Koripallo.com

KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Juu, sehän ei tosiaan ole sääntöjen mukaan sallittua. Pelaajia saa pitää kokoonpanosta ulkona vain siinä tapauksessa, jos pelirajat ovat täyttymässä. Kentälle saa toki laittaa mahdollisuuksien mukaan niitä heikompiakin pelaajia, jos haluaa välttämättä taktikoida, mutta tarkoituksellisesti kokoonpanoa ei saa jättää laittamatta.

Vakava varoitus Kottiille ja LM ottaa joukkueen loppurunkosarjan ajaksi erikoistarkkailuun. Tarpeen vaatiessa kokoonpanot asetetaan LM toimesta, jos Kottii itse syystä tai toisesta ei siihen kykene. Seuraavasta tarkoituksellisesta rikkeestä tulee myös sanktioita pudotuspelien 1. viikon lähtöpisteisiin.
 
Viestejä
343
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

King James sanoi:
Juu, sehän ei tosiaan ole sääntöjen mukaan sallittua. Pelaajia saa pitää kokoonpanosta ulkona vain siinä tapauksessa, jos pelirajat ovat täyttymässä. Kentälle saa toki laittaa mahdollisuuksien mukaan niitä heikompiakin pelaajia, jos haluaa välttämättä taktikoida, mutta tarkoituksellisesti kokoonpanoa ei saa jättää laittamatta.

Vakava varoitus Kottiille ja LM ottaa joukkueen loppurunkosarjan ajaksi erikoistarkkailuun. Tarpeen vaatiessa kokoonpanot asetetaan LM toimesta, jos Kottii itse syystä tai toisesta ei siihen kykene. Seuraavasta tarkoituksellisesta rikkeestä tulee myös sanktioita pudotuspelien 1. viikon lähtöpisteisiin.
Tietenkin saa taktikoida, niin tehdään kaikissa mahdollisissa sarjoissa tasosta riippumatta. Säännöistä en löytänyt tuommoista kohtaa kuin "tarkoituksellisesti kokoonpanoa ei saa jättää laittamatta". Ensi kaudelle systeemi, jossa voittaja saa päättää 1. kierroksen vastustajan ja 2. seuraavaksi jne. Siihen asti en näe mitään syytä, miksi ei saisi taktikoida...
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Tämä on jo aikaisemmilla kausilla puhuttu ja säännöstelty, ettei tahallista kokoonpanojen jättämistä sallita. Sinua on nyt sääntöjen mukaan varoitettu ja jatkossa tulee tällaisesta käytöksestä sanktio, joka on tällä päivämäärällä määritelty pistemenetykseksi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. End of topic.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Muistutuksena kaikille managereille, tänään on se päivä kaudesta jolloin kannattaa tsekata pelimäärät tältä viikolta ja montako ukkoa tänään on tulessa. Jos pelimäärät viuhuvat yli 50, otetaan sunnuntain pisteistä parhaat pois siltä osin kuin pelit ylittävät tuon 50 maagisen rajan.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Power Rankings - Week 15:

(sijoitus, nimi, pelimäärä = pistekeskiarvo => W/L, Recordi, (edelliset sijoitukset))

12. Juri, 44 = 71,6 => L, 3-12 (11., 12., 12., 12., 12., 12., 11., 10., 12., 12., 10., 12., 11.,12.)

Juri oli yksi kolmesta managerista, joiden teoreettinenkin mahdollisuus päästä pudotuspeleihin sulkeutui tuplaviikon aikana. Koko kauden surkeissa vesissä kyntänyt, kyseenalaisista treideistä tunnetuksi tullut ja aktiivisuuden kanssa takellellut Juri sinetöi kohtalonsa huonon tuurin treidillä Kikin kanssa, siirtäessään DeRozanin vaihdossa Gentlemannien Loveen.

Myöhemmin Juri ilmoitti myös laittavansa lapun luukulle tämän kauden osalta, koska kiireet arjen velvollisuuksien parissa veivät liikaa aikaa. Kiitämme Juria jälleen tästä kaudesta ja kauden päätyttyä arvioimme hänen osaltaan onko mieltä lähteä vielä jatkamaan fantasyvääntöjen parissa. Olihan tämä jo toinen kausi putkeen, kun vääntö ei enää loppukaudesta Jurilla riittänyt.

I27Z42s.gif

Kik Jamsin kuolemansuudelma Jurille

11. Sampsu, 50 = 78,5 => L, 3-12 (2., 5., 6., 3., 9., 10., 9., 9., 11., 5., 8., 10., 12., 10.)

Sampsu taisteli ja kaatui lopulta saappaat jalassa. Tällä kertaa se vaan ei riittänyt ja Sampsun tie tämän kauden fantasyssa päättyi viikkoa ennen täyttä aikaa. Ykkösenä varannut True Original Manager ei onnistunut kauden aikana kehittämään miehistöään paremmaksi, toki kärsien samalla mittavasta määrästä loukkaantumisia. Saako tämän kauden mahalasku menestymään tottuneen managerin havahtumaan ja aloittamaan ensi kaudesta lähtien aktiivisemman operoinnin? Se jää nähtäväksi.

giphy.gif

It hurts so bad

10. PoorMans, 50 = 80,8 => L, 5-10 (10., 4., 3., 6., 2., 6., 3., 8., 9., 10., 7., 9., 8., 1.)

Hyvä yritys, mutta ei vaan lopulta riittänyt. Toki teoreettinen mahdollisuus pudotuspeleihin on edelleen olemassa, mutta tuskinpa Kikin ja PoorMansin välinen mysteericlincher MailManien eduksi yhden viikon aikana kääntyy, vaikka tasavoittoihin päätyttäisiinkin. Ensi kaudella uudestaan.

9. Anatoli, 50 = 82,5 => L, 9-6 (5., 7., 2., 4., 11., 12., 12., 11., 10., 11., 9., 11., 10.,8.)

Anatoli teki parhaansa hoetjea vastaan, mutta oli mahdottoman tehtävän edessä molempien joukkueiden operoidessa täydet pelit tuplaviikolta. Anatoli on pysynyt aktiivisena siirtomarkkinoilla, mutta kostautuiko viimeinen treidi pahasti miestä omaan nilkkaan? Retrospektiivisesti tarkasteltuna Batum - Middleton treidi on kääntymässä Kottiin murskaavaksi voitoksi, kuten ennakkoon saatettiin hieman pelätäkin. Batum operoi 95+ tasolla helposti, kun taas Middleton ei odotetusti ole saanut itseään vireeseen ja ei edelleenkään pelaa back-to-back pelejä. Treidin kakkospalasissa taas näyttää lyhyen tähtäimen osalta siltä, että Ingramilla on enemmän potentiaalia saavuttaa 80 fapon raja kuin Gordonilla, jolla tekee tiukkaa 70:n kanssa.

Toinen mielenkiintoinen seurattava asia on tämän viikon ottelupari, jossa Anatoli saa vastaansa Killeksen. Mitä todennäköisimmin kaksikko kohtaa toisensa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella ja se lienee molemmille Hessuille ykkösoptio, koska kuudenneksi lutkahtaminen tarkoittaisikin sitten jo Tranceyta vastaan pelaamista. Takaa operoiva Kottii, joka on yhden voiton perässä Anatolia, ei luultavimmin nouse tasavoitoissa ohitse kilpakumppanistaan. Aikamoinen fumble Kottiilta tässä tapauksessa (palataan tähän myöhemmin).

Treidioperoinnista tunnettu Anatoli lienee aktiivinen myös siirtorajalla, nähtäväksi jää saako hän vielä käännettyä itselleen suotuisan treidin, joka parantaisi mahdollisuuksia ennakkosuosikkina 1. kierroksen ottelupariin lähtevää Killestä vastaan.

8. Ossi, 50 = 84,1 => W, 13-2 (6., 2., 9., 5., 7., 1., 4., 3., 6., 1., 1., 5., 4., 4.)

Viime kauden mestari clinchasi tuplaviikolla runkosarjan ykkössijan ja lähtee näin ollen valmistautumaan pudotuspelikamppailuun Kik Jamsia vastaan. Pienellä riskillä sisään operoitu Porzingis voi olla Ossilta nerokas veto, joka varmistaa voiton ensi viikolla tai kompastuskivi, joka antaa mahdollisuuden Kikille iskeä altavastaajan roolista shokkiyllätys.

Nykissä tämän viikon NBA-tietoisuutta imemässä oleva Ossi adjutanttinsa Peytonin kanssa ovat todennäköisesti reissustaan huolimatta valmiina operoimaan treidejä down the trade deadline wire. Nähdäänkö vielä jotain todella ISOA vai onko Ossi jo tyytyväinen joukkueensa iskukykyyn?

AzJS0S.gif

Ossi ja Pejton scouttireissulla NYKissä

7. Homppa, 49 = 85,0 => L, 3-12 (7., 9., 11., 10., 6., 9., 2., 7., 8., 7., 12., 4., 9.,6.)

Aivan loistavan loppukauden pelannut Homppa jää pudotuspeleistä rannalle jossittelemaan "what could have been?". Alkukaudesta pari kolme winstiä epäaktiivisuuteensa menettänyt keltanokkamanageri maksoi kovimman mahdollisimman hinnan oppitunneistaan. Kauden mittaan hommaan kuitenkin löytyi jo parempi tatsi ja pelkästään keskiarvoja tuijottamalla voi todeta Hompan saaneen viritettyä joukkueensa hyvään tikkiin. Ensi kaudeksi sitten aktiivisempaa waiveroperointia ja viikkokohtaista parempaa reagointia pelimääriin niin hyvä tulee. Kiitos Hompalle ensimmäisestä kokonaisesta kaudesta KP.Com NBA Fantasyssa ja tervetuloa mukaan myös ensi syksynä!

kep2dd7svnvybwgbpsje.gif

Kik Jams welcomes ROTY to the League!

6. Kottii, 41 = 86,2 => L, 8-7 (12., 11., 10., 2., 4., 5., 7., 10., 1., 9., 3., 7., 3.,7.)

Treidivelho tuli ja haki Anatolilta tuhkatkin pesästä, kompensoiden käytännössä täysin Lavinen menetyksen Paska-Batumin sisään operoimisella. Kottiin nousukiitoa kiinnostavampi tarina on kuitenkin miehen täysin käsittämätön kokoonpanokikkailu Mokeskia vastaan, jonka avulla OldSchool sai operoitua itselleen tarkoituksellisen tappion viikkokisasta. Motiiveja teon takana on täysin käsittämätöntä arvailla, koska näin toimien Kottii aiheutti itselleen suurta vahinkoa mitä tulee tulevia playoffs matchupeja ajatellen. Vaihtoehdot kikkailun takana:

1) Saada nostettua Mokeski ohitse runkosarjassa, jolloin pudotuspelivastustaja vaihtuisi Tranceysta => hoetjeen. Tämä vaatisi kahden viikon peräkkäistä häviämistä, samalla kun Mokeski voittaisi molemmat omat kohtaamisensa. Tilastollisesti katsottuna sekä joukkueiden kuntopuntaria arvioiden tämä ei kuitenkaan olisi järkevä teko, koska tällä hetkellä hoetjella vaikuttisi olevan selkeästi kovemmassa iskussa oleva joukkue kuin Tranceylla.

2) Kik Jamsin sabotointi ulos pudotuspeleistä, jolloin kahden tappion tarkoituksellinen operointi antaisi PoorMansille (Kottin viimeisen viikon vastustajalle) voiton ja teoreettisen mahdollisuuden pudottaa Kik Jams pudotuspeleistä. Tämä olisi jo itsessään kaiken hyvän managerihengen vastaista, puhumattakaan jo aiemmin perkatuista sääntörikkomuksista.

3) Puhdas provosointi. Tästä ei toivottavasti ole kysymys, koska tällä kaudella on nimenomaan pyritty kitkemään turhanaikainen provosointi pois. Ei jaksaisi sellaista.

Näiden syiden lisäksi Kottii teki itselleen hallaa häviämällä edellisen viikon, koska nyt hän menetti mahdollisuutensa sijoille 4. - 5., jolloin vastaan olisi pudotuspeleissä asettunut ennakkosuosikkikolmikkoa Ossi-hoetje-Trancey helpompi vaihtoehto, todennäköisimmin Killes.

tumblr_no9d35J0qA1rv5j9yo1_500.gif


5. Killes, 47 = 88,0 => W, 10-5 (9., 3., 8., 7., 10., 8., 11., 6., 7., 3., 4., 6., 6.,11.)

Helvetin porteilla käynyt Killes teki sen taas. Juuri kun luulit hänen olevan done, iskee weteraanimanageri 88 fapon keskiarvolla luun kurkkuun epäilijöille. Paras sijoitus Power Rankingseissa viiteen viikkoon ja mukawa boosti kohti pudotuspelejä.

Killesin tie kohti pudotuspelejä ei kuitenkaan ole viimeisen viikon osalta millään tavalla merkityksetön. Nykyjoukkueesta ainakin Brandon Knight ja Kosta Koufos on saatava korvattua waiverhankinnoilla, koska ovat nykytilanteessa pelkkää kuollutta painoa 15 pelaajan rosterissa. Kenet Killes operoi sisään tulevan viikon aikana ja mihin nämä hankinnat pystyvät pudotuspelien ensimmäisellä viikolla?

bCPVu.gif

Killes refuses to die

4. Trancey, 50 88,9 => W, 10-5 (1., 1., 1., 1., 1., 4., 3., 2., 4., 8., 6., 3., 2.,2.)

Porzingis - Mark.Morris signaloi Tranceyn olevan huolissaan joukkueensa tilanteesta. Toisaalta se antaa myös signaalin siitä, ettei mies tyydy lepäilemään laakereillaan muiden kehittäessä joukkuettaan pudotuspelejä ajatellen. Trancey on edelleen yksi kolmesta suurimmasta suosikista mestariksi hoetjen ja Ossin kanssa, mutta löytyykö jäyhän lappalaisen takataskusta vielä yllätyksiä trade deadlinen lähestyessä? Yhden onnistuneen treidin päässä varmasta mestaruudesta...

81601-John-Goodman-pointing-gun-gif-ijHw.gif

U want some? Come get some!

3. Mokeski, 48 = 89,9 => W, 8-7 (4., 8., 4., 11., 8., 2., 8., 4., 2., 4., 2., 2., 7., 5.)

tumblr_m9n1a2oAcn1rdwbfyo3_500.gif

Mokeski beasting and feasting muita fantasymanagereita vs.

Kylänmiehet United on PELOTTAVA yhdistelmä realisoitunutta potentiaalia ja nousujohteisuutta. 10 viime viikkoa sisältää neljä kakkossijaa, yhden kolmossijan ja bottom sijoituksen kahdeksan parhaan joukossa. Kukaan ei halua kohdata Mokeskia ensimmäisellä viikolla ja jos mies vaan jaksaisi aktivoitua virittelemään miehistönsä pudotuspelikuntoon niin jopa mestaruus olisi mahdollisuuksien rajoissa.

Tulevaisuutta katsellessa Mokeski ei valitettavasti ole taaskaan osoittanut riittävää kiinnostusta joukkueensa ylläpidon osalta, joten kesän aikana käytäneen keskustelut jatkosta. Liittyykö Mokeski Jurin kanssa poistuvien managereiden riveihin, ottaen paikkansa reservilistalta?

2. Hoetje, 50 = 91,6 => W, 12-3 (10., 8., 5., 8., 3., 7., 1., 5., 3., 6., 5., 1., 1., 9.)

Rihannano.gif


The Beast Is Back...

1. Kik, 50 = 94,0=> W, 6-9 (3., 6., 7., 9., 5., 3., 5., 1., 5., 2., 11., 8., 5.,3.)

i0p0mvy.gif

Taas se aika kaudesta, kun porukkaa alkaa kismittää...

TRADE DEADLINE WATCH:

Ei oikeutta treidata: Juri, Sampsu, Homppa

Ossin tarpeet/myytävät:

PG/SG tekisi höpöä. Muutoin jengi on mintissä. Onko joukkue varautunut 2. pudotuspeliviikon koitoksiin? Melo ja Porzingis vain 2 peliä, voi kostautua tiukassa väännössä. Wade 4-4-4 ohjelmalla voisi olla hyvää kauppatavaraa, isosta päästä mahdollisesti Rynkky saatavilla Porzin tulon myötä?

hoetjen tarpeet/myytävät:

Joukkue on hyvässä balansissa, siirrot deadlinella epätodennäköisiä.

Tranceyn tarpeet/myytävät:

Iso pää ja erityisesti sentteriosasto kaipaisi suunnannäyttäjää. WCS, Capela, Zubac eivät välttämättä riitä heikon poffs-ohjelman A.Davisin kanssa. Voisi laittaa Lou-Willin tai Pat-Been lihoiksi ison pään avusta.

Killes tarpeet/myytävät:

2-for-1 haussa, jossa antaa laatua leveydestä? Waiverjätkät pitää korvata jollain ja waiverilta ei välttämättä löydy kaikkia vastauksia. Balanssi kunnossa, joten pelipaikat ei prioriteetti. Valmis luopumaan Horfordista oikean tarjouksen tullessa? Killeksen tietäen kaikki paitsi Jammu myynnissä.

Nintto tarpeet/myytävät:

PG-osasto Paulin takana aiheuttaa suurta päänvaivaa. Haluaisi eroon Smithistä, Lawsonista tai Reggiestä, mutta löytyykö ottajaa? Monta pelaajaa, joilla ei liiemmin markkina-arvoa. Olisiko Wilson Chandler + PG paketilla saatavilla helpotusta? Millä joukkueella SF-tarpeita?

Kottii tarpeet/myytävät:

Kottiilla pullat aika hyvin uunissa, varsinkin Monroen alettua taas operoimaan. Sentteriosasto, jos joku, voisi vielä kaivata vahvistusta. Draymond Greenin herääminen olisi Kottiille ensisijaisen tärkeää. Vai onko jopa valmis siirtämään triplapositio jannunsa viimeaikaisen matalaliidon johdosta?

Mokeski tarpeet/myytävät:

Puhuiko joku sentteritarpeista? Mokeskilta löytyy Dre, Okafor, Embiid, Nurkic, LMA... Joukkueen etukenttäpainotteisuutta olisi hyvä purkaa ja hankkia sisään vaikkapa PG/SG:tä... Dre - Lou Will base Mokeskin ja Tranceyn välillä tekee jopa liikaa järkeä? Katsotaan herääkö Mokeski operoimaan trade deadlinen lähestyessä. Parilla siirrolla joukkuetta tasapainottaen olisi yksi top contendereista.

Kik Jams tarpeet/myytävät:

Joukkue on balanssissa. Ainoa tarve on parantaa joukkuetta pisteiden valossa. Saa tarjota!

PoorMans tarpeet/myytävät:

PoorMansilla ei syytä operoida siirtorajalla, kausi on jo paketissa.

Tulevan kauden managerimarkkinat:

Going Out: Juri

Contract Talks Pending: Mokeski, Peyton

Peytonin paluuta ei ole suljettu pois, mutta fantasyn ulkopuoliset ristiriidat on saatava kesän aikana selvitettyä Kikin kanssa. Samoin takeet sabotoinnin lopettamisesta tultava.

Hot Free Agents: The Game, Bubi-huuhkaja, mustikkasormi

The Gamen kanssa on kontakti olemassa, mutta mitään konkreettista ei ole paperilla. FF2:n puolelta kiinnostavat potentiaaliset mustikkasormi ja Bubi-huuhkaja, molemmat ovat korkealla Kikin värväyslistalla.
 
Viestejä
343
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

King James sanoi:
6. Kottii, 41 = 86,2 => L, 8-7 (12., 11., 10., 2., 4., 5., 7., 10., 1., 9., 3., 7., 3.,7.)

Treidivelho tuli ja haki Anatolilta tuhkatkin pesästä, kompensoiden käytännössä täysin Lavinen menetyksen Paska-Batumin sisään operoimisella. Kottiin nousukiitoa kiinnostavampi tarina on kuitenkin miehen täysin käsittämätön kokoonpanokikkailu Mokeskia vastaan, jonka avulla OldSchool sai operoitua itselleen tarkoituksellisen tappion viikkokisasta. Motiiveja teon takana on täysin käsittämätöntä arvailla, koska näin toimien Kottii aiheutti itselleen suurta vahinkoa mitä tulee tulevia playoffs matchupeja ajatellen. Vaihtoehdot kikkailun takana:

1) Saada nostettua Mokeski ohitse runkosarjassa, jolloin pudotuspelivastustaja vaihtuisi Tranceysta => hoetjeen. Tämä vaatisi kahden viikon peräkkäistä häviämistä, samalla kun Mokeski voittaisi molemmat omat kohtaamisensa. Tilastollisesti katsottuna sekä joukkueiden kuntopuntaria arvioiden tämä ei kuitenkaan olisi järkevä teko, koska tällä hetkellä hoetjella vaikuttisi olevan selkeästi kovemmassa iskussa oleva joukkue kuin Tranceylla.

2) Kik Jamsin sabotointi ulos pudotuspeleistä, jolloin kahden tappion tarkoituksellinen operointi antaisi PoorMansille (Kottin viimeisen viikon vastustajalle) voiton ja teoreettisen mahdollisuuden pudottaa Kik Jams pudotuspeleistä. Tämä olisi jo itsessään kaiken hyvän managerihengen vastaista, puhumattakaan jo aiemmin perkatuista sääntörikkomuksista.

3) Puhdas provosointi. Tästä ei toivottavasti ole kysymys, koska tällä kaudella on nimenomaan pyritty kitkemään turhanaikainen provosointi pois. Ei jaksaisi sellaista.

Näiden syiden lisäksi Kottii teki itselleen hallaa häviämällä edellisen viikon, koska nyt hän menetti mahdollisuutensa sijoille 4. - 5., jolloin vastaan olisi pudotuspeleissä asettunut ennakkosuosikkikolmikkoa Ossi-hoetje-Trancey helpompi vaihtoehto, todennäköisimmin Killes.

Ei kiinnosta sabotointi, eikä se olisi ollut edes mitenkään mahdollista. Oma peliäni pelaan, miksi sitä ei sallita?
Vain ja ainoastaan yksi tavoite:
NBA-Trophy-275x300.png
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Jahas, trade dl silly week avattu...

Ariza, Rose, Gasol <-> Chandler, Jackson, Plumlee

Ariza-Chandler noin kymmenisen pistettä jälkimmäisen hyväksi. Houston on tätä nykyä kohtuullisen stacked jengi, joten Arizan vastuu on vain pienentynyt ja pienentynyt. Chandlerin rooli Denverissä on sen sijaan sementoitu, +30 minuuttia ja 10-20 heittoa per ottelu all day long. Loukkaantumisherkkyys on tietysti kysymysmerkkinä, toivottavasti huono tuuri ei tule käymään kylässä.

Rose-Jackson noin viisi pistettä ensimmäiselle. Rose on singerimäinen 75-80 nakuttaja, ei petä suuntaan tai toiseen. Jacksonin viimeinen kuukausi on mennyt waivertasolla, mutta viime viikkoina on ollut jo hieman positiivisia signaaleja ilmassa. Epätasaisuus häritsee: toisena päivänä voi tehdä 90+ fapoa ja heti seuraavana 35 fapoa.

Gasol-Plumlee melko tasan. Gasol on palannut loukkaantumisen jälkeen väkevämpänä kuin koskaan, edellisen kahden ottelun keskiarvoillut satasen tasolla. Olisin kuitenkin todella yllättynyt jos sama meininki jatkuu vielä pidempään - ei tee järkeä, että koko alkukauden mies on vain hieman waiveria parempi pelaajia ja yhtäkkiä loukin jälkeen nostaa arvoaan 10-20 yksikköä. Toki jos Gasol tulee jatkossakin penkiltä sisään, niin value voi olla siellä 80+ tuntumassa. Plumleen rooli Denverissä sen sijaan ei ole kovin mittava, mutta off the bench ja hyvän taitopaletin omaavana pelaajana pystyy kumuloimaan stats joka rintamalta. Näen janarin arvon jossain siellä 70-80 välimaastossa.

Oman arvioni mukaan voitan treidin + saan hyödyn playoffs-peleistä, mutta mistäs näistä koskaan tietää. Saa nähdä.

Depth chart:

PG: Reggie Jackson, Spencer Dinwiddie, Brandon Knight / Harden, Curry
SG: James Harden, Klay Thompson, Devin Booker, Seth Curry / Knight
SF: Wilson Chandler, Michael Beasley / Thompson, Booker, Morris
PF: Marcus Morris, Mason Plumlee, Kosta Koufos / Noel, Kaminsky III, Beasley
C: Al Horford, Nerlens Noel, Frank Kaminsky III / Koufos

Olen edelleen avoinna kaikenlaisille treideille! Kaikki muut paitsi Harden ovat kaupan!
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Kikin Gentlemannit Roster Analysis:

Aika viimeisen rosterianalyysin ennen pudotuspelikohtaamista Ossia vastaan. Tulevalla viikolla otellaan kunniasta real-life-friend Tranceyta vastaan, joka ei tietenkään tarkoita pehmeämpää kohtelua. Kikin ainoa tavoite on osoittaa muille managereille kaapin paikka ennen pudotuspelien alkua. Tranceyn Studien desimointi sopisi loistavasti tähän agendaan ja sitä lähdetäänkin hakemaan by all means.

PG:

Vitun leveässä mintissä tämä osasto. 3 operaattoria + 2 SG/PG:tä tuomassa lisäleveyttä.

CJ McCollum (SG) - CJ on vuorotellut nyt jonkin aikaa hyviä ja heikompia pelejä. Toivottavasti tämä trendi saataisiin taittumaan mahdollisimman pian. Nyt loppuva vieraskiertue toivon mukaan antaa tähän paremmat mahdollisuudet. Koko kausi 101, Last 30 95 -> hilataan jälkimmäinen keskiarvo kolminumeroiseksi ja homma haltuun jo tästä viikosta lähtien. Seuraavat neljä peliä tarjoavat suht helppoja matchupeja, joten toivoa tästä ainakin on.

Ricky Rubio - Vaikka treidissä toiseen suuntaan liikkunut Saric onkin sytyttänyt maailmoja tuleen, ei Kikin ole tarvinnut harmitella kauppaa. Sikäli mikäli Rubio pysyy kunnossa, näyttää miehen kuntokäyrä lupaavasti ylöspäin. Last 30 ja Last 15 arvot 90-100 välillä, joten tyytyväisiä voidaan olla spanskivelhon otteisiin.

Jeremy Lin - Loukkaantumisesta palannut Lin käy taistelua aikaa vastaan. Ehtivätkö minutes rajoitukset poistumaan ennen tosipelejä vai onko mies tulevat viikot "warma 65"? Luotto on kova ja poffs-ohjelmakin suosii, joten Jeremyn tuleva taso tulee merkitsemään todella paljon Kikin menestystoiveille.

Cory Joseph - J-Richin tilalle tullut stream optio lähtee todennäköisesti pian jatkamaan matkaansa. Poffs-ohjelma ei sovi joukkueen pirtaan, joten Lowryn pidempikään poissaolo ei miehen pitämistä joukkueessa puolla.

SG:

Mintissä tämä osasto. DeRozan tuo mukawaa +100 kärkeä, jota Johnson säestää miltei samalla tasolla. Mukawasti poffseja varten myös varaa operoida waiverilta sisään SG-operaattoreita, joista löytyy aina 75-80 tason janartia.

DeMarr DeRozan (SF) - Lowryn poissaolo kelpaa toki DeRozanin omistajana. Ainoa Kikin pelaaja, joka varsinaisesti trade blockissa. Otetaan tarjouksia +100 janareista vastaan aina torstain trade dl:n viime hetkille saakka.

Tyler Johnson (PG) - Tyler jatkaa singerimäisesti doubtersien nolostuttamista 95 tasolla. 10 viime pelistä vain kaksi heikompaa suoritusta, muuten käytännössä +100 operointia. Ei liiku käytännössä missään olosuhteissa ennen torstaita.

Yogi Ferrell (PG) - Noh. Deronin vittuun signeeramisen jälkeen Ferrell operoinut kolme DUDia. Mitään kuuta ei taivaalta odoteta, mutta kyllä avauksen pointin pitää pystyä +80 operoimaan. Aloitappa Yogi nyt se työskentely, no excuses.

SF:

Mintissä tämä osasto. Laajuutta ja leveyttä todella hyvin, Lord Covingtonin operoidessa historiallisen kovalla tasolla.

Jae Crowder (PF) - 88 ja 99 pelit tultuaan Gentlemannien vahvuuteen. Ei voi valittaa. Näyttää vahvasti siltä, että Crowder on loppukauden 85 pelaaja. Trade DL oli pieni riski Crowderin arvolle, toki myös mahdollisuus, mutta selvittiin ilman hittiä siitä.

James Johnson - PF tai C-positio, joita Johnson säännöllisesti pelaa, toisi pudotuspeleihin pelin pari lisää. Sitä odotellessa. Koko kausi 88, Last 30 ollut jo pidempään 100. 97.5 arvolla voin keskustella waiver wire pick of the yearin treidaamisesta.

PF:

PF-osasto on...aivan, mintissä sekin. Griffin wajakoi ja muutenkin hekotuttaa ihan witusti.

Blake Griffin - Helmikuun ajalta löytyy 150 ja 166 pelit. Mikäs siinä seuraillessa Clippersien pelejä, mukawa omistaa. Olikohan Kottii vai kuka, joka ei ollut valmis Griffinistä maksamaan 100 hintaa? Nyt Last 30 jossain 120 paikkeilla tjsp. Kelpaa toki 4-4-5 poffs ohjelmalla.

Robert Covington (SF) - Kotilta saatiin tämä janari, silloin taisi hintaa olla joku 85? Nyt operoi Last 30 114 arvolla. Eipä tuota oikein alle 110 voi myydä, mutta kannattaahan se aina tarjota.

Tobias Harris (SF) - 85 operator, ei oikein mitään lisäiltävää Tobiakseen. Tuollaiset 131 ja 121 pläjäykset toki kelpaisivat tulevan kuukaudenkin aikana.

Nikola Mirotic (C) - Trancey kertoi varmana tietona, että Mirotic benched loppukauden ajaksi. Sen jälkeen mies paukutteli 116 ja 108 pelit. Ei siinä, otetaan se mitä annetaan. Elintärkeä kolmossentterinä + 4-4-4 poffs-ohjelmalla.

C:

Jos joku osasto ei varsinaisesti ole mintissä, niin se lienee tämä. Mutta riittävässä syötteessä kuitenkin, kun loppujen lopuksi vain yhtä sentteriä tarvitaan. Eli voisi sanoa olevan mintissä kuitenkin.

DeAndre Jordan - Last 30 81, mutta CP3 paluu nostaa myös Jordanin arvoa. Viime yönä jo 136 Paulin 17 syötöstä. Mukawaa.

Willy Hernangomez - Peliaikaa tullee loppukausi mukawasti. Hieman ailahteleva kaveri, mutta eiköhän perustaso siellä 75-80 tasolla ole ja välillä niitä 90-100 jytkyjä sinne, jos vaikka 3-4 tulisi pudotuspelien ajalta.

Näillä etiäpäin, onnea kaikille viimeiselle runkosarjaviikolle.
 
Viestejä
715
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

King James sanoi:
Ykkösenä varannut True Original Manager ei onnistunut kauden aikana kehittämään miehistöään paremmaksi, toki kärsien samalla mittavasta määrästä loukkaantumisia.

Kagosena varasin Westyn, mutta väliäkö hällä. Tosiaan paska kausi takana kaikin puolin ja ensi vuonna suunta ei voi olla kuin ylös ja eteenpäin!

Damonin terveiset vielä tälle kaudelle suunnattuna rosteriini:
giphy.gif
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Niinhän se olikin. Noh, Westyn historiallinen kausi kuin varaisi ensimmäisellä JA toisella kierroksella ekana.

Välikevennyksenä Ossi tulossa vierailulle Pejtonin Penthouseen:

ezgif-com-resize-1.gif
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

LEX Kotti (vaikka onkin jo vanha sovittu sääntö) koskee kaikkia managereita. Tästä eteenpäin tahalliseksi tulkittu kokoonpanon jättämättä laittaminen tulkitaan vakavaksi ja tahalliseksi sääntöjen rikkomiseksi, josta seuraa sanktiona pistevähennys pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.

Kokoonpanot pitää laittaa, pelaajat jotka kentällä esiintyvät ovat managerin päätettävissä, jos vaihtoehtoja on.
 
Viestejä
22
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Katsaus Knights of the pink taco'sin tilanteeseen viikko ennen kiimaisten pudotuspelien alkua. Joukkue on jakautunut tällä haavaa monen kerroksen väkeen, jotka käydään läpi pian. NBA:n Trade deadlinella joukkue koki todella kovia, joten se pyrkii nyt fantasyn vastaavalla olemaan hyvin aktiivinen, vielä on 3 treidiä käytettävänä ennen kuin joukkue saa lopullisen muotonsa.

KIISTATTOMAT TOP DOGIT

Karl-Anthony Towns, Chris Paul

Kenties vahvin kaksikko millään joukkueella pudotuspeleihin lähdettäessä, pisteet ja playoffohjelmat huomioiden? KOPTerin mestaruuteen vaaditaan näiltä kahdelta herralta jokaviikkoiselta 8 peliltä 1000 pisteen ylitystä tai hätyyttelyä, no excuses! Vaikea nähdä kumpaakaan miehistä mukana minkäänlaisessa treidissä.

100 FAPON HÄTYYTTELIJÄT

Dion Waiters, Nikola Vucevic

Last 30, 15 ja 7 arvot yhteensä 195, ei voi valittaa. Tämän tason on pysyttävä joukkueen kilpailullisuuden säilyttämiseksi. 4-3-3 playoffohjelmat eivät liiemmin herätä kiimaa, mutta ensimmäisen viikon 4 peliä tietenkin tärkeitä. Molemmista kuunnellaan tarjouksia hinnalla 95 ja siitä ylöspäin.

WARMA 80

Derrick Rose, Dirk Nowitzki, Trevor Ariza

Nothing to see here. Kaikki varmoja 80 ylittäjiä, joiden rahkeet eivät kuitenkaan taida riittää kolkuttelemaan yhdeksänkympin porteille. Yli 80 tarjoukset kaikista kuuntelussa.

TOIVOTAAN TOIVOTAAN OSASTO

Aaron Gordon, Kris Middleton, Pau Gasol

Gordon, Middleton- Batum, Ingram oli Kottiin kanssa pöydällä viikon verran, ennen kun tartuin siihen. Treidiä ei olisi tapahtunut, jos a) Matt Barnesia ei olisi heivattu tai b) olisin tiennyt CP3 palaavan viikon etuajassa. Barnesin potkujen jälkeen luulin olevani tilanteessa, jossa tarvitsisin ensimmäiselle kierrokselle lisää pisteitä CP3 puuttuessa tai ollessa limited. Niinpä päätin kokeilla riskillä Gordonia ja Middletonia, joista molemmat ovat toistaiseksi olleet pettymyksiä. Toivoa ei kuitenkaan miesten osalta ole vielä heitetty, vaan annetaan molempien rauhassa tottua uusiin rooleihinsa ja pidetään kädet ristissä, että pudotuspeleissä miehet tuovat yhteensä edes 160 fapoa pöytään. Tällä hetkellä se tavoite tuntuu kovalta, mutta muuten voin sanoa sössineeni treidin täydellisesti. Gasolin osalta toivominen liittyy vain ja ainoastaan Popovicin suuntaan: PIDÄ PAU PENKILLÄ! Penkiltä käsin mies on warma 90, avauksessa parilla extraminuutilla todennäköisesti 80 tai vähän alle. Tämän kolmikon treidaaminen on hieman haastavaa enkä anna mitään kiinteitä arvoja, mutta jos sinulla on mielestäsi mielenkiintoinen tarjous, niin kuuntelen varmasti.

ÄLÄ TULE PAHA WAIVER

Austin Rivers, Ty Lawson, Vince Carter, Ish Smith, Nick Young

Näiltä miehiltä Rivers poislukien ainoa odotusarvo on yli 70 fapon ylitys, kaikki siitä yli on plussaa. Rivers operoi jo 80 tasolla ennen CP3 loukkia ja sen jälkeen roimasti yli, joten hänelle odotusarvo on maltillinen 75. Näitä miehiä voit treidin täytteeksi lisäillä 70-75 hinnoilla haluamallasi tavalla.


Nyt kun viimeisin treidi Killeksen kanssa vaihtoi 3 ailahtelevaa ja arvaamatonta pelaajaa kolmeksi varmaksi 80+ operoijaksi, on projektiot ensimmäisille playoffkierroksille mukavissa lukemissa. Parannusta kuitenkin etsitään, vaikka manageri onkin tällä hetkellä tyytyväinen joukkueen tilanteeseen. Katsele kuitenkin boxiasi, siellä saattaa olla reilu ehdotus Knights Of the Pink Tacosilta!
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Ihan hyvää analyysia, näitä lisää muiltakin!

maxresdefault.jpg

"Homppa, Nintto ja Kik kokoontuneet viettämään KP.Com NBA Fantasy-iltaa kokkailen ja kotivideoita katsellen"
 
Viestejä
343
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Durant liittyy Lavinen seuraksi out for the season. Lappu luukulle, heittäkää lowballeja jos haluatte valueta playoffseihin.
 
Viestejä
1 870
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Jahas, trade deadline paketoituna, on team analysisin aika. Vähän sääli kyllä että aktiivisuus deadlinella oli tuota luokkaa, vain käytännössä Killes ja Anatali etsimässä treidejä. Onneksi kuitenkin Kottikin palasi lomalta tekemään vielä yhden kaupan, joten ei viimeinen päivä ihan torsoksi jäänyt.

Depth chart:

PG: Reggie Jackson, Spencer Dinwiddie, Ish Smith / Harden, Rivers

Ei vakuuta. Hardenilla ja Riversillä onneksi secondary positiona pg. Jackson ja Smith splittaavat peliajan Detroitin takakentällä - toivotaan että jompi kumpi pystyisi seuraavan parin viikon aikana vakiinnuttamaan tasonsa edes sinne 75+ levelille. Dinwiddie voikin tätä menoa kostautua koko pg-osaston parhaimmaksi nimeksi, jos pelaa jatkossakin off the bench tuon 25-30 minuuttia per ottelu.

SG: James Harden, Klay Thompson, Devin Booker, Austin Rivers / Evans

Koko sarjan paras sg-osasto. Harden top-2 pelaaja fantasyssa, mitään muutosta ei ole näkyvillä. Klayn last 30 arvo huitelee 110 tietämillä - tuohon vielä Durantin loukkaantumisen tuoma 5-10 pts lisäys arvoon, niin hekotuttaa.

Booker on nuoren pelaajan tapaan ailahdellut tekemisissään, mutta last 30 arvo on edelleen oikein kilpailukykyinen 93 fapoa. Rivers treidattiin sisään trade dl viime hetkellä, Paulin paluu on vaikuttanut Riversin tekemiseen yllättävän vähän ja bonuksena todella muikea playoffs-ohjelma viimeisille viikoille. En näe mitään syytä miksi arvo olisi alle 80 fapoa.

SF: Wilson Chandler, Tyreke Evans, Michael Beasley / Thompson, Booker, Morris

Mintissä. Chandlerilla on hyvä rooli, tasaiset minuutit ja paljon heittoja Denverissä, arvo warma 90+. Evans on ollut treidin jälkeen varsin decent Sacramentossa, 3/4 pelistä yli 80 fapoa. Toivottavasti sama jatkuu. Beasleyn loukkaantuminen oli paha isku pudotuspelien kannata - on saanut Bucksissa hyvää vastuuta ja ohjelmakin olisi ollut erinomainen. Elättelen kuitenkin toiveita, että pystyy palaamaan remmiin jo seuraavalla viikolla.

PF: Marcus Morris, Mason Plumlee, Kosta Koufos / Kaminsky III, Beasley

Nooh...

Morris ollut viime kuukaudet vakuuttava, mutta muuten vähän nihkeää. Plumlee on ailahteleva Denverissä, joskus tulee 80-90, joskus taas 50-60. Koufos waiver-kamaa.

C: Nikola Vucevic, Frank Kaminsky III / Plumlee, Koufos

Mintissä. Vuce warma 90 for time being, ei valittamista. Kaminsky last 30 98,1 = HEKOTUTTAA.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Aloitetaanpa pudotuspeliennakot tässä vaiheessa, jäisi muuten maanantaille liikaa kirjoiteltavaa. Kupletin juonihan on se, että 1-seed pelaa 8-seediä vastaan, ja tämän otteluparin voittaja kohtaa välierissä 4- tai 5-seedin. KP.Com NBA Fantasyssa ei ole vielä yhtään sataprosenttisen varmaa otteluparia, mutta Kikin esiintyminen Ossia vastaan lienee 99.9% varma, koska mitä todennäköisimmin ykköstiebreikkeri on keskinäiset kohtaamiset ja siinä vertailussa PoorMans ottaa peppuun.

Kakkoseksi tulee myös varmuudella hoetje, mutta aivan varmaksi ei Mokeskin esiintymistä häntä vastaan voida julistaa. Kolmossijasta pitää kiinni Trancey, mutta häviämällä Kikille ja Killeksen voittaessa Ninton (kuten käy), voi Killes nousta kolmanneksi ja pois kaavion yläosasta. Ninton vitossija tuskin enää tästä muuttuu miksikään, sen verran penkin alle tämä viikko on pelintekijälegendalta mennyt.

1- 2k Monsters (DimesOssi) vs. 8- Kikin Gentlemannit (Kik Jams)

Kummatkin joukkueet tulevat saamaan ilman loukkaantumisia 50 peliä täyteen. Joukkueet ovat pelaajamateriaaliltaan erittäin tasavahvoja, tosin Ossin joukkueen kärki on Kikin vastaavaa terävämpää. Schedulea tarkkailemalla voi myös todeta Ossin joukkueen olevan rakennettu nimenomaisesti puolivälieriä varten, kun taas välierissä Ossilla on käsissään lähinnä kasa paskaa ja 50 pelin kasaan saaminen ilman vahvaa waiveroperointia lienee vaikeaa.

Ossi 1/4: Lillard 5, Melo 4, Thomas 4, Porzingis 4, Wade 4, George 4, Gortat 4...

Ossi 1/2: Lillard 4, Wade 4, Gortat 4, George 3, Thomas 3, Melo 2, Porzingis 2...

Ossi on siis hyvinkin lyötävissä välierissä, mutta puolivälierissä hänellä on arguably paras materiaali käsissään.

Kikin joukkue taas on rakennettu paljon tasalaatuisemmaksi kaikkien vaiheiden osalta, eikä varsinaista notkahdusta ole missään kolmesta eliminaatiovaiheesta.

Player-by-player vertailua tehdessä huomataan joukkueiden olevan tämän viikon osalta aika tasavahvoja, mutta Ossilla on enemmän potentiaalia mitä tulee pelaajien vireen parantumiseen. Ensimmäisen taistelupari on Portlandin takakentän kaksikko ja tällä väännöllä on jo iso merkitys lopputuloksen kannalta.

Lillardin Last 30 tarjoaa melkein 120 pisteen ka, kun CJ on hieman taantunut omasta keskiarvostaan 95 pisteen tasolle. Jos Dame Dolla saa väännettyä 5 peliä 25 pistettä per peli paremmalla keskiarvolla, tuo se hänelle jo 125 pisteen edun viikkokisassa. Tätä taisteluparia on syytä tarkkailla ja Kikille eron kaventaminen alle 15 pisteeseen per peli olisi hieno torjuntavoitto.

Ossin toinen syömähammas, Isaiah Thomas on nakutellut menemään 118 pisteen keskiarvolla kuin singeri. Kikillä on tähän heittää vastapariksi Blake Griffin, jolla on paljon kovempi työ pitää itsensä saavuttamassaan 116 pisteen keskiarvossa. Tämä pari voi kääntyä tätä vertailua tehdessä hyvinkin Thomasille 10-15 pisteen erolla. Jos taas Griffin pitää itsensä Thomasin tuntumassa, on Kik väistänyt viikon osalta yhden luodin. CP3:n paluu ei välttämättä tue tätä toivetta.

Seuraava toistensa kanssa Last 30 pelannut parivaljakko on Melo ja Covington, joilla ei tuossa vertailussa ole pistettä enempää eroa Melon hyväksi. Kieltämättä 4 peliä miltei identtisellä tasolla ei kuulosta etukäteen kovin uskottavalta lähtökohdalta, vaan Melon luulisi voittavan tämän vertailun. Pahimmassa tapauksessa jopa lähemmäs 20 pistettä. Toinen luoti Kikille väistettäväksi viikon aikana.

Seuraavaksi vertailussa ovat vajaan 95 pisteen miehet Tyler Johnson ja Dwyane Wade. Luotto Johnsoniin on kova, mutta ilman Waden loukkaantumista ero ei välttämättä kasva tarpeeksi isoksi Miamin supervaihtomiehen eduksi. Jos Ossi välttää Waden levon/lasarettikomennuksen, niin tässä tuskin jättimäistä eroa nähdään.

Kolmas luodin väistäminen Kikille tulee PG13 ja James Johnsonin kohtaamisessa. Last 30 arvot pojilla ovat käytännössä tasan ja molemmilla on myös ollut pientä slumppia havaittavissa otteissa viime aikoina. Georgen havahtuminen slumpista on kuitenkin paljon todennäköisempää ja tässäkin otteluparissa ero voi revähtää helposti Ossin puolelle jopa sen 20 pistettä.

Senttereiden väännössä Gortat ja Jordan kohtaavat toisensa. Tilastot näyttävät 4 pisteen etua Jordanille, joskin tässä otteluparissa tuo ero voi mahdollisesti olla suurempikin DJ:n hyväksi.

Viimeinen 4 ottelun vertailupari on Porzingis vs. Rubio, jossa Rubiolla on Last 30 3 pisteen etu. Jälleen kuitenkin kyseessä on ottelupari, jossa Ossi voi helposti kuitata homman kotiin omaksi edukseen. Ei mikään dodging bullets tilanne, mutta ei tilastojen väittämä etukaan Kikille.

3 ottelun parissa DeRozan kohtaa Kanterin. Tässä otteluparissa etukäteisarvio on +16 DeRozanille, joka paikkaa jonkin verran tuota CJ:n ja Lillardin välistä eroa. Toki 3 peliä ei ole 5 peliä, joten aivan yksi yhteen tuo ei mene. Kanter on paluunsa jälkeen operoinut jopa yli 90, mutta toisaalta DeRozanin odotusarvo on hänen 100 keskiarvoaan korkeampi myös Lowryn poissaolon myötä.

Näiden pelaajien pelatessa kaikki pelit, tulee yhteispelimääräksi 32 peliä. Loput 18 peliä pumpataan täyteen muilta pelaajilta hieman tilanteen ja kokoonpanon antamien reunaehtojen mukaan. Vertailun vuoksi otetaan 12 peliä 4 pelin miehiltä Mirotic-Harris-Crowder vs. Iggy-Booker-Anderson. Tilastovertailun perusteella hyvin tasaiset kolmikot, mutta Harrisin sekä Crowderin tasalaatuisuus kääntää sen muutamalla pisteellä Kikille.

Näiden takaa tarvitaan vielä 6 peliä lopuilta pelaajilta + toki paremmassa vireessä voivat myös korvata yllä olevia. Ossilla on jäljellä potentiaaliaan nostanut Terrence Ross, tämän seurakaveri ja aina yllätysvalmis Payton ja Monta Ellis - Belinelli kaksikko. Kikin vastaavat ovat Yogi, pointtikaksikko Lin/Joseph ja Willy Hernangomez. Oman objektiivisen analyysini perusteella näissä pelaajissa ei eroja synny. Kuka tahansa pystyy pelaamaan pari peliä hyvin, kuka tahansa voi vetää DUDin.

Kaiken kaikkiaan täysin objektiivinen tilastovertailu näiltä pohjilta antaa Kikille hienoisen edgen, mutta tosiasiallinen potentiaali Ossin joukkueella on parempi. Isoja ratkaisun paikkoja tiivistäen alla:

1) CJ vs. Dame Dolla, pystyykö CJ repimään 20-25 pisteen ennakkoeron pienemmäksi?

2) Kik Dodging The Bullets? PG13 vs. J.Johnson, Thomas vs. Griffin, Melo vs. Covington. Etukäteen näiden välillä ei isoa eroa suuntaan tai toiseen, mutta Ossi voi viedä helposti jokaisen taisteluparin +10 pistettä per peli.

3) Mistä Kik kaivaa yllätyksiä? Joukkueiden materiaali on tilastojen valossa tasainen, eikä kovinkaan monessa otteluparissa Ossin ole syytä olettaa voimasuhteiden kallistuvan merkittävästi Kikin suuntaan.

Arvio: Ossi ja Kik ottavat moraalisen finaalin jo puolivälierissä. Molemmat skooraavat kierroksen ja koko playoffsien huipputulokset (olettaen, ettei suuria loukkaantumisia tai muita poissaoloja nähdä), mutta lopulta Ossin kärkimiehistön pelimäärät ja varmempi suorittaminen kääntävät otteluparin hänelle. Kik skooraa välierä- ja finaalivaiheessa Top2 pisteet, mutta se ei lohduta 5. sijaa enempää. Välierissä Ossi ottaa patukkaa kakkoseen kaikilta mahdollisilta vastustajiltaan (paitsi Killekseltä).
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Sen verran huonoa tuuria ollut tällä viikolla Kikillä, että Trancey vaikuttaisi olevan karkaamassa viikkovoittoon. Näin ollen voidaan jo ennakoida toista yläkaavion paria Killes vs. Nintto.

4- ihanan tuntuiset (Achilles) vs. 5- Knights Of The Pink Taco (Anatoli)

Etukäteen selvää pässinlihaa Hardenin avulla operoivalle Killekselle, mutta viime päivien swingit ovat tehneet otteluparista yllättäen mielenkiintoisen. Ensin Beasley DONE, perään vielä Kaminsky DONE ja Killekseltä lasarettiin 4x +90 pojoa ensi viikolta, toki paluuta ei ole täysin suljettu pois. Samalla Nintto operoi NEROKKAASTI waiverilta sisään pelejä + parempaa tasoa Alan Williamsin ja Courtney Leen muodossa. Williamsilta voi olettaa jopa +90 operointia ja Lee on ollut lähemmäs 90 pisteen pelaaja kuin 80 viimeisen kuukauden ajan. Molemmat managerit saavat vielä täydet pelit ensi viikolta näillä näkymin, joten tiukkaa tekee.

Pelaajakohtaista analyysia:

Top Dogien vertailun Killes vie tietenkin kaikkia vastaan. Hardenin neljän pelin viikko onkin Jammun ainoa 4:n pelin viikko poffseissa, joten Killes ei tule tätä viikkoa kovemmassa tikissä olemaan jatkossa. Nintolla on heittää vastapariksi K-A Towns, joka on nostanut tasoaan sieltä 110 paikkeilta 120 tasolle. Näin ollen Killes kuittaa tästä parista "vain" 25 pisteen edgen.

Seuraavaksi parhaat pelaajat ovat CP3 ja Klay. Tässä vertailussa CP3 on tietenkin ennakkosuosikki 110 pisteen odotusarvollaan. Klayn odotusarvo on n. 10 pistettä alempana, toki potentiaalia on Durantin katoamisen jälkeen enempäänkin. Silti pelit KD:n injurin jälkeen ovat olleet pettymyksiä.

Ensimmäinen ISO pari löytyy SG/SF-pelaajien kohtaamisesta. Waitersin ja Bookerin kamppailu on etukäteen katsottuna tasainen, mutta Waiters on ollut pari viime peliä täyttä jöötiä. Jos Waiters romahtaa waivertasolle, voi Killes ottaa tästä vertailusta eroa isosti.

Seuraava vastaavanlainen vaa' ankielipari on Chandler vs. Middleton. Middleton pääsi vihdoin avaukseen ja suunnitelmissa on kai Ninton siunaukseksi laittaa mies täydelle työlastille jatkossa. Tämä tarkoittaisi helposti +100 tasoa, jolloin Chandler ottaisi perttiin pahasti tästä vertailusta. Middleton on kuitenkin vielä jokerikortti, joten kaikki on mahdollista 80 tasolta, lepuutuksiin tai tuohon +100 operointiin. Ehdoton tarkkailtava parivaljakko.

Ariza vs. Rivers on myös etukäteen tasainen 80+ parivaljakko, mutta pystyykö Rivers +80 operointiin oikeasti enää CP3 palattua? Viime yönä jo solid 50+ kasaan. Hieman tuon Waiters vs. Bookerin vastapari.

Rose vs. Smith PG-taisto laitetaan tasan.

Ja sen jälkeen jälleen ISO taistelupari etukentän kalustosta tällä kertaa. Killes operoi sisään 4 pelin Vucen, mutta Nintto on saanut omaan suuntaansa Gasolin Killekseltä, eikä Pau näytä hidastumisen merkkejä. 100 tasoa tulee, tulee, tulee ja jos Killes tämän parin häviää, voi hän potkia vain itseään keskinäisistä kaupoista Ninton kanssa.

Sen jälkeen jatkamme samalla trendillä, eli Nintolla Killekseltä operoitu janari Holmes vs. Killeksen Horfordiin vaihtama Evans. Molemmat pelaavat neljä peliä eikä mikään tällä hetkellä osoita muuta kuin tasapeliä tästä vertailusta. Se on iso tappio Killekselle, joka vaihtoi aiemmin 95+ arvoa olleen pelaajan Evansiin ja nyt ristii sormensa edes saadakseen tasapelin itsensä nostamaa dollarin waiverpelaajaa vastaan.

Sen jälkeen otamme framille Anatolin Killekseltä operoiman Dallas-kolmikon (Nowitzkista en muista varmaksi mistä sai), joka pelaa vain 9 peliä tällä viikolla. Tuon kolmikon estimaatti on n. 240 pisteen keskiarvo per peli x3. Killekseltä vastaan on laittaa kolmikko Plumlee, Jackson, Waiver. Hyvällä tahdollakaan tuolle kolmikolle ei saa enempää arvoa kuin 210, joten penkin pohjaa kohti mennessä näyttäisi etu kääntyvän selkeästi Nintolle.

Killesiltä löytyy penkiltä vielä Marcus Morris, jolta voi odottaa Last30 perusteella jopa +90 operointia. Tähän Anatolilla on kuitenkin antaa vastapariksi Alan Williams ja en oikein millään mittarilla näe Morrisin tätä vertailua voittavan. Tasapeli todennäköisin lopputulos.

Loppujen pelaajien ei tarvitse antaa enää kuin joku 5 peliä yhteensä. Anatoli "maustaa" Courtney Leellä, Ty Lawsonilla ja Aaron Gordonilla. Lee on operoinut lähellä 90, Lawson on ollut solid 80 jamppa Cousinsin lähdön jälkeen ja Gordonkin heräili koomastaan viime pelissä 96 fapon suorituksella. Näkisin jopa, että Nintto saattaa näiden jätkien minimipeluutuksen lisäksi jopa korvata Waitersin tai Nowitzkin kaltaisten alisuorittajien matseja ja näin kompensoida ym. ottelupareja, jotka ovat menossa Killeksen hyväksi.'

Killes taas kärsii kovasti tässä vaiheessa Kaminskyn ja Beasleyn mahdollisista poissaoloista. Näiltä kavereilta olisi voinut saada niitä 80-100 pisteen suoritteita ja pitää Dinwiddlet ja Koufoksen kaltaiset huumorihessut penkillä. Nyt näyttää pahalta siltä, että Killes joutuu täydentämään pelejään nimenomaan Kostan, Spenskan ja Zazan kaltaislla paskapelaajilla. Selkeä, jopa sadan, parin sadan pinnan etu Nintolle.

Arvio: Se on totta. Killes treidasi itse Nintolle voiton avaimet. Holmes, Gasol, Curry, Noel... Kaikki nämä pelaajat pelaavat juuri nyt erinomaisella tasolla ja mikään ei näytä siltä, että tilanne olisi ensi viikolla muuttumassa. Samaan aikaan Killeksen joukkueen waiverpitoisuus on kostautumassa loukkantumisten myötä. En näe miten Killes voisi unelmoida voitosta, kun joutuu peluuttamaan paskapelaajiaan sen kymmenkunta matsia Ninton laajempaa materiaalia vastaan. Ei auta Hardenin operointi, ei voi minkään. Nintto jatkoon jopa yllättävän selkeällä erolla.

Välierissä Nintto saisi näillä näkymin vastaansa Ossin, jonka heikko otteluohjelma tarjoaa Nintolle shokkiyllätyksen paikan ja sensaatiomaisen reitin aina finaaliin saakka. Who would have believed this a week ago? Erinomaista treid- ja waiveroperointia Nintolta. Hattu päästä.

raw
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Ja ennakot jatkuu...

3 - Lowry's Studs (Trancey) vs. 6 - Kottii's OldSchool

Jos tilanteet olisivat kääntyneet kauden aikana toisin, voisi tämä olla kahden kiistattoman ennakkosuosikin välinen vääntö. Trancey varasi vakuuttavasti, eikä ole pahemmin isoja liikkuja kauden aikana tehnyt. Kuitenkin loppukaudesta vastoinkäymiset ovat iskeneet isosti Studsien riveihin. Ensin Trade DL heikensi joukkuetta ainakin näennäisesti. Eipä tuo näiden pelaajien (AD, Ilyasova, Lou-Will, Pat Bev) operoinnissa silti vielä ole isommin näkynyt. Tuon jälkeen Lowry klesaksi loppufantasykauden ajaksi ja Porzingisin paniikkitreidi Markieff Morrisista. Toki Trancey operoi waiverilta mm. WCS:n sisään ja muutenkin joukkueen vire on pysynyt kohtalaisena.

Kottiin joukkueen kaksi isoa takaiskua olivat Zach Lavinen ja Kevin Durantin loukkaantumiset. Kottii on näitä loukkaantumisia paikannut erinomaisesti treidimarkkinoilta, mutta eihän se täysin asiaa aja. Myöskään waiveroperointi ei tällä kaudella ole ollut Kottiin vahvuus, joukkueesta ei juurikaan waiveronnistumisia löydy.

Kaiken kaikkiaan molempien takaiskut mukaan laskien kysymyksessä on tasavahva kohtaaminen kahden kovan, mutta ei aivan kuumimman ennakkosuosikin välillä. Kun loukkaantumishuoliakaan ei ole, niin jossitteluspekulaatiot 1. kierroksen voimasuhteiden osalta voidaan unohtaa.

Top Dog osastolla Kottii nokittaa Tranceyn Butleria Curryllaan. Molempien nokka on ollut hieman laskusuhdanteessa, mutta Curry lienee tässä otteluparissa ohut suosikki. Ei kuitenkaan merkittävää eroa suuntaan tai toiseen.

Koska Tranceyn AD:lla on kolme ottelua ensi viikolla laitamme hänen vastaparikseen Kottiin etukentältä Ibakan, jolla on myös kolme peliä. AD ei ole hidastunut Cousinsin tulon myötä, vaan on paukutellut sitä +120 per peli singerin lailla. Ibaka on ollut myönteinen yllätys siirtonsa jälkeen ja on warma 90 ensi viikon. Tästä 3x 35 kuitenkin etua Tranceylle kärkeen, vaikka itse uskon Ibakan tekevän väännöstä tiukemman.

Kottiia hekotuttanee Wigginsin 108 tason operointi, jolle ei näy stoppia. Tranceylla ei ole heittää saman tason studia vastaan, mutta SG/SF Barton yrittää vastata parhaansa mukaan. 15 pisteen tappio per peli lienee toiveissa, toki Last 30 ennakoisi jopa parempaa. Lähdetään kuitenkin siitä eli 105 - 60 = 45 pistettä Trancey edellä tässä vaiheessa.

Kottiin moukarointi ei tähän lopu vaan seuraavana vedetään pakasta elämänsä kautta pelaavan Brad Bealin 109 fapo per peli x4. Tranceyn vastaus löytyy Lou Williamsin muodossa, joka on aloittanut Houstonissa hyvin, mutta hyytynyt kaksi viimeistä peliä. Odotusarvot 90 fapoon per peli ja 80 takkiin. Kottii siirtyy 35 pistettä johtoon.

Tranceyn kolmen pelin Conleylle on hieman taas hankala löytää vastaparia, mutta otetaan Brandon Ingramilta 3 peliä 75 fapo ka:lla. Se on 30 pistettä per peli takkiin Kottiille ja Trancey takaisin 55 pisteen johtoon. Btw, Conley on ollut viimeiset 4 peliä aivan hirmuvireessä. Jos tuo jatkuu, voi se olla yksi avaintekijöistä Tranceyn voiton puolesta.

Kottiin paha poika Draymond saa vastaansa Tranceyn kynsin ja hampain kiinnipitämänsä Otto Porterin. Draymond kiittelee Durantin poissaolosta sellaisella 105 pisteen keskiarvolla, johon Porter ei pysty vastamaan. 15 tauluun per peli ja Kottii ohueen 5 pisteen johtoon.

Rondo vs. Pat Bev 5 pistettä Beville tilastojen perusteella, Trancey 15 edellä 26 peliä analysoitu. Märkivä vs. Monroe virtually even, 30 peliä ja Trancey johtaa edelleen.

Kottii jatkaa nimimisten rummuttamista, Horford+Batum 80/95 arvoilla vs. Tranceyn kapeneva materiaali. Pakasta joudutaan vetämään WCS, joka taistelee Horfordin sensaatiomaisesti tasuriin ja Hardaway, joka on yksi kauden parhaita waivernostoja. Vain 10 tauluun Batumia vastaan ja tämä nelikko Kottiille 40 pistettä 8 pelin lisäyksen jälkeen. 38 peliä ja Kottii noussut 25 pojoa kärkeen.

Nyt kaivetaan sitten laarinpohjia ja näyttää jälleen siltä, että ottelupari ratkeaa "waiverosaston" suoriutumiseen. 12 peliä pitää saada ynnä muut osastolta. Paljon voi ratketa myös sillä mitä pelaajia on pakko peluuttaa "välipäivinä" tiistaina ja torstaina. Kottiin lienee välttämättömyys hakea joitain pelejä Losin ja Portlandin jätkiltä, eli Nance + Crabbe löytyvät kentältä. Näiden lisäksi Kottiin parhaat pelaajat ovat nykykunnon mukaan Bjelica sekä McConnell. Hankala nähdä näistä 12 pelistä 70-75 keskiarvoa enempää per peli.

Tranceyn 12 peliä tulevat ainakin ensisijaisesti Buddy Hieldiltä ja Clint Capelalta. Last 15 pistää tämän kaksikon ja ruuhkapäivinä pelaavan Bjelican samalle viivalle. 2.5 pisteen ero per peli x 12 olisi 30 pistettä, joka antaisi Tranceylle parranterän ohuen edgen. Toisaalta Tranceylta löytyy joukkueesta Zubac, joka voi pahana päivänä jäädä 30-40 fapon paikkeille. Ja Trancey joutuu ehkä Zubacia peluuttamaan, ellei waiverilta löydy parempaa.

Arvio: Täysin mahdoton arvioida etukäteen. Persetuntuma on se, että GSW:n kaksikko paukuttaa yli ennakko-odotusten omat tehonsa tällä viikolla ja siivittää Kottiin jatkoon. Objektiivinen tilastoanalyysi antaa ohuen edgen Tranceylle, mutta perstuntumakokemus nostaa Kottiin suosikiksi. Myös waiveroperointi voi ratkaista tämän pelin, jos waiverilta löytyy joku 90 pisteen peli mäihällä. Näillä tiedoilla kuitenkin Kottii jatkoon marginaalisella erolla.
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

BREAKING NEWS: PEYTON PEST REINSTATED AS GM

Fantasytoimitukseemme saapuneiden tietojen perusteella aiemmin tällä kaudella erotettu fantasymanagerilegenda Peyton Pest on nimitetty uudestaan virkaan. Juuri saamamme tiedon mukaan Peyton korvaa hänet korvanneen Mokeskin Kylänmiehet Unitedin managerina.

Pääkallopaikalta tavoitettu Kik Jams kommentoi asiaa seuraavasti:

"Voin vahvistaa Peytonin nimittämisen takaisin oman joukkueensa manageriksi. Olen joutunut asettamaan Mokeskin kokoonpanot viimeiset kaksi viikkoa ja ikävä kyllä hänen osaltaan historia toisti itseään. Ja kun viime viikkojen käänteet NBA:n puolella ovat nostaneet tuon kyseisen joukkueen yhdeksi kuumimmista mestarisuosikeista, en nähnyt minua asettelemassa joukkueen kokoonpanoja läpi playoffsrunin mielekkäänä. Puhumattakaan siitä, että joukkueen pelimäärien ja rosterin parantaminen waiverin kautta jäisi näin ollen tekemättä."

LM oli myös valmis valottamaan hänen ja Peytonin välisen rauhanprosessin viimeisimpiä käänteitä.

"Ei siinä ollut mitään sen kummempaa. Otin yhteyttä Peytoniin ja toin esille näkökulmani kiistaamme. Mikään ei ollut muuttunut, mutta nyt Peyton vaikutti, kenties NYKin reissusta rentoutuneena, halukkaammalta molempia osapuolia tyydyttävään kompromissiin. Neuvottelut olivat lyhyet, ytimekkäät, käytiin hyvässä hengessä ja ratkaisu löytyi kivuttomasti."

Mikä tuo ratkaisu sitten loppupeleissä on?

"Naulasimme teesit Anttilan liukuoviin:

1) Peyton sitoutuu kauden loppuun saakka täysin nuhteettomaan ja sabotaasivapaaseen fantasypelaamiseen kaikkien managereiden, myös Kik Jamsin osalta.

2) Peyton on loppukauden ehdonalaisessa ja nuhteettomasti suoriutuessaan lunastaa itselleen täysin tasavertaisen aseman kaikkien muiden managereiden kanssa ensi kauden fantasyyn.

3) Fantasya koskien on kuitenkin sovittu osapuolten Kik ja Peyton välillä totaalinen herrasmiessopimus ensi kaudesta lähtien. Kumpikaan ei saa managerin positiostaan sabotoida toistaan millään tavalla, tässä on täysi nollatoleranssi. Jos jompi kumpi sortuu managerin positiosta toisen sabotoimiseen, on tuloksena sulkeminen ulos ko. kauden kilpailusta ja fantasysta FOR LIFE.

Sopimus on voimassa kunnes molemmat osapuolet toisin ilmoittavat. Kummallakaan ei ole oikeutta vetäytyä sopimuksesta itsenäisesti, vaan se sitoo molempia managereita kunnes molemmat kokevat sopimuksen tarpeettomaksi, ts. luottamus managereiden välille on palautunut 100%.

4) Kikillä on kuitenkin edelleen täysi oikeus LM:n positiosta soveltaa sääntöjä Peytonia kohtaan treidivetojen sekä muiden sääntöjen osalta. Objektiivisesti ja tasapuolisesti kuten tähänkin mennessä häntä ja kaikkia muita managereita kohtaan.

5) Jos Peytonin joukkue voittaa tällä kaudella mestaruuden, on hän täysivaltainen KP.Com NBA Fantasyn mestari 2016-2017. No shade on that."

LM Kik haluaa myös lähettää terveisensä kaikille fantasymanagereille.

"Hyvää ja onnistunutta loppukautta kaikille playoffseissa mukana oleville managereille. Hyvää kesälomaa muille managereille!

Rehdimmän ja oikeudenmukaisemman fantasyn puolesta,

T. Kik Jams"

Olotilakartoitus

giphy.gif
 
Viestejä
9 123
Vs: KP.Com NBA Fantasy 2016-2017

Painetaan ennakot läpi jo tänään, niin huomenna voi keskittyä Power Rankings Playoffs Editionin (Only Top8 Teams) tuottamiseen. Disclaimerina tietenkin näiden ennakoiden osalta ne mahdolliset muutokset Standingseihin, joita en ole etukäteen osannut arvioida. En myöskään lähde arpomaan mitään rankingia näiden ennakoiden pohjalta, kun en mitään pisteitä laskenut. Perstuntumalta heittäisin kuitenkin Ossin ja Kikin Top2, sen jälkeen sitten Peytonin jengiä, jota seuraavat hyvin, hyvin lähellä Nintto, Kottii, Trancey jossain järjestyksessä. Killes ja hoetje ehkä ensi viikon bottom 2 kokonaispisteissä, JOS kaikki joukkueet saavat täydet pelit. Sen verran on stacked ensi viikko pelien osalta melkein joka NBA-joukkueella, että alle 50 pelin ei taida juuri millään fantsujengillä olla kauheasti varaa jäädä.

2 - Suunta Haekki (hoetje) vs. 7 - Peytonin Kylänmiehet??? (Peyton Pest)

Analysoidaan heti ensimmäisenä Peytonin joukkueen satumainen tuuri viime viikoilta sekä epätodennäköinen pelivire osan pelaajien osalta:

1) Nurkic nollatuotannolla treidataan täydelliseen paikkaan Portlandiin, kylkeen vielä 5+4+4 otteluohjelma poffs.

2) Toinen Portland-operaattori Aminu vaellellut varjojen mailla koko kauden, nyt tykittää Last30 100 fapo keskiarvolla.

3) Bojan treidattiin Netsistä toiseen 4-4-4 jengiin Wizardsiin ja on operoinut siellä stinttinsä aluksi.

4a) Giannis olisi menettänyt jonkin verran arvoaan Middletonin paluun myötä, mutta nyt operoi 4-4-4 otteluohjelmalla vanhalla tasollaan Jabarin loukin myötä.

4b) Brogdon gold Jabarin injurin myötä, ilman sitä olisi nyt lähempänä waiver.

5) Darren Collison ottanut isosti hyötyä Cousinsin treidistä.

6) Korver wajakkina Cavsissa.

Ok, on joukkueella heikkoja puoliakin. Embiid done for season, korvaaja Okafor done myös. Joukkueessa 4 puhdasta PG:tä, joka vaikeuttaa pelien saamista. Jennings lentänee wittuun tuota pikaa.

Hoetjen jengistä voi sanoa sen verran, ettei mikään ihme Kottiin suhmurointi häviämisen osalta. Hoetjen top dogeista todella monet kolmella pelillä tämän viikon. Lisäksi penkin peräpään kaverit eivät tällä hetkellä suorita wittujakaan, eikä hoetje erityisemmin ole lähtenyt näitä pelaajia vaihtamaan. Näinköhän tulee edes 50 peliä ensi viikolla täyteen?

Pelaajakohtainen vertailu isketään käyntiin duojen taistelulla. Aminu ja Hill ottavat 8 pelillä 185 pisteen matemaattisesti tasapainotetulla odotusarvolla tuccaan hoetjen Top Dog PG-kaksikolta Teague/Kemba vain 10 pistettä. Tässä Aminun operointi 100 pojon tuntumassa ensi viikon 5 peliä olisi todella iso apu. Toki tuo 5 peliä viikkoon on omiaan tiputtamaan pelaajien keskimääräistä tasoa, joten yllättyisin jos Aminu yli 90 naputtelisi keskiarvoksi. Sanotaan 15x4=60 pisteen edge hoetjelle.

Toinen duo sisältää 3+5 peliä molemmilta. Hoetje antaa ison koiransa Cousinsin kaveriksi Portlandin Harklessin. Peyton nokittaa Nurkic-Harri Barnes duolla. Tämä vertailu menee tasan, iso torjuntavoitto Peytonille.

Bledsoe vs. Smart 4 peliä per naama, Bledsoe hoitelee 10 pisteellä kotiin, olettaen ettei lepuuttamisia nähdä (Tyler Ullis kiittelee). hoetje johtaa 20 fapo, kun 20 peliä pelattu.

Korver vs. KCP pitäisi olla KCP, mutta ehehehehei. Korver sanoo tilastojen valossa no way. En kuitenkaan usko tässä tilastoihin, vaan laitan pelaajat kaikesta huolimatta tasoihin. Toisen otteluparin saan tasoihin vielä Dieng vs. Bogda vertailussa. Näin ollen 28 peliä kasassa ja hoetje dominates by 20 fapo's.

Nyt alkavatkin haasteet, koska Peytonilla on lähinnä 4 pelin pelaajia jäljellä, kun taas hoetjella ei ole marssittaa framille tekijämiehistä kuin 3 pelin miehiä. Yritän löytää Jammu Ceelle 4 pelin vertailuparia, mutta mitään kovin reilua ei ole näköpiirissä. Uskottelen kuitenkin itselleni, että Crawford olisi tuon 80 fapo, jota Last 30 osoittaa... Mutta eihän se ole. Jammu 75 at tops, vertailupariksi heittää neljän pelin Brogdonin, joka scooraa 80 fapo per peli estimaateissa. Näin ollen peli olisi tässä vaiheessa tasan, kun 32 peliä on kirjattu.

Oletetaan, ettei Peyton saa PG-ylitarjonnastaan johtuen Collisonin poikaa kentälle kuin 3 kertaa. Hoetje käyttää tilaisuuden hyväksi ja iskee vastaan kolmen pelin Haywardilla. 100 vs. 80 (Collisonilla pari suonenvetoa putkeen parin viikon takaa) ja hoetje 80 pisteen karkumatkalle, 35 peliä pelattu.

Noh... Cody Zeller pelaa 4 peliä ensi viikolla ja Kaminsky lienee done? Nostetaan Zellerin arvo optimistisesti 75, johon counteroi LMA:n konservatiivisella 85:llä. Hoetjen etumatka kaventuu 40 pisteeseen, 39 peliä pelattu.

Markku Nikkilä pelaa 3 peliä ja tarjoaa 100 fapoa peliä. Peyton unleashes Giannis, joka vie Gasolia kouluun 15 pistettä per peli. Peyton johtoon 42 pelin jälkeen 5 pistettä. Lisäksi Giannis ottaa yhden matsin jotain-vitun Channing Fryeta vastaan. 115 vs. Fryen ylikanttiin onnistunut iltama 80 fapo. Peyton karkaa 40 pisteen päähän 43 pelin jälkeen.

Penkin loppupäätä katsellessa... Oho, Peytonin penkin loppupää on jo otettu huomioon peleissä. Jäljellä hänellä Dre ja Gordon, molemmilla 4 peliä tarjolla. Tasoituksen vuoksi lasketaan Gordonilta vain kolme peliä, Lou-Willin tulo huomioiden tiputellaan vielä odotusarvot "vain" 85 pisteeseen, se toki raakasti alakanttiin. 85+85+85+4x95=635 ja Pejtonia hekotuttaa. hoetje marssittaa viimeiseen 7 peliin nimiä kuten Jeff Green, Solomon Hill, Tony Allen ja em. Channing Frye. 7x75 (in your dreams)=525 ja 110 pojoa perttiin.

Arvio: 2 Big, 2 Strong, Peyton murskaa runkosarjan kakkosen vähintään 150 pisteellä ja sekin sisältää paljon kotiinpäin vetämistä hoetjen puolesta. Peyton Kottiin seuraksi kaavion alaosan "yllätysvälieriin".
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös