Koripallo.com

Kouvot vs Kataja pe 5.4. Klo 18.30 @ Jatke Areena

Viestejä
6 197
Katajan runkosarjaa jäljellä vielä 5 ottelua, joista 4 pelataan putkeen vieraissa ennen kuin runkosarja huipentuu kotikentälle 16.4. Perjantaina edessä vierailu Kouvolaan, jossa Kouvot isännöi. Kouvot tulee sijoittumaan sijoille 6-8, Kataja puolestaan omaa edelleen mahdollisuudet 3 joukkoon, mutta todennäköisesti sijoitus ollee 4-5, toki esim tappiot sekä Kouvoille että Gullsille voi kääntää asetelmat vielä ja oikein huonosti loput pelit pelaamalla Kataja voi vielä jopa pullahtaa sijalle 6, joskin epätodennäköisesti. Joka tapauksessa 4 joukkoon Katajan olisi hyvä päästä vaikka väkisin. Jännäksihän tämä menee. Kauden aikaisemmat kohtaamiset päättyneet kotivoittoon, eikä suurikaan yllätys olisi jos sama kaava jatkuisi. Kataja ollut vieraissa usein suurissa vaikeuksissa varsinkin heti alussa, tähän pitää saada muutos näissä viimeisissä matseissa. Toivotaan, että kaikki pelaa Tommia lukuunottamatta eikä uusia poissaoloja taas ole.
 
Viestejä
829
Kouvoilla ollut viime aikoina todella vaikeaa ja viimeisimpänä fixauksena kokeiltiin palauttaa E.C.Matthews pelaavaan kokoonpanoon ja penkittää Gipson. Tämä toimi Kaarinassa, mutta minkälainen mittari Ura sitten on. Kouvoilla teoreettiset mahdollisuudet kuudenteen sijaan, mutta vaatisi Gullsin epäonnistumista ja Kouvojen täydellistä onnistumista. Ei siis kovin todennäköistä ja Jyrikin myönsi eilisen pelin jälkeen että sijoituksemme tulee olemaan seitsemäs tai kahdeksas. En sitten tiedä onko tuolla väliä. Pitkä matka on sekä Saloon että Kauhajoelle ja kumpi tahansa on äärimmäisen kova vastus.

Pleijareita ajatellen tärkeintä olisi löytää nyt se toimiva kokoonpano ja saada puolustus kuntoon. Gipson tuo levypallovoimaa, vetää puolustajia itseensä ja osaa syöttää ulos, mutta onko siitä hyötyä, kun heittäjät (jos noita meidän takamiehiä voi heittäjiksi kutsua?) ei onnistu heitoissaan? Toisaalta Gipson myös menettää paljon palloa ja on ollut hyökkäyspäässä jotenkin vaisumpi kuin aiempina vuosina. Matthews tuo peliin vauhtia, menetykset vähenee ja ajot lisääntyy, mutta miehen puolustuksessa on parantamisen varaa ja hyökkäystehotkin vaihtelee päivästä toiseen erittäin paljon.

Jännittävää siis nähdä ketkä huomenna pelaa ja minkälaisella taktiikalla Katajaa vastaan lähdetään. Katajaa pidän ennakkosuosikkina nyt kun Palmi ja Mullings ovat takaisin pelaavassa kokoonpanossa, mutta ainahan on mahdollista, että yllätetään positiivisesti. Parasta toivoen ja pahinta peläten...
 
Viestejä
2 393
Tärkeät pisteet taas jaossa. Kataja taistelee puolivälierien kotiedusta ja Kouvoillakin on mahdollisuus nousta sijalle 6. Katajalla puuttuu enää vaan Huolila joten tilanne loukkaantumisten suhteen on hyvä. Luulen että tulee tasainen peli mutta jos Kataja pärjää levypalloissa ja kaukoheitto uppoaa niin Kataja voittaa
 
Viestejä
2 089
Katajan taso on tämä, ei siinä sen kummempaa.

8.luokan ulkolaiset jopa korisliigaan, suomalaisilla ei mestaruuksia eikä edes mitaleita voiteta.

Puolustus on kuin se kuuluisa katiska eli täynnä reikiä. Ulkolaisia ei vois vähemmän kiinnostaa, simppa etunenässä ja kukaan ei osaa. Palmin tähtihetket nähtiin jo ja nyt on mitä on.

Kevättä 2021 odotellessa jos seura on vielä olemassa korisliigasssa. Mutta jos D sanoo että pitää olla ylpeitä niin ollaan.

Stenille 5. vuoden jatkopahvi kun assiantuntijatkin ovat kuulemma sitä mieltä. Voi poijjaat!
 
Viestejä
7
No niin, mistä näitä tuomreita tulee? Ja Katajan puolesta : mistä näitä jenkkejä tulee? Tosi ikävää suomalaisten pelaajien puolesta. Toisinaan voittoisa viisikko olisi pelkästään suomalaisviisikko, surullista? Aika epätasapainoinen tilanne. Annetaan tosi paljon etumatkaa vastustajille. Katajan valmentajat...
 
Viestejä
2 089
p.s kaikesta näkee että joukkue ei pelaa ns valmentajalleen kun ei sellaista siis ole.

Pelaisivat edes katajalaisille tai vaikka äidilleen. Mut kun ei huvita. Ensi vuonna sitten europeleihin kun muut ei halua, eiks niin. Ja sitten valitetaan väsymystä kun on ensin oltu pelaamatta 4-5kk ja sit pelataan jokunen peli n.15 min per ns parhaat.

Terveisin kausikortti
 
Viestejä
772
Katajan taso on tämä, ei siinä sen kummempaa.

8.luokan ulkolaiset jopa korisliigaan, suomalaisilla ei mestaruuksia eikä edes mitaleita voiteta.

Puolustus on kuin se kuuluisa katiska eli täynnä reikiä. Ulkolaisia ei vois vähemmän kiinnostaa, simppa etunenässä ja kukaan ei osaa. Palmin tähtihetket nähtiin jo ja nyt on mitä on.

Kevättä 2021 odotellessa jos seura on vielä olemassa korisliigasssa. Mutta jos D sanoo että pitää olla ylpeitä niin ollaan.

Stenille 5. vuoden jatkopahvi kun assiantuntijatkin ovat kuulemma sitä mieltä. Voi poijjaat!

Turha synkistellä tuolla lailla, kyllä Kataja nousee tuosta. Kataja pelaa vielä tällä kaudella mitaleista.
 
Viestejä
143
Tappio toki harmittaa monia Katajan faneja, mutta turhan negatiivinen asenne tuskin parantaa tilannetta. Katsotaan eteenpäin.

Kolmannella sijalla oleva Pyrintö pelaa runkosarjassa vielä BC Nokiaa, Korihaita ja Kouvoja vastaan. Näistä otteluista odottaisin Pyrinnön voittavan kaksi saavuttaen runkosarjassa kolmospaikan 48 sarjapisteellä.

Kataja ja KTP käyvät tiukkaa taistelua runkosarjan neljännestä sijasta ja kotiedusta. KTP pelaa vielä Karhua, BC Nokiaa ja Korihaita vastaan ja voittanee otteluista ainakin kaksi saaden 46 pistettä runkosarjassa. Katajalla taas on jäljellä vielä neljä ottelua; vastustajina Seagulls, Korihait, Ura ja Karhu. Voitto saadaan ainakin kahdesta häntäpään joukkueesta, ehkä myös jo toisen sijansa saavuttaneesta Karhusta. Kulminaatiopiste on siis tiistain Seagulls-matsi, mikäli Kataja pystyy voittamaan sen, on 48 sarjapistettä ja kotietu hyvin lähellä.

Kotietu olisi hyvin tärkeä, sillä Katajalla on ollut hyvin vaikeaa vieraskentillä tällä kaudella. Tommin loukkaantumisen jälkeen vierasmatseista ei ole muistaakseni pisteitä tullut, toivotaan siis hänen palailevan kentille pian!
 
Viestejä
148
Kuinka voi korisseura löytää kokonaisuudessaan näin huonot ulkolaiset ja valmentajat? Olihan se tiedossa, mutta ihmettelen vaan... Edes kooprat tai ura ei pysty samaan kuin Kataja! Hats off niinku gibboni sanos!
 
Viestejä
7
No, ei tosiaankaan surullista, jos se olisi suomalaisviisikko.
Koko peliä ei voi voittaa pelkällä suomalaisviisikolla, kun vastustajalla on myös hyvät jenkit. Hukkaan menee laadukas kotimainen pelaajamateriaali. Samaa mieltä kanssasi: hyvä jos erinomaisilla suomalaisilla pärjäisi suomalaisessa liigassa
 
Viestejä
6 197
Olipahan heikkoa taas, sinne meni 4 sija todennäköisesti, huolestuttavinta on tämä pelin ailahtelu, johon moni asia varmasti vaikuttaa. Vaikea uskoa edes välieräpaikkaan, eikä tämä fanien uskosta ole kiinni.
 
Viestejä
2 089
Koko peliä ei voi voittaa pelkällä suomalaisviisikolla, kun vastustajalla on myös hyvät jenkit. Hukkaan menee laadukas kotimainen pelaajamateriaali. Samaa mieltä kanssasi: hyvä jos erinomaisilla suomalaisilla pärjäisi suomalaisessa liigassaPikkusen pisti si
Olipahan heikkoa taas, sinne meni 4 sija todennäköisesti, huolestuttavinta on tämä pelin ailahtelu, johon moni asia varmasti vaikuttaa. Vaikea uskoa edes välieräpaikkaan, eikä tämä fanien uskosta ole kiinni.Hector. Eihän nämä ailahtelee juuri minnekään.

Ja Tommi ei ailahtelua vähennä/lisää.

Valmennus on liian kokematon/huono.

Voin olla väärässä.
 
Viestejä
6 197
Joo, ei tässä valmennuskaan puhtaita papereita saa tästä kaudesta tähän mennessä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös