Koripallo.com

Korisliigan nykytila

Viestejä
548
Jotain tietoa voisi myös Ruudulta tulla että millaisella kokoonpanolla vetävät koriskauden... 8.10 naisten ja 13.10 miesten liiga alkaa, eikä ole mitään kuulunut
 
Viestejä
2 156
Täytyy sanoa, että Korisliigan pelijärjestelmän muutos on luonut aika kutkuttavan tilanteen kaudelle joka näytti ennakkoon jo muutenkin jännittävältä. Kun pelataan vain kaksinkertainen sarja jonka jälkeen jaetaan porukka kahtia, niin nyt tosiaan pelataan isoja pelejä jo heti ekoina päivinä.

KTP:n ja Seagullsin voitot oli aika isoja sarjan jatkon kannalta ja vastavuoroisesti Katajan ja Karhun tappiot merkittäviä. Puhumattakaan Lahden Salolta sieppaamista sarjapisteistä.

Taistelu top-6:een pääsystä tulee olemaan aika kova.

KpComin runkosarjaveikkauksessa Pyrintö jäi useiden veikkaajien papereissa sarjan häntäpäähän, mutta oli yksi avauskierroksen suvereenimpia esittäjiä. Uraa pidettiin yleisesti toiseksi viimeisenä, mutta niin vain kiusasi korkealle rankattua Nokiaa ihan tosissaan.

Alempaan jatkosarjaan jäänee siis parhaassa tapauksessa 4-5 joukkuetta joilla on ihan aito mahdollisuus tavoitella kahta viimeistä pleijaripaikkaa. Jännittävää siis tulee.
 
Viestejä
801
Mielenkiintoista nähdä montako voittoa tarvitaan ylempään jatkosarjaan pääsemiseksi? Riittääkö kymmenen? Yksitoista? Vai vaaditaanko jopa kaksitoista?

Alemmasta lähdetäänkin välieriin kotiedun turvin. Jos siis onnistuu voittamaan ensimmäisellä pleijarikierroksella vastustajansa (runkosarjan 1. tai 2.). Sijoilta viisi ja kuusi välierät alkavat varmasti vieraskentältä. Siinä mielessä esim. seitsemäs sija ei olekaan niin huono, jos joukkue on huippuiskussa keväällä.

Tässä vaiheessa sarjauudistus vaikuttaa hyvältä! Tarkistellaan keväällä talvella mielipidettä kun jako ylä- ja alasarjoihin on tapahtunut.
 
Viestejä
1 036
Onko ihan oikeasti liikaa vaadittu, että Korisliigalla olisi ihan omat nettisivut jotka eivät olisi missään tekemisissä tuon basket.fin aivan järkyttävän otteluhakemiston kanssa? Olenki liian digiseniili ja boomer etten vain löydä?
 
Viestejä
446
Kyllä minun mobiililaitteella tuosta hakemistosta aukeaa ainoastaan Korisliigan pelit. Voi olla, etten ymmärrä tätä ongelmaa.
Joo, korisliiga-sivun kautta se on helpompaa. Pointti oli lähinnä se, että se on kyllä osa tuota basket.fi sivustoa, vaikka sillä oma osoite onkin.

Mutta ei kannata erehtyä etsimään suoraan basket.fi sivun kautta.
 
Viestejä
1 735
korisliiga.fi sivuilta löytyviin otteluennakoihin saisi muuttaa nuo valmentajien kommentit sellaisiksi, että fonttikoko olisi sama kuin muutenkin sivulla. Nyt nuo on fonttikoot heittelevät miten sattuu ja tulee hieman kotikutoinen vaikutelma.

Alla esim.:

1603196621764.png


Edit: Kamisen kommentit :) Taitaa ihan olla sama mikä fonttikoko näissä on.
(Onko se kypsynyt näiden kirjoittamispakkoon vai mikä..)

1603196992013.png
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 899
Tää fonttihomma johtunee siitä, että osa kopio esim wordistä tai sähköpostin viestikentästä sen tekstin ja silloin se sisältää muotoilua. Pitäis joko kirjoittaa suoraan tuohon käyttöliittymään tai kopioida sitten vaikka win "muistiolle" ja siitä sitten tuonne. Ihan asiallinen kysymys sitten tietysti olisi, että mahtaisiko liikaa vaatia koodaajalta, jos tuo käyttöliittymä osaisi sen muotoilun siitä aina poistaa.
 
Viestejä
528
Tää fonttihomma johtunee siitä, että osa kopio esim wordistä tai sähköpostin viestikentästä sen tekstin ja silloin se sisältää muotoilua. Pitäis joko kirjoittaa suoraan tuohon käyttöliittymään tai kopioida sitten vaikka win "muistiolle" ja siitä sitten tuonne. Ihan asiallinen kysymys sitten tietysti olisi, että mahtaisiko liikaa vaatia koodaajalta, jos tuo käyttöliittymä osaisi sen muotoilun siitä aina poistaa.
Taitaa muistionkin kautta kierrättäminenkin olla tarpeetonta, käsittääkseni CTRL+SHIFT+V eli liitä pelkkä teksti on jo aika de-facto toiminto nykyisellään.

Mutta toki paras olisi mikäli Fiba Organizer ottaisi muotoilut automaagisesti pois.
 
Viestejä
1 036
13.11. pelattava Seagulls - KTP tulee olemaan huippukiinnostava.
 
Viestejä
2 848
Kolme kierrosta pelattu ja silmiin pistää aika monen nuoren onnistunut sarja-avaus. Ja huomionarvoista on lisäksi se peliminuutteja on tullut monelle nuorelle jotka eivät ole käyneet läpi HBA:ta. Ukin Nikula, Katajan Mervola, Lahden Luukkonen, Seagullsin Besselink, Kouvojen Permanto jne.
Ja kun noita HBA:n nuoriamiehiä alkaa siirtyä liigaan joko suoraan tai muutaman NCAA:n kautta, alkaa veri vaihtua liigassa.
Kauden jenkkivahvistukset ovat ehkä pykälän nuorempia kuin ennen (ja myös hieman vaatimattomampia), mutta esim Lahti ja Tampere ovat osoittaneet että kovalla työllä ja hyvällä konseptilla pärjää ilman huippuvahvistuksiakin.
Nuorten esiinmarssi on alkukauden piristys.
 
Viestejä
90
Paljonko HBA:han yleensäkin menee pelaajia pääkaupunkiseudun ulkopuolelta?
Jos laajennetaan pääkaupunkiseutu liiton eteläiseksi alueeksi niin pojissa joukkueessa on kolmesta neljään "maakuntien kasvattia" vuodesta riippuen, tytöissä kahdesta kolmeen. Ei siis mikään valtava virta muilta alueilta, eikä tosiaan voi edes teoriassa olla ainoa pelaajapolku.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös