Koripallo.com

Kouvot 2020-2021

Viestejä
81
Pyrinnön paikkapuolustus oli liikaa tänään. Kouvot ei päässyt pyörittämään omaa peliään eikä näyttänyt kyllä löytävän aseita paikan murtamiseen. Perjantaina sitten helppo voitto.

Ottamatta kantaa Kouvojen miehistön edesottamuksiin kentällä, niin voisiko seuran kotisivuille päivittää edes ulkomaan apujen nimet. Jollei nyt muuta.
ykköskouvot

Ei kai se ole nyt niin tarkkaa
 
Viestejä
1 213
Permannolta tänään loistava peli, ja se näkyykin plusmiinus -tilastossa lukuna +6. Taisi noista tilastoita yksi kakkonenkin jäädä pois eli oli joukkueen johtava pistemies. Loistavaa nuorta heittovoimaa joukkueessa, Permanto ja Storgård. Mikäs Storgårdilla muuten oli, miksei kokoonpanossa?
 
Viestejä
417
Tumppi ja Permanto hyviä. Armstrong ihan ok. Wright voidaan käydä nakkaamassa lentokentälle, ei yhden pelin ja kuulopuheiden perusteella mitään käyttöä. Muu porukka aika harmaata massaa. Storgårdilla loukkia ja ilmeisesti Knihtisellä myös jotain vaivaa. Noh, huomenna uusi yritys.

Tuntuu vähän pahalta sanoa, mutta joukkue on tällä hetkellä päävalmentajansa näköinen. Hajuton ja mauton.
 
Viestejä
829
Uudistuksen jälkeen tässä alkaa vihdoin ymmärtää, miten tärkeitä alkukauden pelit ovatkaan. Kun pelataan vain kaksinkertainen sarja, eli jokainen joukkue kerran vieraissa ja kerran kotona, niin suuriin tappioihin ei ole varaa. Ennakolta heikommat joukkueet pitäisi onnistua voittamaan sekä vieraissa että kotona (viime kauden konttaamiseen ei ole nyt varaa) ja samoista sijoista taistelevat joukkueet vähintään kotona. Eilisen rökäletappion myötä on Pyrintö tasapisteissä hyvin suurella todennäköisyydellä Kouvojen edellä, jollei sitten onnistuta kairaamaan Pyrinnöstä vähintään 20 pinnan kotivoittoa.

Kun alkusarjan pelit on nyt näin isossa roolissa, niin pelin pitäisi olla melko valmista jo tässä vaiheessa kautta ja jenkkivalinnat osuneet kohdilleen. Nyt ei ole aikaa kehittää rauhassa peliä koko syyskautta ja olla iskussa vasta keväällä. Tai toki alemmassa loppusarjassakin voi hyvillä otteilla nousta pudotuspelipaikkaan, mutta kuinka realistista on ajatella tiputtavansa Karhubasketin, Seagullsit tai Vilppaan ensimmäisellä kierroksella, jos pleijareihin alemmasta loppusarjasta edes pääsee. Kuuden joukkoon pääsy olisi elintärkeää.

Jenkit eivät ole toistaiseksi Kouvolassa vakuuttaneet, mutta vaihtamiseenkin on aika iso kynnys. Jenkin löytäminen, tänne saaminen ja parin viikon karanteeni päälle, niin puhutaan jo vähintään kolmen viikon odotuksesta, ennen kuin hän pääsee edes treenaamaan joukkueen kanssa. Kuinka moni tähän ryhtyy? Armstrong on esittänyt melko tasaisia otteita harjoituspeleissä sekä eilen Tampereella. Ballardin kyvyt ja asenteen kaikki jo tietävätkin, mutta kuinka hyvin Ballard sopii Ojan kuvioihin onkin sitten toinen asia. Eilen oli Tampereella vaikeaa, käsien levittelyä, anovia katseita tuomareihin päin ja suukin kävi aika lailla. Wright ja Greenwood onkin sitten täysiä kysymysmerkkejä.


Tuntuu vähän pahalta sanoa, mutta joukkue on tällä hetkellä päävalmentajansa näköinen. Hajuton ja mauton.

Yksi peli vasta takana päin, mutta olihan tuo niin kaameaa katsottavaa, että paniikkinappulaa teki mieli lyödä jo ennen puoliaikaa. Sinänsä joukkueen nuorissa on potentiaalia, mutta Gonzan lähdön myötä poistui aimo annos niin tärkeää kokemusta ja johtajuutta. Jenkkinelikko vaikuttaa kokonaisuutena selvästi heikommalta kuin viime kaudella, enkä tuosta Hirvonen/Kaukiainen takakentästä ole myöskään vakuuttunut. Molemmat haluaisivat varmasti ykköspointin roolin, mutta molemmille ei sitä tarjolla ole. Toinen kärsii, koska molempia ei voi ainakaan pitkiä aikoja samaan aikaan peluuttaa. Tähän päälle kun lisätään vielä Oja(n kyvyt?) päävalmentajana, niin kysymysmerkkejä on ilmassa aivan liikaa. Jotenkin siis Korisukan kanssa samoilla linjoilla ja hyvin epäileväinen tämän kauden onnistumisen suhteen.
 
Viestejä
71
Jos luin oikein, niin Kouvojen pelissä oli eilen 371 katsojaa. Onkohan Kouvojen korisliigamatsissa ollut ennen ollut yhtä vähän väkeä? Olisi ansainnut Ville Kauniston lpaidannostopeli paljon enemmän katsojioa, vaikka kuinka on koronarajoituksia.
 
Viestejä
87
Kouvot-Seagulls. Kolmatta jaksoa kolme minuuttia jäljellä ja Wrightin peliaika 3:04. Onko sillä jotain loukkaantumista vai onko muuten vaan niin huonossa kunnossa/huono, ettei peluuteta? En ole hänen pelaamistaan nähnyt, niin ihmetyttää kovasti.
 
Viestejä
951
Kouvot-Seagulls. Kolmatta jaksoa kolme minuuttia jäljellä ja Wrightin peliaika 3:04. Onko sillä jotain loukkaantumista vai onko muuten vaan niin huonossa kunnossa/huono, ettei peluuteta? En ole hänen pelaamistaan nähnyt, niin ihmetyttää kovasti.
Ei ole oikeen missään kolmessa matsissa päässyt peliin. Liekkö vaihto tulossa? Peliaika "vahvistukselle" hyvin mitätön.
 
Viestejä
417
Wright on osoittautunut totaaliseksi hutihankinnaksi. Kahdessa ekassa matsissa aivan rotsi, ei mitään käyttöä ja tänään joutui jo koirankoppiin. Normaalisti olisi päivän selvää, ettei mies näe joulua Suomessa. Ainut ongelma on, että nykyisessä maailmantilanteessa jenkkien vaihto on ihan saatanan vaikeaa ja aikaa vievää puuhaa. Etenkin, kun kassassa ei taida olla liikaa rahaa.

Vaikeaa on joukkueella muutenkin. Tänään ekan kympin aikana ehdin jo innostua, että hei mehän pelataan ihan hyvin, mutta toisella totuuden torvi heitti märän rätin naamalle. Nyt jos pitäisi arvailla, niin alempi jatkosarja kutsuu.

Noh, pelataan nyt ensin. Mutta vaikeen näköstä on, sitä ei käy kiistäminen.
 
Viestejä
829
Ei olisi varmasti moni uskonut, että taistellaan Karhun ja Vilppaan kanssa samoista sijoista:D

Eilen tosiaan 10 min hyvää peliä, jonka jälkeen tasoero kävi selväksi. Jos Hirvosen kolmosyritykset on hyökkäyksessä meidän ainoa ase, niin heikoilla jäillä ollaan.

Ja Namon vaikuttaisi tosiaan olevan täysi turisti, jonka voisi laittaa jo suoraan kotiin. Kun tässä nuoria on tarkoitus kehittää, niin annettaisiin mieluummin nekin minuutit ja näytönpaikat heille. Nymanilla ja kumppaneilla on kuitenkin yritystä ja intoa ihan eri tavalla.

Mutta nyt kun tämä "harjoituspeli" Helsingissä on pelattu, niin voidaan kääntää jo katseet kahteen seuraavaan otteluun. Isot matsit ja hyvät tasonnäyttäjät: Lahti kotona ja Kobrat vieraissa. Molemmat joukkueita, jotka ennakkokaavailuissa taistelee Kouvojen kanssa samoista sijoista, mutta joiden alkukausi on näyttänyt huomattavasti valmiimmalta, kuin Kouvojen. Mielenkiintoista.
 
Viestejä
951
Toivottavasti löytävät jonkun vanhan tutun vapaana, eikä lähdetä sooloilemaan. Armstrong on jo siinä ja tässä ja Mo ei vakuuta vielä ollenkaan. Onneksi Ballardiin voi luottaa, vaikka yhdellä ei pitkälle mennäkkään.
 
Viestejä
847
Voi hyvinkin olla, että ei tule ketään tilalle. Ei ole välttämättä neljänteen varaa.

Mutta jos sieltä joku tulee, niin ennen kaikkea heittäjää kaivataan.
 
Viestejä
1 871
Kuten Palotiekin totesi, on Permanto ja Storgård joukkueen parhaat heittäjät. Ja se ei yksinkertaisesti riitä millään.

Storgårdilla taisi olla Helsinkiä vastaan kolme aivan kauheaa ohiheittoa, sen jälkeen yksi meni sisään. Pitääkö ajatella positiivisesti, että hyvä juttu kun ei luovuttanut muutaman heikon heiton jälkeen.
 
Viestejä
847
Storgårdilla taisi olla Helsinkiä vastaan kolme aivan kauheaa ohiheittoa, sen jälkeen yksi meni sisään. Pitääkö ajatella positiivisesti, että hyvä juttu kun ei luovuttanut muutaman heikon heiton jälkeen.
Juuri näin. Heittäjä ei voi jäädä märehtimään epäonnistumisia. Jokainen kuitenkin tietää, että Srorgård on poikkeuksellisen kova ja rohkea heittäjä, joskin vielä hyvin epätasainen suorittaja.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös