Koripallo.com

Koripallo.Com NBA Fantasy 2019-2020: Omistettu Koben Muistolle

Viestejä
8 646
Kompensaatiodrafti on ns. mintissä ja waiverit on laitettu ajan tasalle.

Excel on valmis koitokseen, toivottavasti myös managerit.

Nyt voi alkaa kokoonpanoja laittamaan, Kikkerin joukkueesta voi ottaa mallia. Sinne tulee pelaaja oikealle pelipaikalle, ketä vs pelaa, jonka jälkeen sitten pisteille myös jätetty tilaa seuraavan päivän laskentaa. Vastustaja laskee pisteet SEURAAVAN päivän aikana, mutta itse kannattaa myös omat pisteet tarkistaa virhelaskennan poissulkemiseksi.

Kokoonpanot pitää olla laitettuna ennen päivän ensimmäisten otteluiden alkua. Nythän suuri osa päivistä alkaa jopa klo 20 mennessä, joskus 19.30 alkaenkin eli tarkkana saa kokoonpanojen kanssa olla.

Waivereista on ohjetta infosivulla. Ensimmäiset waiverit ovat lauantaina. Sen jälkeen mennään aina viikon alussa ja viikon puolivälissä tahdilla, max. 3 nostoa per viikko.

May the best manager win!
 
Viestejä
8 646
Potentiaalisesti hyviä uutisia!

Fantrax ei ole täysin kuopattu kuitenkaan. Tuoreeltaan on tullut mahdollisuus jatkaa kauden pituutta softassa bubble-pelien yli.

Harmillisesti pudotuspeliviikkojen kestoa ei voi tuolla manuaalisesti fixata, vaan se on maksullinen lisäoptio. Tästä johtuen joudumme edelleen turvautumaan Google Dociin.

MUTTA...

Tästä voi tulla kaksi hyötyä.

a) Softa laskee mahdollisesti pisteet pelaajille. Teen päättymättömät pudotuspelit, jossa jokaisella jengillä on oma sivu. Jos pisteet kertyvät joukkueelle sinne päivittäin, voimme vain siirtää pelaajien pisteet softasta suoraan Google Dociin. Jos tämä on mahdollista, mennään tietenkin alkuperäisellä monimutkaisemmalla pisteytyksellä. Asian näkee ensimmäisen yön jälkeen. Ilmoitan aamulla miten kävi. Jos pisteet eivät päivity tyydyttävällä tavalla niin menemme jo sovitulla käsinlaskusysteemillä.

b) Voimme tehdä waiverit myös softaan, joten emme tarvitse monimutkaista yksityisviestiprosessia. Waivereiden ajankohta on Klo 17, jonka jälkeen siirrän waiverit google dociin asianmukaisin menoin. Sovitaan myös, että jos pelaajalla on ko. päivänä peli, se tarkoittaa hänen menevän kokoonpanoon ELLEI toisin ilmoiteta. Eli ehdit laittaa ko. kaverin kehiin tai ei, niin oletus on hänen pelaavan. Jos näin ei ole, pitää se ilmoittaa ennen päivän pelien alkamista.

Edelleen kokoonpanot pitää päivittää google dociin ja lisätä sinne pisteet, mutta nyt tästä tuli yksinkertaisempaa.

Kaikkien joukkueiden rosterit on päivitetty Fantraxissa ajantasalle, jonka lisäksi waiverilta on siivottu pois ylimääräisiä ukkoja. Waiverilta poimittavissa olevat pelaajat ja kieltolistalla olevat pelaajat voi edelleen tarkistaa Google Docista.

Pejtonille on siirretty omaan FanTrax-jengiin Vitalin pelaajat.

Rostereiden positioita päivitellessä kävi taas vanha tuttu bugi eli kaikkien pelaajien positiot menivät hänekseen. Google Docista näkee kuitenkin kaikkien waiverpelaajien oikeat positiot. Pelaajan positio muutetaan niiden mukaiseksi, kun hänet on nostettu joukkueeseen. Rostereiden pelaajien positiot ovat kuten pitää.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös