Koripallo.com

Kouvot 2018-2019

Viestejä
907
Onpa porukalla taas pitkä tuo muisti. Kyseessä vasta 2. peli täydellä joukkueella. Hirvonen ja Gonza ei varmasti vielä täydessä tikissä. Monesko joukkue treenit Ausbury ehtinyt vetää, koti peliä ennen Jyri mainitsi että yhden. Miten nuo Knihtinen, Nyman ja Kaukiainen ovat päässeet treeneihin intistä? Joukkuetreenit ainakin offseasonilla olleet vähissä hallin kiinniolon takia, monethan treeneistä oli vaihtunut punttisalatreeniin. Rekordi 1-3 siihen nähden ihan ok, kun noistakin vielä ne 2 ekaa siis pelattiin 2 jenkillä ja ilman aloittavaa pointtia Hirvosta. Kyllä se kohta lähtee kulkemaan ja 4 joukkoon on ihan realistinen mahdollisuus niinkuin tavoite taisi olla. Hieman pinnaa sinne katsomojakin puolelle ja tuetaan niitä omia.
 
Viestejä
417
Kyllä täällä omia tuetaan edelleenkin. Ihan kuten on tehty -80 luvun lopusta asti monin eri tavoin. Sanoin noin yleisesti vaan, että tällä hetkellä koetellaan.

Kritiikkiä toki annoin tuosta kun jatkuvasti vastustajilta löytyy joku ässä hihasta johon ei pelin aikana joko osata tai haluta reagoida. Usein se on toki jenkki, mutta nyt viimeksi KUUKKANEN!!! Ihan helvetin sama monta harjoitusta on koko porukalla yhdessä. Hirvonen on mennyt SAMALLA KONSEPTILLA joku 8 vuotta, Gonza toissa kauden. Muut jenkit samalla viivalla muiden joukkueiden virkaveljien kanssa ( koska Asbury pelasi osittain samalla pelikirjalla viime vuoden, kaksi muuta olleet maassa 2 kk).

Onko tämä oma peli niin vaikeaa, että siihen ei kyetä ennen joulua? Vai pitäisikö uhrata pieni hetki myös tulevaan vastustajaan ennen kuin on liian myöhäistä sijoitusten ja katsojien suhteen? Katsojana haluan nähdä reagointia, joka antaa kuvan siitä, että edes yritetään.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
417
Kuka nämä otteluohjelmat laatii? Marras-joulukuun taitteessa ensin kotipelien väli melkein kolme viikkoa ja sitte onkin kolme kotipeliä viikossa. En uskaltanut katsoa vuotta 2019 mitä tuo tullessaan...

Edit: Sen verran vedän takaisin, että ehkä tohon osuu viikon maajoukkuetauko väliin.
 
Viestejä
1 110
Voittoputkessa! :)

Nuoret suomalaiset tekevät joka pelissä mukavasti pisteitä vaikka neljällä jenkillä mennään. Asbury on ollut todella vakuuttava.

Saarijärvestä ei valitettavasti taida tulla mitään kun ukko ei kestä ehjänä millään.
 
Viestejä
568
Ei vieläkään löydy ottelun jälkeisiä kommentteja korisliiga.fi sivulta.
Olisikohan tässä nyt niin, että gallup1 haluaa kirjalliset tiivistelmät kommenteista kuten on aiemminkin ollut.
Muutamat kommentoijat viittaavat siihen, että ne kommentit ovat olleet katsottavissa ottelusivun alalaitaan upotetusta Youtube-videosta jo ottelupäivänä ottelun jälkeen.

Asian jankkaamisesta ei sitten se tosiseikka muutu, ettei kirjoitettua lyhennelmää ottelukommenteista sivuilla ole ja valmentajakommentit saadakseen on katsottava se video.

Vai mien tämä sanailu on ymmärrettävä?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös