Koripallo.com

Kouvot 2022-23

Viestejä
658
Kouvojen tammikuun peleissä havaittu:
-Vastustaja tehnyt neljässä pelatussa pelissä lähes 100 tai yli 100 pinnaa/ottelu.
-Pallon menetysten määrä
-Menetetyt pisteet vapaaheittoviivalta
-Kolmen pisteen heittotarkkuus alhainen (Taylor, Jackson)
-Alkukauden avainpelaajien tilanne (Pöllä,Taylor,Jackson, suoritusten epätasaisuus)

+Korkiatupa, Butler (taso pysynyt hyvänä läpi kauden).

Kun pelien merkitys kasvaa, pelillinen taso putoaa. Taitaa olla alempi jatkosarja, se oikea paikka nykymiehistölle.
Jotenkin muistuttaa kauden 2021-22 loppua.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 532
Olipahan pettymys, kaiken lisäksi kullit löysäili Kotkassa. No ei näillä esityksillä ylempään loppusarjaan kuulukkaan.
 
Viestejä
799
Jermun mainitsemista seikoista alkaa kyllä oikeasti huolestuttaa tuo puolustuksen vuotaminen ja pallonmenetykset. Nopeisiin ei päästä, jos omissa soi koko ajan.

Viime matsien peli-ilmeellä ei ole jakoa Joensuussa. Ja vaikka Jyri jotain hatustaan taikoisi ja sieltä jollain ilmeellä voitto onnistuttaisiin kairaamaan, niin sekään ei enää yksistään riitä. Top6-paikkaan vaaditaan lisäksi joko Kotkan kotitappio Hongalle tai Lapuan kotivoitto Nokiasta.
 
Viestejä
1 298
Kouvojen peli muistuttaa nyt Kobrien tappioputken aikaista, jenkit pelailee omaan pussiin ja Jyrinkin pitää lopettaa 'tiedonhaku' reissut ja saatava yhtenäinen joukkue Joensuuhun tai alempisarja kutsuu..Toki sieltäkin on tie taivaisiin...
 
Viestejä
3 335
Kouvojen ongelmat läpi kauden ovat olleet puolustuspäässä. Se ei ihan nopeasti parane, mutta voi hyvinkin parantua jos saa pelata 10 peliä itseään hieman heikompia vastaan alemmassa loppusarjassa.
Kouvot on kyllä sellainen joukkue että se voisi jopa 7-sijalta pelata kunnon sarjan kakkospaikan joukkuetta vastaan. Samaa en kyllä usko Kobrista tai Pyrinnöstä enkä Nokiastakaan.
 
Viestejä
824
Erikoista vaihtelua on kyllä Kouvojen peli. Parhaimmillaan ihan sarjan kärkitasoa jopa lähellä Karhua mutta huonoimmillaan melkoista ego surffailua. Oma veikkaus on, että Jyle saa egot nippuun ja ovat semifinaali - joukkue keväällä. Ihan sama onko alemmassa vai ylemmässä sarjassa.
 
Viestejä
1 532
Bo Hodgesilla todella heikkoa suorittamista divarin puolella. Todellinen alelaarin timantti.
 
Viestejä
4

Liitteet

  • IMG-20230122-WA0010_edit_147508718375928.jpg
    IMG-20230122-WA0010_edit_147508718375928.jpg
    272,1 KB · kertaa luettu: 409

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 419

Kouvot jätti valituksen tekemättä – Lakimies Harri Lehto: "Koripalloliiton säännöissä ei ole määritelty ottelusiirron tekemistä riittävällä tarkkuudella"​


Kouvot Basket oy:n toimitusjohtaja Tommi Alastalo: "Ei ole kenenkään etu, että sarjakauden huipentuessa seurat ja Koripalloliitto joutuvat käymään keskustelua sarjapisteistä ja sijoituksista valitusprosessien kautta."
 
Viestejä
799
Jännällä strategialla lähdetty puolustamaan, anna vapaa kolkki heittäjälle aina kun mahdollista!!! Karhun 8 ekaa heittoa kolmosia ja niistä 7 sisään.
 
Viestejä
799
Tänään vastassa toinen niistä joukkueista, joita ei ole tällä kaudella vielä voitettu. Runkosarjakohtaamiset ylemmän jatkosarjan vastustajia vastaan meni 2-8, eli voitot vain Vilppaasta kotona ja Katajasta vieraissa. Kaikki muut kohtaamiset Karhua, Gullsia, KTPtä, Katajaa ja Vilpasta vastaan hävittiin.

Nyt olisi hyvä hetki parantaa saldoa ja ottaa askel kohti kotietua. Otteet vaan vaihtelee niin paljon pelistä toiseen ja pelin sisällä, ettei taas oikein tiedä, mitä odottaa. Esim. Karhua vastaan hieno voitto, jossa ensimmäiset 3 minuuttia Karhulle 1-18 ja loppupeli meille 101-75. Mitähän tänään?
.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
799
Näköjään tänään liikkeellä taas haluton-Kouvot. Hyökkäyspäässä ollaan pehmeitä ja huolimattomia, syötöt on löysiä ja helposti katkottavissa ja levypallojen odotetaan vaan tippuvan käsiin. Ymmärrän, että Quanin ja Aarnin puuttuminen näkyy, mutta ei tuon pitäisi taistelutahtoon vaikuttaa.

Jospa perjantaina oltaisiin liikkeellä taas taisteluilmeellä. Ei tästä ainakaan paljon voi tekeminen heikentyä!
 
Viestejä
1 298
Melkoinen ero tuli kun Karhua vastaan reilun viikon valmistelulla ja tuoreilla jaloilla ja nyt mentiin molemmilla samalla peliirytmillä Seagullsia vastaan Aikamoinen vauhtiero oli pelissä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös