Koripallo.com

Korisliiga 2021 - 2022

Viestejä
5 075
Nyt kun joukkueiden lopulliset kokoonpanot alkavat muodostua, voi tehdä yhden ison huomion. Tasoerot ovat tulevalla kaudella valtavan suuria!

Kobrat ja Bisons ovat valovuoden päässä muista. Myös Nokia ja Pyrintö uhkaavat jäädä sarjan hännille. Pyrinnön viime kauden menestys ei tule toistumaan - mark my words. Eikä myöskään Nokian liito kotimaisilla kanna enää tulevalla kaudella.

Näiden jälkeen onkin sitten tasaisempaa. Top to bottom pudotuspeleissä tullaan näkemään suomalaisittain poikkeuksellisen laadukkaita joukkueita, joilla on pitkästä aikaa erinomaisia ulkomaalaisvahvistuksia ja iskukykyiset vaihtopenkit.
 
Viestejä
581
Oho. Korisliigan kauden avausta markkinoidaan sosiaalisessa mediassa. Tosin Koposella on #susijengi kamat päällä.

http://instagr.am/p/CT6SnKPs6qT/
Jotenkin tämä ei enää jaksa edes yllättää. Pitäisi kai olla tyytyväinen, kun edes jotakin markkinointia tehdään, mutta kun aina, korostan aina laitetaan jollakin pikkujutulla homma pieleen. Siellä ei vain jakseta miettiä hommaa läpi asti ja kun toteutus on amatöörien käsissä, niin jälki on tällaista. Korisliiga olisi itsessään hieno brändi, mutta markkinaosaston pitäisi tämä myös myöntää ja luottaa siihen, että Susijengi on itsessään eri brändi ja tiettyinä aikoina näitä markkinointeja voi sekoitella, mutta tiettyinä aikoina olisi fiksua markkinoida ominaan.
 
Viestejä
1 018
Harjoitusotteluita tulossa hurja määrä. Olisi kyllä mahtavaa jos niistä saataisiin joitakin edes Ruutuun. Haaveena että kaikki ottelut, mutta tuskin toteutuu.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös