Koripallo.com

Korisliiga-ja I-divarijoukkueiden ottelukuvia 2021-2022

Viestejä
544
Kuinka monelta korisliiga- tai I-divarijoukkueelta löytyy omaa kuvagalleriaa, mistä löytyy esim. ottelukohtaisia kuvia? Jos löytyy voisitteko laittaa linkkejä tähän? Kaikilta joukkueilta ei ainakaan kotisivuilta löydy niitä. Myös ns. epäviralliset käyvät.
kiitos.
 
Viestejä
5 558
Epävirallinen, tosin ainakin BC Nokia käyttää Janin kuvia usein julkaisuissaan.

Janikuvaa

Kauhajoella Hautaviita kuvaa matseja.

Koripallo
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 828
Kaikki kuvaajat ovat myös erittäin tervetulleita tänne lisäämään aina linkkejä omiin pelikuviinsa. (tai otteluketjuun myös, jos sellainen on avattu)
 
Viestejä
544
Hienoja kuvia. Kiva katsella ja seurata kuvia eri peleistä, varsinkin kun kuvia on otettu tasapuolisesti molemmista joukkueista, unohtamatta tuomareita ja faneja. Lisää vaan näitä.
 
Viestejä
532
Toisessa foorumissa olevan linkin innostamana kysyin eräältä kuvaajalta josko hänenkin kuviaan voisi katsella tällä sivustolla. Sain luvan antaa tänne linkin ja salasanan:


ebba.jpg


Pääosin naisten liigan HBA-kuvia
salasana tuohon kansioon on hba

Ymmärtääkseni kuvien kaupallinen käyttö ilman lupaa on kielletty. Ottakaa suoraan yhteyttä kuvaajaan jos tulee ajatuksia hänen kuvien käytöstä
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös