Koripallo.com

Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Status
Viestiketju on suljettu.
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Ennen pakollista viikkokatsausta omaan joukkueeseen käydäänpä nopeasti läpi viime viikon tulokset ja tulevan viikon matchupit.

Liigaa johtanut Kotti jatkoi voittokulkuaan .C.:n kustannuksella ja pitkälti .C.:ltä ryöstämien pelaajiensa ansiosta. Mm. Tyson Chandler hakkasi 100 fantasypisteen keskiarvolla 4 matsia. Way to go .C.! .C.:n valkopilkku oli 500 täppää takonut Stephen Curry, jolla tosin on pientä polvivaivaa ilmassa. Kotti saldoon 6-0, .C. on jo tässä vaiheessa kautta sinetöimässä oman paikkansa pudotuspelien ulkopuolella saldolla 1-5.

Toinen tappiottoman pelin joukkue, Seisovan Paikan Punaniskat, sen sijaan koki kauden ensimmäisen tappionsa. Seisovan Paikan joukkue onkin malliesimerkki huonosta manageroinnista onnistuneen draftin jälkeen. Sell high pelaajat kuten Asik, Mullens ja JR Smith ovat menettäneet rutkasti arvoaan parin viime viikon aikana. Tyydytävään saldoon 3-3 noussut Legyn Spedet on kärsinyt orastavasta loukkaantumissumasta, mutta Koben ja Rondon johtama joukkue kestää kyllä muutamat tällit.

Kärkipään kohtaaminen spudin makustelijoiden ja La Bambasin välillä päättyi hieman yllättäenkin jälkimmäisen voittoon. Edes Gasolin ja Favorsin loukkaantumishuolet eivät häirinneet Bambasia tämän jyrätessä vakuuttavaan 3600+ pisteen viikkoon. Joukkue suoritti tasaisesti hyvällä tasolla, ja tämä riitti spudin upsidea tihkuvan jengin lyömiseen. Makustelijat saldoon 4-2, johon myös La Bambas asettuu tämän viikon jäljiltä.

.500 rajalla taistelevat Mokeski ja The Game ottivat mittaa tasaisessa väännössä, joka päättyi lopulta Mokeskin 200 pisteen voittoon. Mokeskin Top Dog oli Monta Ellis, jota taustoittivat hyvin Kyle Lowry sekä selkävamman takia yhden pelin missanut Al Big Gay Jefferson. The Game jäi odottamaan enemmän useammaltakin pelaajalta, mutta ainkin CP3 pelasi suurin piirtein tasollaan. Nähtäväksi jää pystyykö The Game kääntämään kelkkansa rookieiden Waitersin ja Davisin paluiden myötä. Mokeski siirtyi kohti kärkikahinoita 4-2 saldolla, The Gamen vilkuillessa olkansa yli 3-3 saldon myötä.

Achilleksen ihanan tuntuiset sai yllättäviä kontribuutioita roolipelaajilta pitkin viikkoa. Harmillisesti sankariteot menivät hieman hukkaan nimenomaan tällä viikolla, koska vastassa oli vieläkin rampana työstävä PoorMansMailman. PoorMans jatkaa ilman voittoja, Achilles siirtyy .500 kerhoon.

Tranceyn Madison Madhouse tipahtaa 1-5 saldoon Sam Hoopsin käsittelyssä. Sampsu jatkaa myös .500 rajalle, ja on varmasti tyytyväinen JJ Redickin, Rodney Stuckeyn sekä LaMarcus Aldridgen panokseen. Tranceyn harvinaisiin valopilkkuihin kuuluu Evan Turner, joka on noussut go-to-guyksi Phillyssä ja samalla lamaannuttanut Jrue Holidayn fantasyarvoa huomattavasti.

King Jamesin uudelleen ristimä joukkue Homorakkauden Ritarikunta oli voitokas ensimmäisellä viikollaan ritarihomostelijoina. Samalla paiskattiin tauluun week-high honoursint +3700 pisteen voimin. Tarkemmin Ritarikunnan ritareiden otteista omassa päivityksessään. King James nousee .500 kerhoon ja katsoo luottavaisena eteenpäin tulevia viikkoja silmällä pitäen. insur sen sijaan ei hyötynyt samalla tavalla nimenvaihdoksestaan, vaan jatkaa vastausten etsimistä orastavaan kriisiinsä kenties treidailun kautta? Paul Millsapin herääminen ja Brandon Jenningsin otteet kuitenkin lämmittävät miestä, joten mihinkään paniikkinappulan painamiseen ei liene syytä.

Ensi viikon kiinnostavimmat otteluparit ovat ehdottomasti Kotti vs. La Bambas, Legy vs. The Game pudotuspeliviivalla sekä Achilleksen jatkuva eloonjäämiskamppailu, jossa tällä kertaa vastaan asettuu ikävä insur. Ei sovi myöskään unohtaa spudin ja Seisovan Paikan kärkipään vääntöä, jossa mitataan Seisovan Paikan miehistön turnauskestävyyttä oikein olan takaa.
 

.C.

Viestejä
324
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Tappiohan tässä tuli, mutta se oli tiedossa jo etukäteen kun turpaan tuli sekä pelimäärissä että pelaajissa yleensä. Chandler tosiaan näytti tulevassa olevan, samaan aikaan kun Monroe pelasi kaksi kauden huonointa peliään... Aina ei voi onnistua. Tähän päälle Curry tosiaan osoitti pientä vaivaantumisen kipinää ja Rivers suorastaa piilovittuili tehden 1 ja 0 pistettä kahdessa peräkkäisessä pelissä.
Gee pääsi kuitenkin uuteen nousuun ja Lee pelaa parasta peliään. Davids osoitti vaihtelevaa menestystä tehden 121 pistettä ja seuraavassa pelissä 74.
Sefolosha ja Barnes pelasivat myös hyvin. Tällä kaikella ei kuitenkaan ollut varsinaista merkitystä, sillä etukäteen taisi olla jo selvää, etten pysty millään tavalla vastaamaan Kemba-Lillard-Durant-Horford-Batum ketjun tuotoksiin. Loppu oli sitten vain kuorrutusta päälle.

Noh tällä viikolla vastaan asettuu Mokeski, jota lähden toki vahvasti haastamaan, toivoen samalla Curryn pysyvän terveenä ja rukoillen Durantin pitävän joukkuettaan kurissa jottei Westbrook päätä täräyttää 40pts peliä.
Voittoon kyllä vaaditaan myös se, että Monroe pääsee takaisin tasolleen ja Kirilenko, sekä Curry pysyvät edes suurinpiirtein ehjinä.

Mokeskin jälkeen vastaan asettuu Kansasin Punaniskat, joiden edessä nöyristellään vielä yksi tappio. Tämän jälkeen loppukausi onkin sitten tiukempaa vääntöä kunne Kottii tulee taas kylään.

Kirilenkon ja Curryn tilannetta seuraan kyllä jännittyneenä, worst case scenario kun on tuo, että kaksi sadan fantasypisteen miestä on sairastuvassa.
 
Viestejä
260
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Jahas, Bamba porskuttaa neljän voittoputkessa vaikka joukkueesta poissa tällä hetkellä Wall, Gasol ja Favors. Jokaisen tilanne jokseenkin huolestuttava: Wallin paluusta ei vieläkään tietoa; Gasol palaa varmaankin jo tällä viikolla, mutta onko enää roolia LA:ssa; Favorsin vaivana sen sijaan klassinen plantar fasciitis, joka on vaivannut aikanaan myös allekirjoittanutta ja on kaikkea muuta kuin mukava vaiva, tosin ei myöskään "vakava".

Muuten joukkue onkin erinomaisessa iskussa.

-Vastoin King James oletuksia Holiday ei juurikaan ole hyytynyt ja on edelleen Phillyn kiistaton top dog. Pari peliä Bostonin kivenkovaa puolustusta vastaan laski toki hieman tehoja, Boston kun keskittyi vain Holidayn pysäyttämiseen. Edelleen varma +105 fpts.

-Felton sen sijaan on nostanut tasoaan entisestään ja on varma +90 fpts.

-Duhon tykittää +80 fpts tehoja Nashin ollessa vielä sivussa.

-Kidd on bäck, 80 fpts tietämille viime aikoina.

-Shved kohta avauksessa, nyt tasiasesti noin 70 fpts.

-Henderson myös bäck, vaikka minuutteja vielä rajoitettukin. Henderson asettunee säädyllisten minuuttien myötä 80 fpts paremmalle puolelle, kiitos Stephen Curryn kolmoskoulun.

-Terrance Ross on Toronton uusi Vince Carter, vielä kuitenkin projekti.

-Thompsonin last 15 on vihdoin 100 fpts ja tasoittaa hieman alkukauden lapsusta.

-Wallace on takonut tervedyttyään tasaisesti yli 90 fpts keskiarvolla.

-Smithin last 15 on huikea 124 fpts

-Puhumattakaan Lebronin 136 fpts.

-Tyler Zeller on edelleen projekti, välillä onnistuu, useimmiten ei.

Ensi viikolla kaatuu puhtaalla recodilla majaileva Kotti, mikäli viikatemies on tällä viikolla suopea.

Pelikirja mennyt siinä mielessä uusiksi, että Feltonia tuskin uskallan liikuttaa ennen Wallin paluuta. Tradeblockissa sen sijaan erittäin pätevä SF/PF Gerald Wallace sekä Chris Duhon, joka liikkuu Wallacen kyytipoikana tai ilman erittäin sopuisaan hintaan apua nopeasti tarvitsevalle. Henderson mahdollisesti myös liikuteltavissa, mutta ei ryöstöhintaan.

Ainiii, GO MUSE! 8]
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

La Bambasin lapsenusko on aina hauskaa luettavaa :D

Gayrald Henderson on uusi Jordan Crawford, varma +80.

HOMORAKKAUDEN RITARIKUNTA aloitti ristiinhomoiluretkensä Tranceyn [insertoi jatkuvasti vaihtuva nimi tähän] vastaan varsin positiivisissa merkeissä. Sir Toney "Homo" Douglas, suoraan waivereilta joukkueeseen ja heti vastuunkantajaksi. Houstonin guardystävällinen systeemi on antanut Toneylle uuden elämän. Toki Harden oli tänään pois, mutta ensimmäinen guard penkiltä +30 minsalla on silti Houstonissa warma +80.

Joukkueen "kolmosreiän" pointti Jeff Teagay veti solid 81 viime yönä. Sille on hyvä jatkaa rakentamista.

Ensi yönä tulessa on joukkueen henkinen ja pelillinen liideri, varsinainen Sir Homo-a-Lot, eli Deron Williams, joka on asettunut sinne mukavalle 110 pisteen tasolle.

Joukkueen pointtinelikon homostuttaa täyteen heteroseksuaalisella nimellä Brändön varustettu Sir Brandon "Brändön" Knight aka Rauno Ritari aka Homo-Rauno. Satun tietämään, että Brändön oppi heittämään männä viikolla ja on lopullisesti warma +90. Kahdessa viime pelissä 136 ja 103 fpts ja kolme peliä peräkkäin +20 pisteen matseja.

Sir OJ Majoneesit Rinnuksille on omilla otteillaan nostanut itsensä vakaviin keeperpohdintoihin, joista kirjoitan oman kolumninsa myöhemmin tällä viikolla. Todellinen asskeeper. Pitämisen arvoinen homoritari ehdottomasti. Ehkä minulle, ehkä sinulle...?

Sir Pauli Yrjö on myös pitänyt solidin arvonsa +95 + keeperarvo homostellen 4 peräkkäistä +100 peliä 120 fapon keskiarvolla. Häntä siivittää SF-paikalla itse Ruuti Homo, jonka effortless homostelu on niin ikään tuottanut 4 peräkkäistä +100 pisteen peliä, keskiarvon ollessa siellä jossain 115 paikkeilla.

Joukkueen ainoa heteroseksuaali pelaaja Ersan Ilyasova ei vieläkään ole täysin sopeutunut homoritareiden joukkoon, jonka lisäksi selvä kaappihomo Scott Skiles ei edelleenkään luota Ersanin heteroseksuaalisuuteen 100% ja pitää miestä tiukassa nahkaremmissä. Ilya on silti operoinut viime aikoina +60 ja on sentään selkeässä roolissa joukkueen ykköskoirana penkiltä käsin.

Trevor Ariza parantelee ankaran homostelun aikaan saamia arpia IR-listalla vielä viikon pari, joka on sinällään harmi, koska mies oli pääsemässä singerimäiseen 70 fpts tasolle. Arizan sijaan singeriään polkee homorakkauden ilosanomaa julistaen Jeff Green ainakin muutaman viikon ajan. Paul Pierasin pyörätuoliviikkoja odotellessa mies on effective scorer off the bench.

Isojen ritarien osastolla Sir Roy Hibbert on kuin räjähdystilassa purkautumistaan odottava värisevä... Selvästi alle tasonsa pelannut Indianal Pacersin pelaaja on vannonut parantavansa otteitaan kauden kuluessa. En epäile hetkeäkään. Toinen ISOA MIEKKAA vastuuttomasti heilutteleva iso körmy on todellisen dominant homon näköinen Marcin Gortat, jonka paluuta omalle tasolleen +90 fpts kietteille odotellaan innolla Ritarikunnan haaremissa.

Gewyin Lowen rannetta ei enää särje. Kiitos tästä kuuluu Ritarikunnan medical staffille, joka hoitaa Lowen puolesta tämän "rystyshipat" jatkossa. Lowe voi säästellä rannettaan kentän puolella tapahtuvaan vatkaamiseen, joka näkyy heittoprosenttien nousuna totutulle tasolle. +120 fpts here we come.

Joukkueen tremendous homoupside potential jannut Antti Rummuttaja ja Joonas Valavuorikiuskas ovat vielä kokemattomia homorakastelijoita, mutta oppivat päivä päivältä enemmän kikkoja. Jonas pelasi viime yönä 81 fpts pelin ja Amir Johnsonin tuleva pelikielto ja Bargs-Andreen loukkaantuminen tuonet nuorelle pojalle lähiaikoina yhä enemmän näyttöpaikkoja. Andre Drummondin homoilut loppuivat viime yönä lyhyeen kiitos valmentajan päätökseen. MAXXXiell vei pidemmän korren tällä kertaa, mutta Andre tulee vielä. Ja kovaa.

Hyvää homoilua muillekin joukkueille loppuviikkoon!

PS. Mokeski häviää .C.:lle :D
 
Viestejä
66
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Tuli operoitua vaihteeksi treidimarkkinoilla.. Odottelen Kawhin toipumista ja SF osastolla olikin jo tungosta Singlerin ja Danielsin nostojen jälkeen. Uskon, että Singler jatkaa tasaista fantasypenkkitasoa ylläpitäen ja Danielsin suonenveto saisi luvan kestää Kawhin palaamiseen saakka. Koska Sudanin soturiveljeni Deng on koskematon, päätin hankkiutua eroon treidimarkkinoilla kiinnostusta herättäneestä MKG:stä, jolla toki on runsaasti upsidea. Mutta tavoite oli myydä tasaista kauraa, jota riittää ja hankkia kärkeä. Tässä onnistuin mielestäni ekassa diilissä, joka varmasti miellyttää myös Achilleksen waiverin tasoisia.

Varejao, Gordon - KG, MKG, K-Mart

Käytännössä diili oli 1 vs 3, Ben Gordon ei miellyttänyt tippaakaan, vaan tuli otettua, jotta treidi saadaan läpi. Tässä vaiheessa konseptit oli vielä hieman sekaisin, mutta Varejaon jytkytys oli tervetullut lisä jo valmiiksi vahvaan etukenttään (Howartti, ZBO, LÄRI SÄNDERS).

Eipä aikaakaan, kun Trancey ilmaisi kiinnostuksensa Ben Gordoniin. Hieroin siinä nopeasti sitten treidin kasaan, jolla luovuin Nelsonista saadakseni kaksi tasaisen varmaa latinloveria sisään:

Vasquez, Ginobili - Nelson, Gordon

Tästä treidistä jäin mielestäni selkeästi voitolle. Takakentältä latinoterveiset, TOMA YAAAAA!!


Etukentällä on kaikki kärkimiehet ja toivoisin, että Läri "The Real Deal" Sänders pääsisi avaukseen, joten olen valmis hieromaan blockbuster treidiä Howart,ZBO,Varejao kolmikolla. Odottelen mielelläni vuoden vaihteen tienoille, en ole hätiköiden liikkeellä. 110FP pointti kiinnostaa.

Pari edellistä treidiäni olivat ehkä hieman hätäisiä ja epätyypillisiä makustelijoille, mutta näihin olen erittäin tyytyväinen.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Olipas aikamoinen trilleri Tranceyta vastaan viime yönä. 1 alkaneiden pelien puoliajalla näytti siltä, että Madhouse jyrää Ritarikunnan yli vastustamattomalla tavalla. Nick Young jatkoikin huikeaa tahtia läpi ottelun, mutta onneksi Evan Turner hieman hiipui. Lisäksi Denverin pelin blowout meininki piti Iggyn, Brooksin ja Koufasin penkillä ottelun viimeisen neljänneksen. Myös Chris Duhonin toinen puolisko oli elintärkeä voitolle. 1. puoliskolla 19 fapo, toisella sitten 56 fapoa. Huh, huh!

Tiimipäivitystä ei tälle viikkoa tule, koska mitään erikoista ei ole tapahtunut. Valanciunasin ikuinen lunastamaton potentiaali lähti Poormansin hoteisiin, kun taas ikuinen plantar faciliittis tapaus Nene siirtyi loukkaantumaan Ritarikunnan riveihin. Lisäksi waiverjätkät vaihtuivat.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Ai niin,

1.jpg


Haters gonna hate.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Jaahas. Jälleen yksi viikko takana ja loppujen lopuksi varsin selkeä vajaan 600 pisteen tappio insurille. Bargsin loukkaantuminen heti viikon ensimmäisenä päivänä ja muutenkin Lob Cityn pelaajien hyvä suorittaminen sinetöi jo aikaisessa vaiheessa tuloksen, vaikka loppuun asti elättelin vielä ajatusta noususta.

Seuraavaksi vastassa viimeisenä pelaajana puhtaalla rekordilla operoiva Kottii’s BaBes. Vaikeuksia tulee olemaan, Kottiilla on ylivoimaisen materiaalin lisäksi myös enemmän pelejä tällä viikolla. Tavoite onkin että pelaajat pysyvät terveinä ensi viikon tärkeää kohtaamista King Jamesin HOMORITAREITA silmällä pitäen. Etukäteen en usko edes tasapeliin jne.

Ihanan tuntuset depth chart;

PG: Dragic, Nelson, Williams, Miller
SG: Harden, Williams, Salmons, Pietrus, Green
SF: Kidd-Gilchrist, Salmons, Pietrus, Green, Granger*
PF: Anderson, Ibaka, Garnett, Splitter, Bargnani*
C: Ibaka, Garnett, Splitter, Bargnani*

Jokainen osa-alue näyttää tällä hetkellä ihan mukavalta paitsi SF-positio – joka tosin sekin johtuu Grangerin poissaolosta. Sen verran hyvin on kokoonpano balanssissa, että vakituisesti en treidejä etsi, lukuunottamatta jommankumman loukkaantuneen pelaajan ulostamista. Granger ja Bargs siis lähtevät pienellä alennuksella, saa tarjota.

Reilun ja asiantuntevamman fantasyn puolesta,

Achilles
 
Viestejä
1 404
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Monen viikon hieromisen jälkeen The Game ja Achilles saivat vihdoinkin treidin aikaiseksi. Metta World Peacen viimeaikaiset hurjat otteet herättivät kiinnostusta ympäri liigaa ja lopulta Killesin tarjoama diili nousi ylitse muiden.

MWP, Hinrich <-> Mo Williams, Pietrus

Tervetulos Kätyreihin, Fog Raw! 8]
Nike Hyperize Music Video
 
Viestejä
73
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Voja voja, neljä peräkkäistä voittoa on nostanut Spedet kp.comin fantasyn power rankingissa toiseksi heti Kottiin jälkeen! 8]

Männä viikolta helpohko voitto kevyestä Mailmanista, mutta kyllähän se sydäntä lämmittää. Alkavalla viikolla vastassa sitten itse Jamesi ja voittoa lähdetään tottakai metsästämään.

Kobe ja Rondo ovat jatkaneet totulla tasolla, samoin myös Pekovic osoittanut heräilemisen merkkejä. Reidistä saatu Jordan Crawford ylittänyt täysin oman tasonsa, mutta mitäpä sitä valittelemaan. Muilla pelaajilla hieman vaihtelevia suorituksia, mutta eipä löydy suurempia valittelun aiheita.
 
Viestejä
1 404
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Kupchakin Kätyrit syvyyskartta

PG: Paul, Conley, Williams
SG: Williams, Waiters, Afflalo, Brown, Pietrus
SF: Afflalo, Aminu, Wright, Williams, Pietrus
PF: Davis, Vucevic, Morris, Thompson
C: Vucevic, Davis, Thompson
OUT: Bynum

Bynum, who will get his knees examined again on Thursday, admitted he's itching to get back on the court, seeing ways he can help a perimeter-based Kupchakin Kätyrit team.
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Almost Championsin kokoonpano jäänyt laittamatta su-ma.

Ellei tälle ole jotain hyvää perustetta, niin joudumme langettamaan .C.:lle vakavan varoituksen epäaktiivisuudesta!
 

.C.

Viestejä
324
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Nonniin, eli vihdoin voitokas viikko takana. Tässä vähän pelaajakohtaista pohdintaa.

Stephen Curry:
On pelannut loistavasti ja johti joukkueeni pistetilastoa osoittaen olevansa treidin arvoinen.

Austin Rivers:
Positiivinen yllätys, pelasi varmaan parhaan viikkonsa urallaan ja sai jopa 3 numeroiset fantasypojot mätettyä yhdessä pelissä.

Ray Allen:
Tasapaksua heittelyä, mollivoittoisesti. Toivottavasti kyseessä on vaikkapa heinänuha, varsinaisten huolenaiheiden sijaan.

Gary Neal:
Popon suosikki on jatkanut piristävällä linjalla nakutellen vähintään sitä 60 sarjaa ja yllättäen aina välillä tuollaisella 90-100 pisteen pelillä. :)

Thabo Sefolosa:
Aika mitäänsanomatontal, odotusten mukainen roolipelaaja.

Corey Brewer:
Ikävähkön huono kaveri, mutta paremman puuteessa pelailee jos jää tyhjiä spotteja.

Matt Barnes:
Mies alkanut pelaamaan kovalla tasolla, mutta se kuuluisa 'Consistency' pitäisi vielä jostain tavoittaa.

Alonzo Gee:
Pieniä heilahduksia välillä, mutta pitänyt yleensä kuitenkin tasonsa. AC:n luotettavin SF, niin kamalaa kuin se onkin.

Andrei Kirilenko:
Aika jonka mies ei vietä sairasvuoteella milloin mistäkin syystä, tulee kulutettua sentään johonkin hyödylliseen, eli stattien rohmuamiseen kentällä. Kunnossa ollessaan pelottavan kova, kun vain olisi kunnossa. Odotan sitä vielä innolla, kun Curry ja Kirilenko romahtavat molemmat samalla viikolla, kun Rose uusii juuri palanneena loukaantumisensa. :D

Glen Davis:
Jonkinlaisesta muutaman ottelun kestäneestä Slumpista toipuva järkäle alkaa saada peliotettaan takaisin, mutta vielä on vähän haparointia ilmassa.

David Lee:
Varma kuin kivi. Jokaisen ottelun fpts saldo alkaa ykkösellä ja sisältää kaksi numeroa siihen perään. Todellinen esimerkki, josta muutkin joukkueeni isot voisivat ottaa oppia.

Greg Monroe:
Alkanut taas hahmottaa tasoaan ja näyttää unohtaneen nuo 50-60 pts pelit joita oli kolme kappaletta peräkkäin. Pidän suunnasta, mutta kun joukkue on niinkin huono kuin Detroit voisi satteja mätellä vähän reilummalla kädellä, eikä ainakaan tuollaisia katoamisia saisi tulla. Allenilta voin vielä ymmärtää, jos vaikkapa James intoutuu scorailemaan 40pts, mutta Detroit..


King Jamesin kysymykseen vastauksena joudun toteamaan oman huolimattomuuteni. Muokkasin siis tuollekin päivälle kokoonpanot juuri ennen puntille lähtöä, jonka jälkeen painoin submit nappia. Noh, puntilta tultuani tms. eksyin alkyöstä taas koneelle tutkailemaan joko pelit ovat ehtineet alkamaan ja kauhukseni sitten huomasin, että kokoonpanojen muuton sijaan tuo oli kirjannut ulos tuosta ja vaati salasanaa. Itsellä käynyt tätä muutenkin aina välillä, mutta sitten kun lyö sen salasanan niin päivittyy myös noi kokoonpanot, mutta luonnollisesti tuossa vaiheessa ei tätä tapahtunut.
Kyseessä siis puhdas huolimattomuusvirhe, tosin se kiinnostaa miksi tuo aina välillä noin heittää ulos kun yrittää päivitellä tms. ja mikä logiikka siinä on. Mutta kuitenkin asialla ei mitään tekemistä aktiivisuuden kanssa.
Epäonni onnettomuudessa kuitenkin, sillä pisteiden mentys hävityssä matchupissa ei juuri mitään merkkaa. Toisaalta mikäli voittoa todella lähdettäisiin hakemaan se vaatisi lähinnä Carmelo Anthonyn DTD loukaantumisen venymistä viikon mittaiseksi ja näin käydessä tulisi voitto varmaan ihan ilman noita menetettyjä pisteitäkin. Ja eiväthän kyseiset numerot onneksi suurehkoja olleetkaan ja vahinko saadaan takaisin, vaikkapa yhdestä popin penkki-pelistä tai vaikkapa tuplasti jos Carmelo missaisi edes yhden pelin.
 
Viestejä
1 870
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Achilles sanoi:
Ihanan tuntuset depth chart;

PG: Dragic, Nelson, Hinrich, Miller
SG: Harden, Hinrich, Salmons, Stephenson
SF: World Peace, Kidd-Gilchrist, Salmons, Granger*
PF: Anderson, Ibaka, Garnett, Splitter, Bargnani*
C: Ibaka, Garnett, Splitter, Bargnani*

Korjattu. 8]
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

King James operoi vaihteeksi siirtomarkkinoilla, joten aika päivittää roster topiciin. Tasaisessa blockbuster tradessa vaihdettiin homoja oikein urakalla.

Deron Williams, OJ Mayo, Roy Hibbert <-> fuck GRIFFEN, George Hill, Ricky Rubio

Pääidea King Jamesin puolelta oli päästä eroon tuskaisesta Deron Williamsin vireen kyttäämisestä, joka vei alkukaudesta paljon energiaa. Nyt PoorMans voi puolestaan jännittää onko Deronista 105 tai 110 pisteen tasolle. Vastapainoksi tälle helpotukselle Ritarikunta joutuu ainakin toistaiseksi sietämään fuck Griffeniä, joka on henkilökohtainen inhokkipelaajani ja nähtävästi myös fantasypettymys 95 pisteen keskiarvollaan. Clippersien homma on aika lailla kiveen hakattu rotaation osalta, joten Griffenin osalta jännitellään lähinnä sitä pystyykö mies nostamaan tasoaan sinne 100 pisteen korville. Ennen kauden alkua arvioin Griffenin sinne +105 pisteeseen, mutta en sitä tällä hetkellä kyllä näe horisontissa. Toisaalta näin saimme etukentälle toisen varman pelaajan Loven lisäksi, ja tätä voidaan pitää edistyksenä Hibbertiin nähtynä.

Unelmissani George Hill ja Mayo ovat jatkossa samaa tasoa pisteiden valossa + Georgen ihana PG/SG kombo. Dirkin paluusta on näkätetty "kannulla" tylsistymiseen asti, ja vaikka en usko Dirkillä olevan sen suurempaa vaikutusta Mayoon, niin nyt sitä ei ainakaan tarvitse itse jännittää enempää.

Tämä jättäisi Rubio-Hibbert kaksikon osalta Rubiolle sen 10 pistettä kurottavaa. Tällä hetkellähän miehestä ei mitään takeita ole, mutta kaikki odotukset ovat 90-95 pisteen paikkeilla + yksi parhaista keepereistä, kunhan polvi vain kestää. Ja miksi se ei kestäisi. Odottelin Hibsiltä sellaisat 85 pisteen tasolla suorittamista, mutta ikävä kyllä mies näyttää jämähtäneen tuohon 80 pisteeseen. Viime kaudella tosin jantteri otti jättirunin jossain vaiheessa, joten tasonnosto ei hänenkään osalta ole poissuljettu vaihtoehto. Alemmas se ei ainakaan tuosta mene.

PG: Hill, Knight, Teague, Rubio

- Talking about depth?!?!

SG: George, Hill, Knight, Ariza*

- SOLID

SF: Gay, George, Ilyasova, Anderson, Turkoglu, Ariza*

- Täällä on mielenkiintoista liikehdintää. Anderson, Ariza ja Turkoglu taistelevat kaikki paikasta auringosta ja Ilya jatkaa tuttua tuskailuaan.

PF: Love, Griffin, Drummond, Nene, Ilyasova

- Ei mitään vikaa tässä.

C: Love, Gortat, Drummond, Nene

- Gormat on esittänyt viime aikoina todella lupaavia otteita, jopa +90 tasolle kaikki mahdollisuudet.

Tältä viikolta napataan Legyn päänahka suurella todennäköisyydellä, mutta ensi viikolla taisi tulla jo vanhoilla pelaajilla joku 5-6 peliä takkiin Achillesta vastaan. Tuskinpa tilanne toipilaan Rubion myötä mihinkään muuttuu, joten onnittelut Killesille jo etukäteen.
 
Viestejä
343
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Kottii´s Babes teki kanssa Legyn Spedejen kanssa pienimuotoisen treidin:

Tony Parker, Joe Johnson <-> Rajon Rondo, Jason Richardson

Tässä omalta kannaltani oli lähinnä terävimmän kärjen parantaminen Rondon-muodossa. Jostain syystä Parker ja Joe-poika eivät tällä kaudella sopineen Kottiin babeihin. Harmi heille. Ekana yönä Rondo ja J-rich paukuttivat molemmat 115 faboa mieheen ja Achilles varmaankin lyöty ellei ihmeitä tapahdu.

Deep charttia vielä:
PG: Rajon Rondo, Damian Lillard, Kemba Walker, Jason Kidd.
- sarjan parhaimmistoa, ellei jopa paras?

SG: Walker, Kidd, Nicolas Batum, Jason Richardson.
- ei valittamista, tuplapositiot <3

SF: Batum, Richardson, Kevin Durant, Gerald Wallace, Martell Webster.
- herkkua herkkua, kelpaa!

PF: Wallace, Luis Scola, Kris Humpries, Al Horford, Spencer Hawes.
- tällä osastolla olisi parantamisen varaa, mutta toisaalta tällä pelipaikka-systeemillä pari hyvää pf:ää riittää hyvin.

C: Horford, Hawes, Tyson Chandler, Andrew Bogut (out)
- pari tekijämiestä riittää

Trading blockissa ensisijaisesti: Hawes, Scola, J-rich mutta kaikista voidaan keskustella.
 
Viestejä
62
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Oon seurannu tätä teidän pilipali manageroimista tässä jonkin aikaa. Koska pääsen mukaan leikkiin!? :p
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Salimarkku sanoi:
Oon seurannu tätä teidän pilipali manageroimista tässä jonkin aikaa. Koska pääsen mukaan leikkiin!? :p

Huomenna. Annetaan fudut The Gamelle ja otat hänen paikkansa liigassa. Laita sähköpostiosoitetta privaan.
 
Viestejä
1 404
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Kätyrit kruisailee tällä viikolla helppoon voittoon ja 4-4 rekordiin, mutta tummat pilvet leijuvat ensi viikon yllä. Mo Williams loukkaantui Miamia vastaan eikä palannut toiselle puoliajalla. X-Rayt tulivat onneksi takaisin negatiivisina, että ehkäpä Fog Raw saadaan ensi viikolle mukaan. Al Farouq Aminu on Monty Williamsin koirankopissa, joten korvasin miehen Jeff Greenillä jonka pelaaminen joulupäivänä on myös epävarmaa. Markieff Morris sai väistyä velipoika Marcus Morrisin tieltä, jonka peliaika on Houstonissa varmempaa sorttia Pattersonin loukkaannuttua.

Syvyyskartta:

PG: Paul, Conley, Williams, Douglas
SG: Waiters, Williams, Brown, Afflalo
SF: Afflalo, Green, Wright, Williams
PF: Davis, Thompson, Vucevic, Morris, Green
C: Vucevic, Thompson, Davis
OUT: Bynum
 
Viestejä
9 123
Vs: Koripallo.com NBA Fantasy League 2012-2013

Ei treidata saa, ei weivata saa,
LM voi tulla chatikkunan taa.
KJ:n Baileyspullo suulle jo käy.


Woja, woja. Joulusatsit nautittu, Baileysit korkattu ja nyt on aika antaa kp.com nba fantastikoille se paras joululahja - King Jamesin katsaus tulevan viikon matchupeihin ja liigan kokonaistilanteeseen.

HOMORAKKAUDEN RITARIKUNTA (5-3) - IHANAN TUNTUISET (3-5)

Henkilökohtaisesti viime viikolta tuli voitto yllättävänkin helposti. Legy ei antanut kovinkaan kovaa vastusta, joten uskaltauduinkin mukavuusalueen ulkopuolelle tietäessäni siirtyväni 5-3 saldoon. Blockbuster trade, jossa osallisena vielä jonkin aikaa huippuvirettään hakeva Ricky Rubio ja Turkoglun värvääminen jengiin olivat tietoisia valintoja, tarkoituksena hakea pitkän linjan positiivista kehitystä joukkueeseen.

Tämän viikon matchup killestä vs. oli jo aikaisemmalla miehistöllä 6-7 matsia pakkasella ja vieläkin takkiin tulee joku 4 matsia + Love, Rubio ja joku muu tärkeä jannu pelaavat vain kahdesti vs. Killesin Hardenin 4 matsia. 5-3 saldo antaa kuitenkin mahdollisuuden antaa killesille joululahja ja mahdollisuus taistella vielä pudotuspelipaikasta.

Pointtiosastolla George Hill on ottanut kantaakseen ykköspointin viitan, ja miehen Last 30 onkin 99.4. Uskonkin hänen olevan +95 loppukauden ja täten varsin hyvä ykköspointti joukkueelle yhdessä Rickyn kanssa, mikäli joku täällä ei halua välttämättä riveihinsä yhtä parhaista keeperpointeista. Nuoret pointit Teague ja Knight pelaavat hieman ailahtelevasti, mutta silti riittävän solidisti. Varsinkin Teaguelta kaivattaisiin ajoittain +100 jytkyjä.

Mayon vaihdettua hiippakuntaa, on Paul George SG-osaston ykkösnimi. Koko SG-osasto koostuu muutoinkin pelkistä kombojätkistä, mutta Arizan lähestyvä paluu antaa tällekin osastolle riittävän syvyyden. SF-puolella George-Gay kaksikko on supersolid Gayn pienestä notkahduksesta huolimatta, ja taustalla Alan Anderson taistelee paikasta kokoonpanossa Turkoglun paluuta odotellessaan. Ilya mätänee penkin päässä.

Iso osasto sai hyvän "faceliftin" Fuck Griffenin korvatessa läskiperseisen Roy Hibbertin. Fuck Griffen ei kuitenkaan ole managerin suuressa suosiossa, joten treidiehdotuksia saa lähettää. Tosin Last 30 on 98 ja kaksi viimeistä peliä 120 ja 130, joten Poormansin ykköskierroksen varaus saattaa vielä löytää draftipositionsa mukaisen arvon. Love, Gortat, Drummond ja Nene muodostavat yhdessä Griffenin kanssa mukavan tuntuisen viisikon etukentälle.

Joukkueen Top 3 Mukavimmat Pelaajat Omistaa:

3) Kevin Love - Tilastokolumnit vain ropisee, kun Gewin napsii pisteitä, levyjä ja kolkkeja liukuhihnalta.

2) Ricky Rubio - Tykkään Rickyn pelityylistä. Kunhan pääsee vauhtiin napsii statseja ja pelaa näyttävästi.

1) Andre Drummond - Waiverilta Humphin kustannuksella napsittu rookiesensaatio, joka tekee minimaalisessa peliajassa maksimaalista tuhoa. Drummondin pelien katseleminen on kuin monster truck showta töllöttäisi. Jatkuvaa vastustajien isojen tuhoamista puolustuksessa, levypallojen kaapimista backboardin päältä ja ajoittaisia jättidonkkeja.

Killesin ihanan tuntuiset on ollut win now modessa jo muutaman viikon vailla tulosta. Nyt joukkueen tilanne näyttää kuitenkin paremmalta. Mo-Will ja Andy V treidattuna pois, loukkaantuneiden ja toipilaiden pelaajien minimointi ja miehistön leveyden lisääminen on poistanut joukkueelta lisänimen "waiverin tuntuiset". Sen mitä joukkue häviää huippusuorittajissa, voittaa se takaisin tasaisuudessa. Ainoat huolenaiheet tällä hetkellä ovat Ryan Andersonin tason tuleva romahtaminen Eric Gordonin paluun myötä sekä Andrea Bargnanin pitkittyvä sairasloma.

Tämän viikon voiton jälkeen Killesillä on mahdollisuus kouluttaa paljon kritisoimaansa .C.:n Almost Championsia ja nousta .500 rekordiin. Mahtaisi tuntua ihanalta.

MADISON MADHOUSE (1-7) - KANSASIN PUNANISKAT (7-1)

Pelimäärät menevät näillä joukkueilla tasan, mutta pelaajamateriaali on siinä määrin edullinen treidimarkkinat jäädyttäneelle Seisovalle Paikalle, ettei Tranceyn Waiverhousella pahemmin mahdollisuuksia ole. Punaniskojen alkukauden kiito on hieman taittunut, mutta Nashin paluu ja joukkueen kiistaton materiaalin leveys pitävät rekordin varmasti samansuuntaisena koko loppukauden ajan.

Tranceyn suurin saavutus tälle kaudelle olisi olla ottamatta perseeseen tekemissään treideissä ja hankkia joku kiva keeper Evan Turnerin kaveriksi. Siihen bonuksena pari yllätystä pudotuspelipaikoista taistelevia vastaan, ja kausi lienee pitkälti paketissa.

MOKESKIN KYLÄNMIEHET (4-4) - INSUR LOB CITY (4-4)

Omasta syystään paniikkiin ajautunut Mokeski (L2, vasta 10. eniten fapoja liigassa) on pakkovoiton edessä Lob City nimeen vaihtanutta insuria vastaan, joka on nimenvaihdoksen myötä lennättänyt joukkueensa 2 ottelusarjan voittoputkeen.

Ylimielinen Mokeski treidasi itselleen loukkaantunutta ainesta Dirkin muodossa, menetti odotetusti Kyle Lowryn sairastuvalle jälleen ja viimeisimpänä tekona otti Brandon Royn sisään joukkueeseen, vaikka hänellä on ennestään kaksi O-statuksen pelaajaa + toipilas Dirk. Tähän kun lisätään rakastuminen joukkueen isoihin pelaajiin Johnson, Seraphin ja Biyombo, joiden mukana roikuttamisen myötä joukkueen etukentän kalusto on törkeällä tavalla yliedustettu, on Mokeskilla käsissään maukas ongelmavyyhti. Jos Roy ja Lowry eivät kuntoudu tälle viikolle, ottaa kylänmies perttiin railakkaasti useamman pelin edestä.

Mokeskin tuore blockbuster trade sen sijaan oli hänen kannaltaan varsin edullinen - joskin etukenttäpainotteisuutta se ei ratkaissut. Howard = Westbrook, Z-Bo > Big Al + Z-Bo keeper ja Dudley = Crawford.

insurilla ei loukkaantumishuolia sen sijaan ole. Ainoat huolenaiheet ovat arvonsa huipulla erinomaista kauppatavaraa olleen Chandler Parsonsin mahdollinen hyytyminen alle 90 tason pelaajaksi, Paul Millsapin jatkuvat tuskailut Favorsin paluun myötä sekä Lowryn mahdollisen paluun vaikutus Jose Calderonin jytkyilyyn. Näistä pienistä rypyistä huolimatta insur on selkeä ennakkosuosikki ja nuohonnee Mokeskin piiput huolella.

KUPCHAKIN KÄTYRIT (4-4) - LA BAMBA'S CUPCAKES (4-4)

Shokkitappion joulun alla Sam Hoopsille kokenut Keyser Söze yrittää saada kasattua pelikonseptinsa joulunajan kohtaamisessa rookiemanagereista parhaiten pärjännyttä The Gamea vastaan. Siinä missä The Gamen 4-4 rekordi on hänelle positiivinen alku kauteen, on La Bamba'sin ykkösenä varattu joukkue alisuorittanut pahasti odotuksiin nähden. .500 ei ole hyväksyttävä selitys LeBron Jamesin johtamalle joukkueelle, ei varsinkaan kokeneen konkarin kuten Söze ohjauksessa.

Tulevaan viikkoon joukkueet lähtevät kuitenkin loukkaantumisten suhteen tasaisesta tilanteesta. Molemmilta on edelleen sivussa pitkäaikaispotilaat Bynum ja Wall. Lisäksi La Bambasilla on pientä huolta Hendon ja Avery Bradleyn osalta (uumoiltu takaisin jouluviikolla). Game iski kätensä paskaan tullessaan Achillesin sumuttamaksi MWP - Mo-Will treidissä, ja nythän Mo-Will lienee sivussa 4-8 viikkoa sormivamman takia. Kismittävää.

Jos Bradley ja Henderson pelaavat kaikki pelit, saa La Bambas näillä ukoilla +1 peleihin. Sen pitäisi riittää La Bambasille voittokantaan palaamiseksi, koska Gasol ja Holiday ovat täysissä voimissaan. Gamen voitto vaatisi jatkuvia ihmetekoja Vucelta, tasonnostoa Davisilta sekä CP3:n johtaman assaultin, johon myös Dion Waivers osallistuisi. Waiversin osalta pahimmat pelot kävivät toteen - mies on Irvingin kanssa reilusti alle 80 fapon pelaaja. Ennustamme Gamelle tappiota ja pudotuspelipaniikkia uuden vuoden kierroksella insuria vastaan.

LEGYN SPEDET (4-4) - KOTTII´S BABES (8-0)

Seuraavaksi Kottin kaatamista yrittää Legy, jolla on heikosti menneen viime viikon perusteella aikamoinen työ haastaa Kotti edes tasaväkiseen vääntöön. Legyllä on tarjolla pari peliä enemmän hyvää, mutta toisaalta Kottin jengi on Humphia lukuunottamatta vailla loukkaantumishuolia (Kotti about ainoa jengi koko liigassa, jolla ei loukkaantumisten kanssa ole ongelmaa ollut vähää alusta). Ja Legyltä on erittäin tärkeä avainpelaaja Wes Matthews epävarma koko viikolle omien vaivojensa kanssa.

Kottin osalta tärkeintä tässä vaiheessa kautta on kaikkien managereiden muistaa, etteivät tee treidejä elleivät ota selvää pistevoittoa Kottiin nähtynä. Babes on siinä määrin loaded lopsided treidien ansiosta, että yksikin Kottille voitoksi kääntyvä treidi voi sinetöidä lopullisesti fantasyvoiton BaBesien suuntaan.

Legyn miehistö on yksi liigan yksipuolisimpia positioidensa osalta, ja suosittelisinkin Legylle treidailua, jossa omaan suuntaan tulisi tuplapositioiden äijää. Joukkueen materiaalin yksipaikkaisuus uhkaa jopa Legyn mahdollisuuksia pudotuspeleihin.

ALMOST CHAMPIONS (2-6) - POORMANS MAILMAN (0-8)

PoormansMailmanilla on nyt elämänsä tilaisuus ottaa kauden avausvoitto. Sisään treidatulla Deron Williamsilla 4 peliä ja miehistö paremmassa tikissä kuin kertaakaan tällä kaudella. Harmillisesti OJ Mayolla kuitenkin kuumetta, Valalla on sormi paskana ja Princekin potee nilkkaansa JA STATin polvi vielä tiukkana, joten .C. lähtee silti ennakkosuosikkina viikkoon.

PoorMans toivonee Eric Gordonin paluuta kentille tällä viikolla, kun taas .C. ei voi kuin katsoa ja ihmetellä Glen Davisin ollessa sivussa viikkoja ja Gary Nealin potiessa paikkojaan todennäköisesti läpi koko viikon. Carlos Delfinon nosto oli harvinainen neronleimaus .C.:ltä, ja mahdollisesti clinchaa tämän matchupin hänelle.

Pelimäärät menevät aika lailla tasan, joten ennustamme .C.:lle voittoa.

SPUDIN MAKUSTELIJAT (5-3) - SAM´S HOOPS (5-3)

Kierroksen herkkupala. Eastin ja Westin kakkossijalla majailevat managerit, jotka scooranneet 4. ja 6. eniten pisteitä kauden aikana.

Loukkaantumistilanne:

Sampsu - Nuttin´

spud - Varejao - DTD, odotetaan takaisin seuraavaan otteluun, Deng - DTD, odotetaan pelaavan tällä viikolla olkapäävammasta huolimatta, Tyreke Evans - O, ei tietoa paluusta

Ottelumäärät: Tasan

Avainpelaajien pelimäärät:

Sampsu - Wade 4, Aldridge 3

spud - Westbrook 3, Al Jefferson 3, Andy Varejao 3, Deng 3

Spudin makustelijoiden materiaalietu on kärjen osalta aika selvä. Spud on saanut kasattua oikein vaikuttavan rosterin pelaajia itselleen, ja waivernostotkin ovat olleet kohtalaisen hyviä. Joukkueen menestys tällä viikolla ja tulevaisuudessa on pitkälti kiinni pelaajien kunnossa pysymisestä. Warrior Dengiä ylikuormitetaan, Andy on liigan loukkaantumisherkimpiä pelaajia ja Tyreke Evansillakin on historiaa vammojen kanssa tuskailusta. Lisäksi spudin alennuksella hankkima Spurs-kaksikko Leonard-Ginobili on äärimmäinen jokerikortti. Näiden pelaajien ollessa tikissä on spudillä käytännössä pysäyttämätön masiina kasassa. Mutta... First Rule Of NBA Fantasy:

Do not trust Popo!

Second Rule Of NBA Fantasy:

DO NOT TRUST POPO!

Sampsu on tehnyt hyvää työtä joukkueen kasaamisessa. Materiaali on leveä ilman ihmeempää kärkeä ja tuntuu pysyvän pelikuntoisena varsin hyvin. Altavastaaja tämän viikon vääntöihin, mutta tasaisella "jytkyttämisellä" voi tulla hyväkin tulos, jos spudin makustelijoiden pelaajien nimien perässä komeilee paljon punaista kuten tähän asti.


Loppuun vielä HOMORAKKAUDEN RITARIKUNNAN jouluterveiset:

6a0105364a8fba970c0153941a65f7970b-800wi.gif
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös