, Kottii vs. spudi ja Vitali vs.Ossi

Milloin kompensaatiomenettely ja waiver drafti sitten on tarkoitus hoitaa maaliin? TIETENKIN...

KP.COM NBA FANTASY KOULUKATU DRAFT LAUANTAINA!!! TEEMAPÄIVÄ! TEEMAPÄIVÄ!!!!!

Päivän ohjelma:

Klo 14.00-17.00: Koulukatu Draft Tiimit kohtavat toisensa Best of 7 (tai 5, mihin kunto riittääkään) tyylisesti draftin mukaisissa joukkueissa. Kompensaatiomenettelynä pois jääville pelaajille hankitaan toki korvaajat superchatin joukoista tai sen liepeiltä.

Klo 17.00-18.00: Siirrytään Kikkerin lukaalille, jossa tarjolla raikastavaa mojitoa sekä "pientä evästä".

Klo 18.00-19.00: Koronasaunavuoro, jossa pestään hiet pois ja orientoidutaan kompensaatiomenettelyä ja waiver draftia kohti.

Klo 19.00-20.00 MENU By Kikkeri

Aperatiivina Whiskey Souria
Aasialainen salaatti
Röstiperunaa karamelisoidulla pekonilla ja uunikananmunilla
Provokaattorin pitopöytä

Menun hinta 20e per henkilö.

Klo 20.00 - Klo 22.00 Kompensaatiomenettely sekä waiver draft.

Klo 22 GET THE FUCK OUT pubikierros Pyynikin maastoissa.

Majoitusmahdollisuudet max. 3 henkilölle.

Ajankohta joko 18.7., 25.7. tai 1.8. (delfin basket vkl). Neuvotellaan erikseen managereiden kesken.

Jos et pääse paikalle voit osallistua kompensaatiomenettelyyn etäyhteyksien kautta.

Jos tilaisuus peruuntuu tai siihen osallistuu vain superchat teen kompensaatiomenettelyn ja waiver draftin sitten kun itseäni huvittaa. Toki managereilla tällöin minimaaliset vaikutusmahdollisuudet, koska etätyöskentely ej kiinnosta lomalla wittujakaan.

Helppoa ja hauskaa.

Tasapuolisemman ja rehdimmän fantasyn puolesta,
LM Kik Jams


PS. Muutokset systeemiin mahdollisia, yllä olevat ovat ehdotelmia ja lähtökohtia. Pidätän oikeudet muutoksiin yksipuolisesti.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 836
Virallinen anteeksipyyntö discordin chatissa tapahtuneisiin epäilyihin koskien liigamanagerin puolueellisuutta:

Pyydän liigamanagerilta sydämestäni anteeksi epäilyjäni, jotka ovat aiheuttaneet henkistä kipua tai ahdistusta. Fantasyn pelaaminen on intohimoni ja haluan edelleen kehittyä siinä. Olen sitoutunut tekemään kaikkeni kp.comin NBA Fantasyn hyvinvoinnin eteen.
 
Viestejä
8 662
NBA Fantasy jälleen köysissä. Fantraxilla ei ollut samaa poliittista tahtoa jatkaa kautta kuin "Euroopan Kovimmalla", joten olemme täysin itsemme varassa kauden jatkumisen suhteen.

Edelleen jatko on mahdollista, mutta vaatii muutoksia sarjan spekseihin sekä pakottaa kollektiiviseen ponnistukseen managereiden osalta. Alla suunnitelma, johon jokaisen jatkossa olevan managerin pitäisi pystyä sitoutumaan:

1) Kompensaatio ja waiver draft edelleen ennen kauden alkua. Ajankohta tarkentuu, mutta mennään kalkkiviivoille eli ihan sinne heinäkuun lopun paikkeille.

2) Flex-positio poistuu käytöstä.

3) Waivernostoja saa tehdä vain seuraavasti: ennen seuraavan pudotuspelikierroksen alkua sekä kerran pudotuspelikierroksen aikana (kolmannen päivän jälkeen, mahdollistaa loukkaantuneiden pelaajien vaihtamisen kierroksen aikana / ennen seuraavaa kierrosta, max 3 vaihtoa eli 1-2 vaihtoa per vaihtopäivä). Puolivälierissä ei kierroksen aikana nostoja tehdä.

4) Budjetit ja waivernostojen määrät pidetään voimassa nostoja varten.

5) Pelijaksot ovat: Puolivälierät loppuun 30.7. - 2.8. (4 päivää), Välierät 3.8. - 8.8. (6 päivää), Finaalit 9.8. - 14.8. (6 päivää), pelimääristä en osaa vielä sanoa juuta tai jaata. Pitää katsella teoreettisia pelimääriä tulevien viikkojen aikana.

6) Pisteiden laskeminen ja tilanteiden seuranta tapahtuu google docsissa omilla alasivuilla eli pudotuspelipareille järjestetään sinne oma sektio (esim. Kikkeri vs. Homppa), jossa näkyy pistetilanne - päivän ottelut - pistetilanne - päivän ottelut jne.

Pelaajat asetetaan ko. pelipäivän mukaan PG-PG-SG-SG-SF-SF-PF-PF-C-C slotteihin. Perään laitetaan ketä vs. peli ja pelaajan positiot, jotta nähdään pelaajan sopivuus. Muutokset kokoonpanoon pitää tehdä ennen päivän ensimmäisen pelin alkamista. Vastakkain olevat pelaajat vastaavat toistensa valvomisesta, ettei kokoonpanoja suhmuroida jälkikäteen ja jotta ne ovat "legit".

7) Pisteet lasketaan seuraavasti: Vastustaja laskee oman vastustajansa pisteet. Omat pisteet kannattaa toki myös laskea, koska laskuvirheet ja huijausyritykset. Eli käytännössä otteluparin managerit laskevat omat ja toisen managerin pisteet. Ilmoitusvelvollisuus vastustajalla, tarkastusvelvollisuus itsellä.

8) Pisteytystä yksinkertaistetaan seuraavasti: Poistetaan heitot niin kokonaisheittomäärän, kolmosten kuin vapareiden osalta. Poistetaan flagrantit, poistetaan ejectionit.Näin suoraviivaistetaan ja helpotetaan pisteiden laskemista = managereiden työmäärä vähenee.

Näillä mejningeillä saataisiin homma skulaamaan. Nyt vaaditaan jokaiselta mukana olevalta managerilta sitoutuminen systeemiin. Jos joku manageri ei ilmoittaudu mukaan ja sitoudu työhön, otetaan tilalle varasijoilta Trancey, Lätkäm-Antti, pejton tai Hoetje. Jos varasijoilta ei löydy managereita tilalle, diskataan ko. joukkue automaattisesti ja vastustaja saa BYE:n puolivälieristä.

Alle ilmoittautumiset, editoin listaa ilmojen mukaan:

Kik Jams X
Homppa
Anatoli X
Killes -> Pejton X
spud X
Kottii X

Vitali
Ossi
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
8 662
Killes OUT, eli yhdelle halukkaalle managerille on mahdollisuus tulla mukaan poffs. Ei toki tarvetta sinällään, koska jo nyt kasassa tarpeeksi jengejä pudotuspelien läpiviemiseksi ja VIRALLISEN mestaruuden jakamiseksi.

Takaraja halukkuuden ilmoittamiselle on sama 4.7. klo 22.22
 
Viestejä
8 662
Jokailtainen piipahdukseni chatissa ei tuonut tänään uusia ilmoittautumisia pudotuspeleihin. Tämän hetken tilanne:

Kikkeri vs. Homppa
Nintto vs. Pejton
Kotti vs. spud

Ossi vs. Vitali

Kikkerille tulossa bye, Nintto kohtaa pejetonin ja Kotti vs spud is on. Ossi ja Vitali eivät ilmoittaneet mitään. Jos molemmat OUT niin välierissä:

Kikkeri vs. Kotti/spud
Nintto/pejton vs. paras häviäjä
 
Viestejä
8 662
Paastotunnelmista mukawa herätä aamuun Tranceyn antaessa kp.com nba fantasy johdolle 110 prosenttisen tuen:

Trancey tykkäsi
Vesa-P. Kangaskorpi

@VPKangaskorpi


Kik Jams puhuu pelkkää asiaa. Johtajan tehtävä ei ole miellyttää vaan tuottaa lisäarvoa. Puskistahuutelijat jäivät hieman noloon rooliin.

mourinhoheko.jpg
 
Viestejä
375
Jatkolle osoitetut säännöt ja vastuut tuntuvat keskikoulun käyneelle liian vaikeilta, joten näen opt outin parempana. Kausi meni vihkoon ja ei delete 8 bubble pelit paranna.
 
Viestejä
8 662
Jokailtainen piipahdus kp.com nba fantasy chatissa toi saalista tänään. Salimarkku is a company man eli saatiin kovan luokan tekijä mukaan bubbleen.

Tämän myötä jäämme odottamaan Hompan ja Vitalin tietoja.

Duathlon-harjoituksissa Salimarkun kanssa pudotin ISON POMMIN. mikäli pois jääviä managereita on enemmän kuin 1, saa pejton valita näistä joukkueista oman porukkansa ja sitä myötä vastustajansa. Tällä hetkellä mahdollista olisi siis päästä haastamaan jopa kolme eri manageria. Joko Kikkeri, Ossi tai Nintto.

Tunnelma tiivistyy.
 
Viestejä
8 662
Jokailtainen piipahdus kp.com nba fantasy chatissa toi saalista deadlinen alla. Homppa ILMOITTAUTUI MUKAAN pudotuspeleihin.

Vitalista emme kuulleet mitään, joten oletus on hänen olevan ulkona pudotuspeleistä.

Pejton on ilmoittanut haastavansa mieluummin Ossin Vitalin joukkueella kuin Ninton Killeksen jengillä.

Näin ollen lähden työstämään google docsia tältä pohjalta valmiiksi. Odottelemme ja päivittelemme samalla pelaajatilanteita sen mukaan kuin korona niittää satoa.

Jos nyt sattuu, että Vitali on vain ollut rietastelemassa kesälomansa kunniaksi ja lukee tätä vähän myöhässä niin voi ilmoittautua mukaan niin kauan kuin en ole saanut google docseja päivitettyä Vitalin osalta poissulkevaksi. Käytännössä tähän mennee noin 1-2 viikkoa.

Muiden osalta mahdollisuus osallistua poffs päättyy tähän.
 
Viestejä
8 662
Työ kauden jatkamisen osalta etenee...

Nyt google docsiin on aloitettu päivittämiset matchupien osalta. Kauden keskeytyshetkellä joukkueilla oli eri määrä pelejä kasassa keskiviikon jälkeen, jolloin homma meni pakettiin. Jo keskiviikkona osa peleistä peruutettiin. Muutamalla managerilla oli 15 peliä kasassa ja normaalisti toki keskiviikkoon mennessä 40-45 ottelun määrillä olisi varmasti tuo 15 peliä kasassa eli otettiin 15 peliä kertomeksi viikkokeskiarvoille. Sen pohjilta on saatu määritettyä lähtötilanteet puolivälierien viimeiselle neljälle päivälle.

En pysty vielä ottamaan kantaa ottelumääristä puolivälierien osalta (4 pvä) tai välierien/finaalien osalta (6 pvä), koska ensin pitää tietää rosterit ja päästä katsomaan hieman minkälaisia pelimääriä joukkueille muodostuu. Uumoilisin puolivälierien osalta päädyttävän johonkin noin 20-25 lisäpeliin ja kuuden päivän jaksojen osalta mennään about 35 pelillä. Mutta nämä määritetään vasta kalkkiviivoilla, kun rosterit on saatu ensin päivitettyä.

Olen aloittanut myös rosterien päivittämisen eli siellä on vihreällä pelaajat, jotka ovat rosterissa ja punaisella korvattavat pelaajat (kompensaatiomenettely). Sitten jos on arvon osalta arvonsa menettäneitä pelaajia (Philly taitaa aiheuttaa ainoana tämän efektin), niin on jollain purppuralla waiver draftiin oikeutetut pelaajat. Muistutuksena siis, että waiver draftin osalta jokainen jengi saa halutessaan laittaa yhden oman pelaajan waiver draftiin mukaan.

Näillä näkymin saamme kompensaatiomenettelyyn mukaan vielä Killeksen jengin, mutta annan Vitalilla vielä muutaman päivän aikaa osoittaa elonmerkkejä ennen kuin lyön nuo pelaajat systeemiin lopullisesti.

Ja koska poissaoloja on sen verran rutkasti tullut niin käteni on pakotettu myös harkitsemaan Ben Simmonsin lisäämistä kompensaatiomenettelyyn, jotta saamme joukkueista rakennettua tasapainoiset systeemit. Vaihtoehtona on jonkun sentteripelaajan muuttaminen pointiksi. Lähinnä siis Trae Youngin korvaaminen tässä ajatuksissa Bradley Bealin vetäydyttyä peleiltä.

Kompensaatio/waiver draft pelaajien arvoja päivitellään myös tässä uutisten tippumisen myötä. Esimerkiksi Washingtonin ja Brooklynin osalta on selkeää arvonnousupainetta waiver-tason janareilla viime aikojen uutisten myötä.
 
Viestejä
8 662
Vitalilta suljettiin ovi tänään virallisesti. Pejton ottaa hänen paikkansa ja Killekseltä meni pelaajia kompensaatiomenettelyyn. Killeksen pelaajia oli vaikea arvottaa, koska Rubio ja Whiteside pelasivat absolutely mad NBA:n mennessä kiinni, joten heidän arvoaan ei voinut yksi yhteen Last 30 laittaa. Samoin T.Brown ja T.Bryant Wizardsista on hankala arvioida.

Nythän on tosiaan niin, että osa pelaajista ei ole otettavissa waiver draftin ja kompensaatiomenettelyn jälkeen. Osa pelaajista valuu waiverille, mutta suurin osa prosesissa mukana olevista on uneligble.

Olen tehnyt Google Docsiin neuvoa-antavan kompensaatio templantin, josta näkee miten olen ajatellut arvoja tasoitella valintojen osalta. Näistä voidaan osin vielä keskustella, mutta mikäli perässä on vain yksi ehdokas niin mitä todennäköisimmin "näillä mennään" periaate ko. valinnan osalta pysyy. Eli pientä neuvotteluvaraa on, mutta ei kovin isoa. Jos haluaa jotain isoa liikkua tai muutosta tehdä niin pitää olla hyvä itseä koskeva, mutta ei muiden jengeihin vaikuttava idea tarjota tilalle. Pitkälti loppupeleissä mennään GM:n sana edellä.

Neuvottelutilaisuus kompensaatiomenettelyä sekä waiver draftia varten järjestetään ennen heinäkuun loppua.

NYT on aika sitten ilmoitella niitä omia pelaajia waiver draftiin siltä osin kuin ovat vihreällä värillä rosterissa tuolla matchup-alasivuilla. Ossilta ja Pejtonilta en ole vielä ehtinyt joukkueita päivittää. Itseltäni tuohon waiver draftiin on ilmoitettu Jösse Rikartinen.
 
Viestejä
2 017
Jos nyt sattuu, että Vitali on vain ollut rietastelemassa kesälomansa kunniaksi ja lukee tätä vähän myöhässä niin voi ilmoittautua mukaan niin kauan kuin en ole saanut google docseja päivitettyä Vitalin osalta poissulkevaksi. Käytännössä tähän mennee noin 1-2 viikkoa.
Tuli näköjään "piipahdettua" hiukan liian myöhään...

No, ei sote yhtä miestä kaipaa jne. - HAH: oli pakko jättää toi typo! :)

Peukutan Pejtonia loppukauden! Bring it home man!

Jos ei laiskasta koronakesä-innosta seuraa yleistä bänniä, niin olen mukana ensi kaudella ihan mielelläni.


PS. Toimiiko nää jatkokaudet edelleen Fantraxissa? Kun edellisen kerran kävin yrittämässä (joskus kesäkuussa varmaan), niin Fantrax ei toiminut ollenkaan.
 
Viestejä
8 662
Ok eli kausi alkaa muutaman päivän kuluttua. Tässä pitää laittaa kuntoon niin kompensaatiomenettelyllä rosterit kuin waiver draft.

Jotta ehdimme ennen kauden aloitusta saamaan kaiken kuntoon, pitää homma tehdä vaiheittain. Kompensaatiomenettelyn ajankohta on ensi keskiviikko, jolloin voidaan käydä neuvonpitoa pelaajavaihtoehdoista kompensaatiotemplantin mukaisen ehdotelman kyytipojaksi.

Nyt pitäisi kuitenkin hoitaa waiver draft kuntoon eli alkaa nappaamaan waivertasoisten janareiden tilalle miehiä.

Aloitamme menettelyn tänään sunnuntaina. Alla on waiver draft järjestys. Alan kyselemään managereilta valintoja. Annan aina jokaiselle managerille jokusen tunnin aikaa, jonka jälkeen sitten napsahtaa automaattipikki päälle eli annamme managerille direktoraatin toimesta pikin. Jos itse valitsee, niin pelipaikka vapaa. Jos direktoraatti valitsee niin haetaan vastaavaa pelipositiota. Waiverpelaajan pitää olla Google Docsista waivertason pelaajaksi merkattu pelaaja eli arvo max. 75.

Alla draftjärjestys:

1595750200015.png


Sunnuntain voi vielä makustella, maanantaina alkaa aamupäivästä hiillostus. Waiver Draft completed tiistai-iltaan mennessä. Eka kierros MA, toka kierros TI. Saa mennä toki nopeamminkin.
 
Viestejä
8 662
Tiistaihin mennessä pitää myös ilmoittaa, jos haluaa terveestä rosteristaan laittaa jonkun pelaajan waiver draftin täydennysosaan, jossa tällä hetkellä Nintolta ja Ossilta pelaajia + Kikkeriltä Jösse Rikartinen.
 
Viestejä
8 662
Waiver Draft saatiin pidettyä, jokainen manageri ehti lopulta paikalle.

Täydennysosaan ei ollut muita halukkaita kuin Kikkeri ja Nintto/Ossi kaksikkokin veti omansa pois. Täydennän joukkueen aamulla alkuperäisen aikataulun mukaan.

Kompensaationeuvottelut saatiin jo hyvää matkaa käyntiin, huomenna illalla viimeistellään. Kun tämä etappi on saatu valmiiksi, viimeistelen Google Docin käyttökuntoon, päivitän waiverilistat sinne ja laitan kokoonpanot minteriin.

Torstaina hyvissä ajoin ennen pelien alkua Google Doc aukeaa managereiden käyttöön. Tämä tarkoittaa kokoonpanojen asettamista ennen päivän otteluiden alkamista sekä seuraavana päivänä vastustajan pisteiden laskemista. Esimerkki oikeanlaisesta merkkaamisesta tulee google dociin.

Rämpläsin tämän viikon pelimääriä läpi ja täytin itseltäni ensi viikon myös koevedosluontoisesti. Tältä pohjalta asetan pelimäärät puolivälierien osalta 20 peliin ja välierien sekä finaalien osalta 40 peliin.

7 päivän viikoilla poffseissa olisi ollut 42-43 peliä, nyt 6 päivän viikolla siis pari vähemmän. Tässä toki pitää huomioida, että rosterista on kadonnut flexipaikka pois. Toisaalta taas ottelumäärät ovat päivien välillä paljon tasaisemmat eli nyt näitä tynkäpäiviä ei paljoa ole (ekan viikon eka päivä) eikä myöskään massiivisia pelikierroksia, joten penkille ei tule jäämään turhan montaa jätkää yli per päivä. 40 tuntuu sopivalta, se antaa armoa yhden loukin verran eikä mene pelimääräpornoksi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös