Koripallo.com

KP.com mock draft peli

Viestejä
176
Vs: KP.com mock draft peli

NCAA-jukkka sanoi:
Jos King Jamesia ei kuulu, haluuks joku innokas Clippers fäni, tai kuka tahansa kiinnostunut, varata?
Voin hoitaa kaksi seuraavaa varausta tänään illalla, jos King Jamesiä ei kuulu.
 
Viestejä
176
Vs: KP.com mock draft peli

No ei King Jamesia näy eikä kuulu niin hoidan tämän Clippereiden pickin.

Clippersillä takana kausi joka päättyi, hienosta runkosarjasta huolimatta, suureen pettymykseen. Ensimmäisellä kierroksella tippuminen on tuon tason ryhmältä melkoisen heikko suoritus. Todella tärkeä kesä joukkueella edessä, kun Chris Paulia koitetaan kaikin keinoin saada jäämään Lob Cityyn. Senkin takia olisi ollut parempi mennä pikkaisen pidemmälle pleijareissa.

Pointti osasto joukkueella kunnossa, jos nyt Paul saadaan kirjattua. Bledsoe vääntää vielä ensi kauden rookie palkalla, joten vaikka Pauli lähtisi pois niin ei draftista tarvitse hankkia uutta lupaavaa tilalle. Isoon osastoon en myöskään lähtisi hakemaan parannusta draftin kautta, koska Blake ja Deandre ovat molemmat vielä niin nuoria, että mieluummin heitä sitten tuuraisi joku kokenut veteraani (eikä Ryan Hollins). Laiturin paikalle löytyy Jamal Crawford ja Caron Butler. Crawford pystyy käsittelemään palloa ja skoraamaan, mutta puolustusta taas ei löydy sitä vähääkään ja Butlerkin enemmän hyökkäyspään pelaaja, kuin kova pakittaja. Viime kauden rosterista Hill lopettanut ja Billups haluaisi Miamiin (kukapa ei?). Matt Barnesin suunnitelmista ei varmaan mies itsekkään tiedä ja Willie Green signataan, jos Paul saadaan (hyviä ystäviä). Laituria siis mielestäni Clippersien pitäisi siis hakea.

With the 25th pick in the 2013 NBA draft, the Los Angeles Clippers select Allen Crabbe from California

Vaihtoehtoina olivat myös Tim Hardaway Jr. ja Sergei Kasarev, mutta valinta kohdistui Crabbeen hänen todella kovan (ja kauniin) hypärinsä takia ja puolustuspotentiaalinsa takia. Pystyy kehittymään Klay Thomposonin tyyppikseksi todella kova luokan heittäjäksi, joka pystyy myös ajaaman curleista korille ja viimeistelemään. Clipperseissä huomio kiinnittyy paljon Criffiniin ja Paulin, joka avaa Crabbelle paljon enemmän vapaita heittoja ja kuin yliopistossa. Kova heittouhka myös avaa enemmän ajo tilaa Crabbelle. Vielä, kun kehittää syöttötaitoaan ajoissa niin voi kehittyä todella hyväksi hyökkäyspään täsmäaseeksi. Puolustuksessa ainakin mittojen puolesta pitäisi NBA:ssa pärjätä, mutta ei kuulemma anna aina kaikkeaan puolustuksessa. Varsinkaan apupuolustuksessa. Mutta uskon, että pystyy kehittymään ainakin hyväksi 1vs1 puolustustajaksi ja eiköhän se apupuolustaminenkin ala kiinnostamaan, kun Chris Paul pari kertaa siitä pojalle huutaa.
 
Viestejä
176
Vs: KP.com mock draft peli

Kp.comi sitten heitti kesken ulos juuri, kun oli saanut Minnesotan pickin perustelut kirjoitetuksi.

Kismittää!

Minnesota nyt kuitenkin draftaa Lucas Nogueiran Braziliasta ja kirjotan perustelut sitten uusiksi joku toinen päivä (jos jaksan).

Saatte siis tyytyä Mokeskin parin vuoden takaisiin perusteluihin miksi Nogueira pitäis Minnesotaan draftata.

Mokeski sanoi:

With the 20th pick in the 2011 NBA draft, the Minnesota Timberwolves select, Lucas Nogueira from Brazil.


7'0 pituutta ja hurja 7'6 wingspan on hyvä varsi koripalloilijalle. Juoksee kuin hirvi, torjuu heittoja ja hakee ribojakin. Potentiaali on siis huikea, mutta varsinkin lihasmassaa tarvitaan vielä hurjasti lisää (225 lbs. Atm). Heittoakin löytyy sinne kolkille asti, tosin n.5 metriä on kaiketi sen mukavuusalueen raja. Saattaa osoittautua ihan bustiksi, mutta mielestäni >20 pickillä pitää ottaa jo vähän riskiä.
 

WoB

Viestejä
98
Vs: KP.com mock draft peli

Meitsi reissussa, pahoittelen, lyhyestä virsi kaunis.

Masai meni, koutsi meni, Iggy/Corey/Mozgow lähtee?!?

PG ok, isot ok, heittäjää huutaa, ei varmaan osu, mutta tällä mennään:


With the 27th pick in the 2013 NBA draft, the Denver Nuggets select Tony Snell from New Mexico
 
Viestejä
1 228
Vs: KP.com mock draft peli

Hyvältähän tämä taas näyttää: yksi varaus ennen OKC:ta jäljellä ja Sal-serkun listalta löytyy vielä kaksi varaamatonta top 23 miestä.

Your move, Jörkka!
 
Viestejä
1 228
Vs: KP.com mock draft peli

Tulisiko vaikkapa Miumau tai joku muu virallinen Spurs-heijari hoitelemaan varauksen, jos Donnerilla on liikaa akateemisia rientoja?
 
Viestejä
232
Vs: KP.com mock draft peli

Hah, hoidankin vielä illan aikana!

Huomasin vasta. Pahoitteluni.
 
Viestejä
232
Vs: KP.com mock draft peli

With the 28th pick in the 2013 NBA draft, the San Antonio Spurs select Giannis Adetokunbo from Greece.

Hei, minun nimeni on Giannis Adetokunbo ja haluan pelata NBA:ssa.

Spurs alkaa pikku hiljaa panostaa tulevaisuuteen ilman Duncania, joten yhtä sanaa haetaan draftissa millä hinnalla tahansa: talenttia.

Ja sitä näillä varausnumeroilla ei ole aina liikaa jaetavana, mutta Adetokunbosta on potentiaalia. Kuusi kuukautta sitten kaveri oli vielä 17-vuotias ja ilmeisesti kasvaa vieläkin. Jopa vähän mauton atleetti: juoksee kuin peura ja kädet ovat kuin Kawhi Leonardilla. Pelaa junnujoukkuessaan kaikkia pelipaikkoja PG:stä PF:ään.

Aivan täysi raakile. Junnukoripalloilija, jonka voi jättää kehittymään rauhassa Eurooppaan moneksi vuodeksi. Sieltä voi tulla ihan mitä tahansa takaisin. Vien tämän jopa niin pitkälle, että kaverista voi tulla (jos Spurs laittaa kunnolla resursseja jätkään ja hoitaa hänen heittonsa kuntoon) mitä tahansa Kevin Durantin ja Nicolas Batumin kautta Darius Riceen ja uppopallomaalivahtiin.

Viiden vuoden päästä Donner nauraa makeasti tai itkee yksin pimeässä autotallissa kuin eilisten akateemisten rientojen jälkeen.
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

The Porn King Ron Jeremy sanoi:
Jos Sergey Karasevista tuleekin Toni Kukoc 2.0, tämä topikki deletoidaan siinä vaiheessa tämän mockin osalta koripallokomin palvelimelta. En yhtään johdattele kusin-Per.

Mä en juuri seuraa eurokorista enkä varmaan osaa arvioida jannua, mutta luetun perusteella vaikuttaa musta oikein pätevältä, ja onkin muuten korkeimmalla omassa mockissani oleva pelaaja joka ei oo viel menny.

Onks muuten ketään kovaa jääny varaamatta aiempina vuosina.
 
Viestejä
1 228
Vs: KP.com mock draft peli

Karismaattinen Donner sanoi:
Hah, hoidankin vielä illan aikana!

Huomasin vasta. Pahoitteluni.

Eipä mitään, sormet jo syyhysi päästä itse varaamaan!



OKC:n tilannetta ruodittiin tarkemmin täällä, joten turha tässä on toistaa itseään.

Kun edellisellä varauksella saatiin vahvistusta takakentälle Michael Carter-Williamsin muodossa, varattaisiin ideaalitilanteessa nyt isompi kaveri. Toiveena olisi monipuolinen ja liikkuva kaarinelonen, joten paras saatavilla oleva ei-takapelaaja - 23-vuotias puhdas sentteri, joka on vielä raakile hyökkäyspäässä, eli Kansasin Jeff Withey - ei juurikaan innosta. Varsinkin kun saatavilla on vielä selvästi korkemmalle listattuja lupauksia:

With the 29th pick in the 2013 NBA Draft, the Oklahoma City Thunder select Sergey Karasev, guard/forward from Russia.

Karasev on pelinteko- ja heittotaitoinen 19-vuotias heittävä takamies, jolla riittää kokoa pelata myös kolmospaikkaa. Pelityyliltään sopii mainiosti heittohakuisten Durantin ja Westbrookin rinnalle ja miksei myös ruokkimaan Ibakaa ynnä muuta isoa kalustoa. Alkuvaiheessa roolina on varmaankin Durantin varamiehenä toimiminen ja kolmospaikan miehittäminen Durantin siirtyessä neloseksi.

Mitä sitten?

OKC:n takakenttä alkaa olla melko lailla valmis, sillä aloittavan kolmikon Westbrook-Sefolosha-Durant takaa löytyy Reggie Jackson, Michael Carter-Williams, Jeremy Lamb, Sergey Karasev DeAndre Liggins ja Kevin Martin, jos hänet jälleenkirjataan. Lisää lihasta kaivataan siis isoon päähän. Käytössä on vielä Charlotten kakkoskierroksen varaus (eli 32. varaus), jolla tähtäimessä olisi Bucknellin Mike Muscala, erittäin hyvin heittävä iso pelaaja, joka on myös vahva levypalloissa sekä hyvä heittojen torjuja. Muut vaihtoehdot ovat jo mainittu Withey tai N.C. Staten C.J. Leslie. Myös Espanjan Alex Abrines olisi harkinnan arvoinen, sillä hänet voisi jättää vielä Eurooppaan kehittymään. Tim Hardaway Jr. ja Ricardo Ledo saattaisivat olla liian arvokkaita passattavaksi, mutta tilaa heille olisi hankala löytää.
 
Viestejä
1 404
Vs: KP.com mock draft peli

NCAA-jukkka sanoi:
Onks muuten ketään kovaa jääny varaamatta aiempina vuosina.

Oikeassa draftissa #17 2011 mennyt Iman Shumpert taitaa olla paras tässä pelissä varaamatta jääneistä. Saman vuoden ensimmäisen kierroksen loppupäässä varatut Jimmy Butler ja Norris Cole ovat myös osoittautuneet kelpo pelimiehiksi. Sitten tietysti myös Chandler Parsons ja Isaiah Thomas, jotka tosin valuivat 2.kierrokselle myös oikeassa elämässä.
 
Viestejä
156
Vs: KP.com mock draft peli

Palataanpa vielä hetkeksi KP.comin varaustilaisuuteen ja verrataan tämän sivuston asiantuntijoiden varauksia muiden (Draftexpress, NBAdraft.net, CBS:n Gary Parrish) varauksiin. Tässä näemme miten meidän varaukset ovat menneet muilla sivustoilla:

KP.com DX DN CBS
1 Nerlens Noel, Kentucky 1 3 1
2 Dario Saric, Croatia - - -
3 Otto Porter, Georgetown 3 5 3
4 Ben McLemore, Kansas 2 2 4
5 Tony Mitchell, North Texas 26 22 22
6 C.J. McCollum, Lehigh 8 12 9
7 Cody Zeller, Indiana 11 8 7
8 Trey Burke, Michigan 7 6 2
9 Victor Oladipo, Indiana 5 7 5
10 Shabazz Muhammad, UCLA 9 15 13
11 Anthony Bennett, UNLV 6 4 6
12 Michael Carter-Williams, Syracuse 13 13 8
13 Gorgui Dieng, Louisville 20 20 12
14 Alex Len, Maryland 4 1 10
15 Glen Rice, Rio Grande Valley (D league) 34 27 30
16 Rudy Gobert, France 19 23 23
17 Kentavious Caldwell-Pope, Georgia 12 9 15
18 Mason Plumlee, Duke 18 19 17
19 Reggie Bullock, North Carolina. 24 29 20
20 Kelly Olynyk, Gonzaga 17 17 11
21 Dennis Schroeder, Germany 15 16 16
22 Jamaal Franklin, San Diego St. 21 30 28
23 Shane Larkin, Miami 14 14 14
24 Steven Adams, Pittsburgh 10 10 21
25 Allen Crabbe, California 25 25 19
26 Lucas Nogueira, Brazil 27 11 40
27 Tony Snell, New Mexico 31 24 26
28 Giannis Adetokunbo, Greece 16 21 35
29 Sergey Karasev, Russia 22 18 31
30 Erik Murphy, Florida 42 56 51

* DraftExpress mock päivitetty 18.6.2013
** NBADraft.net mock päivitetty 18.6.2013
*** CBS Gary Parrish mock päivitetty 11.6.2013

Pelaajat jotka eivät tulleet varatuiksi KP.comin ensimmäisellä kierroksella, mutta löysivät itsensä jonkun muun sivuston arvauksesta:

Tim Hardaway Jr., Michigan (DX 23, DN 26)
Isaiah Canaan, Murray State (DX 28, CBS 25)
Jeff Withey, Kansas (DX 29, CBS 24)
Ricky Ledo, Providence (DX 30, CBS 29)
Nate Wolters, South Dakota (DN 28)
Archie Goodwin, Kentucky (CBS 18)
Lorenzo Brown, N.C. State (CBS 27)

KP.comin "liian myöhään varatut" (KP.comin varausnumeron ja muiden sivustojen varausnumeroiden keskiarvon erotus):

Steven Adams 10.33
Alex Len 9.00
Shane Larkin 9.00
Anthony Bennett 5.67
Dennis Shroeder 5.33
Sergey Karasev 5.33

KP.comin "liian aikaisin varatut":

Erik Murphy, Florida -19.67
Tony Mitchell, North Texas -18.33
Glen Rice, Rio Grande Valley -15.33
Rudy Gobert, France -5.67
Reggie Bullock, North Carolina -5.33
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.com mock draft peli

Oho, kolmoisvoitto meikäläiselle. En pahemmin jaksanut katsella mitään mockeja, vaan ihan luotettiin siihen omaan asiantuntijuuteen. Erityisesti Kik Jams Eye Test oli ahkerassa käytössä.
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

Bobby Brown sanoi:
Palataanpa vielä hetkeksi KP.comin varaustilaisuuteen ja verrataan tämän sivuston asiantuntijoiden varauksia muiden (Draftexpress, NBAdraft.net, CBS:n Gary Parrish) varauksiin. Tässä näemme miten meidän varaukset ovat menneet muilla sivustoilla:

Kiitos! Mielenkiintoista! Ens viikon torstaina sitten nähdään miten käy oikeesti (tai miten hyviksi varaukset osoittautuvat nähdään vasta vuoden-parin päästä).

Noista meidän draftin ulkopuolellejääneistä yllättävin oli musta Hardaway.
 
Viestejä
943
Vs: KP.com mock draft peli

hamahakkimies sanoi:
"Rasistit!"

Heh! Mutta tosta inspiroituneena laskin kp.com mockin valkoset pelaajat: 8. DraftExpressilla ja NBAdraft.netillä on molemmilla 7, ja CBS:n Parrishilla vain 6! Meillä varattiin sittemmin draftista vetäytynyt Saric, mutta suosimme silti valkoisia Parrishiin verrattuna.
 
Viestejä
7 419
Vs: KP.com mock draft peli

Eipä tuossa nyt mitään aivan uskomatonta eroa ole. Varsinkin kun ottaa huomion tavan, jolla kp.comin mock draftissä valittiin Dario Saric kakkosvarauksella ja venytettiin "suomalainen" Erik Murphy juuri ja juuri ekan kierroksen puolelle.
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.com mock draft peli

Hekotuttaa kp.comin NBA Mock Draft 2013. Hypoteesini siitä, että muut kopioivat muiden mock drafteja ja King James sekä Achilles thinking outside of box, osui täydellisen nappiin. King James ja Achilles miehittivät top5 tilastollisesti kauimpana ennakoiduista varausvuoroista, jos draftista kokonaan vetäytynyt Dario Saric lasketaan mukaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös