Koripallo.com

Koripallo.comin suuri vedonlyöntikeskustelu

Viestejä
1 219
Tällainen teema täältä vielä näytti puuttuvan.

Ei taida löytyä sellaista urheilulajia, josta ei joskus olisi tullut vetoa lyötyä, mutta niistä koripallo taitaa olla ainoa, minkä osalta saatan olla ehkä jopa koko ajalta plussan puolella. Joskus männä vuosina, kun ulkomaiset vedonvälittäjät itse laativat kertoimia Korisliigaan, oli siellä käytännössä joka kierroksella marjoja poimittavana.

Ja jotta päästään itse asiaan, niin heti yön NBA:han toki yksi veto.

Celtics +6 1,98

Siltä ajalta kun tilastoja on olemassa (viim. 30 vuotta), ei 0-3-tappioasemassa pleijarisarjassa ollut joukkue ole ollut niin suuri ennakkosuosikki kuin 76ers yön matsissa. Kun suuri yleisö jenkeissä pitää kiinni rakkaudestaan 76ersin nuoreen jengiin, täytyy Celticsin kertoimetkin pitää ylhäällä. Philly on kotikentällään ihan karvan verran vielä suosikki omissa papereissani, mutta ei missään nimessä kuuden pinnan verran.
 
Viestejä
1 219
Paljonko meni? :oops::)
Ei onneksi kovin paljon :) Siinä matsia katsellessa vielä ekan erän jälkeen tartuin kiinni u199,5 vetoon, mikä toi suurinpiirtein omilleni, vaikka Celtics vielä hölmösti penkin tyhjentämisenkin jälkeen viimeisellä minuutilla yritti rikkomalla saada tuonkin menemään pieleen.

Yhä kyllä houkuttaisi Celtics, kun seuraavaankin matsiin lähtevät Bostonissa altavastaajana. Ehkä pitää nukkua vielä yön yli tuota miettiessä.
 
Viestejä
1 219
Kauhajoki +7 1,93

Tuossa on muutama piste liikaa. Avauspelissä Vilpas oli 9 pisteen suosikki, eikä ihan riittävästi ole reagoitu joukkueiden tasoeroihin. Ne pitäisi toistaiseksi nähdyn perusteella olla aika lailla tasan, ja siten Vilppaan kotiedun myötä ehkä neljän pisteen suosikki tähän peliin. Itse arvelen tulossa olevan taas vuorostaan hyvin tasainen peli, missä juuri nuo muutamat lisäpinnat saattavat olla ratkaisevia.
 
Viestejä
1 219
Kauhajoki +7 1,93

Tuossa on muutama piste liikaa. Avauspelissä Vilpas oli 9 pisteen suosikki, eikä ihan riittävästi ole reagoitu joukkueiden tasoeroihin. Ne pitäisi toistaiseksi nähdyn perusteella olla aika lailla tasan, ja siten Vilppaan kotiedun myötä ehkä neljän pisteen suosikki tähän peliin. Itse arvelen tulossa olevan taas vuorostaan hyvin tasainen peli, missä juuri nuo muutamat lisäpinnat saattavat olla ratkaisevia.
Menipä taas hienosti, olisi tuo loppu voinut hieman toisinkin kääntyä. Oli vielä lisäksi Veikkaukselle tulosvetoon pieni harava, joka sisälsi mm. rivit 86-78 ja 86-80, mutta yksi rivi siitä haravasta tietysti välistä uupui... :mad:
 
Viestejä
1 219
Houston Rockets +12

Warriors lähtee yhä ylivoimaisena ennakkosuosikkina matsiin, vaikka on selkä seinää vasten. Ja niin pitääkin olla, varsinkin kun vielä Chris Paul poissa pelistä takareisivamman takia. Vähän kuitenkin tuntuu, että tuohon Paulin poissaoloon on ylireagoitu, ja tietysti GSW luotetaan vielä niin paljon, että kertoimet ja tasoitukset ovat noinkin korkeat Rocketsille. Itsekin uskon, että GSW tuosta kotivoiton ottaa, mutta paljon tasaisempi peli tulossa. LeBronin tapaan Harden tekee ihan sen verran pisteitä kuin on tarvis, joten matsi ei kyllä pääse miksikään läpihuutojutuksi karkaamaan.
 
Viestejä
1 219
Herätelläänpä tämäkin ketju henkiin.

Heti Korisliigan kärkeen nimittäin ainakin itse lähden Palotien kelkkaan.

Ura Basket +9,5

Tuossa on mielestäni ainakin 3-4 pistettä liikaa. Uskon, että Uran jengi avaa Korisliigassa ryminällä ja ennakkoluulottomasti. Pyrintö ei viime kaudesta ole vahvistunut, ja on siellä sijoilla 7-10 omissa papereissani - samoista paikoista, mistä Urakin taistelee.

Sarjanousijan tasoa tietysti vaikea arvioida, mutta luottoa siihen riittää, että fiksusti rakennettu jengi on kasassa. Ja Palotie varmasti peluuttaa joukkuettaan niin, että siitä kaikki irti saadaan.

Suoralle voitolle ei oma vedonvälittäjä nyt kerrointa vielä tarjonnut, mutta yli 4 kertoimella sitäkin olisi voinut kokeilla. Tuo 9,5 pinnaa tasoitusta riittää jo hyvin kaikkiin tasaisina pysyviin matseihin.
 
Viestejä
1 219
Kobrat - Karhubasket Under 171,5
Ura - BC Nokia Under 170,5

Molemmissa pistelinjat ovat 6-7 pistettä liian korkealla. Sen jälkeen kun Kauhajoella nakattiin itsekkäät korintekijät ulos, on joukkueen puolustuspeli ollut ihan eri tasolla ja vastustajille annettu huomattavasti alkukautta vähemmän pisteitä. Viidessä viime pelissä omiin on tullut vain 71 pinnaa, kun koko kauden keskiarvo on yhä 10p korkeampi. Kobratkaan ei ole valmentajavaihdoksensa jälkeen kovia pistesaldoja tehnyt.

Kaarinassa taas Palotie on yrittänyt hakea tappioille stoppia myös puolustuksen kautta. Uran pisteet viime peleissä ~70 paikkeilla pikemmin kuin koko kauden keskiarvossa 80:ssa. Tulostahan se ei toki ole tuottanut kuitenkaan... Riskinä tietysti se, että kun vastassa iso Nokia, nyt taas juostaisiin. Nokialta puuttuu Felton, mikä vähentää pisteodottamaa vielä selvästi.
 
Viestejä
1 219
Vilpas -2 & over 173

Vaikka Rannikko & Taylor ovatkin sivussa, on Vilpas mielestäni huomattavasti selvempi suosikki. Seagullsin peli ei vieläkään ole oikein missään kondiksessa, sekavaa. Vilpas on painanut yhtä jos toista jengiä vastaan 100 pinnaa taululle ja samaa on luvassa nyt.
 
Viestejä
1 219
Karhubasket +9,5

Odotan huomattavasti tasaisempaa peliä kuin kertoimet ja tasoitus kertoisivat. Karhu yhdeksän matsin voittoputkessa ja peli kulkee mallikkaasti, vaikka avauksen kaverit (erityisesti Rougeau & Mangano) joutuvatkin pelaamaan isoja minuutteja.

Onhan Vilpas luonnollisesti Salohallissa selvästi niskan päällä, vielä kun Rannikon ja Taylorinkin pitäisi pelata. Mutta en usko, että tämä peli yli kymmenen pinnan eroon repsahtaa missään nimessä. Tuo määrä pinnoja tasoitusta kelpaa kernaasti, kun vastakkain kuitenkin suht tasaväkiset sarjan kärkijoukkueet.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös