Koripallo.com

KTP 2013-2014

Viestejä
16 284
Vs: KTP 2013-2014

Tohtori Sykerö sanoi:
KTP suuntaa siis eurokentille. Nyt on haasteena löytää 4 kovaa aloitusviisikon pelaajaa, Heinonen on ihan kelpo mies 4-paikalle. Europaikka saattaa toimia tässä houkuttimena. Ketäs suomalaisia on vielä vapaina?

Vuori, Kanervo, Skamo, Latimer, Haanpää, Muurinen,..jne.

KTP joutuu varmaan karsintaan, kun ei ole FIBA-pisteitä kerättynä.
 
Viestejä
26
Vs: KTP 2013-2014

Ahonen lienee vielä vapaana? Toivottavasti KTP lyö musua tiskiin...


Tai vaikka Conley ;)
 
Viestejä
7 523
Vs: KTP 2013-2014

BÖÖK sanoi:
Vanttaja KTP-Basket!

Harmi, että Vanttajan piti Kouvoista lähteä, mutta voisin väittää hänelle hyväksi valinnaksi! Hyvä valmentaja (jota itse arvostan ainakin todella korkealle), joka tuntuu osaavan valmentaa myös isoja miehiä. Myös EC-pelit on varmasti hyvä askel eteenpäin. Onnea KTP:lle, jos Vanttaja pysyy vaan ehjänä, niin saatte kyllä hyvän lupauksen riveihin, muistoissa runkosarjan 17levyriä ja muistaakseni juuri KTP:ta vastaan :)
 
Viestejä
285
Vs: KTP 2013-2014

Thjaah, Vanttaja. Miks mä en ny innostu? Kuhan ny tosiaan paikat kestäis...Ja sit niitä treenejä alle ainakin heitot pitäis saaha paremmin uppoamaan sisään.
 
Viestejä
168
Vs: KTP 2013-2014

Minua Vanttajan tulo ilahduttaa. 210-cm kotimainen lupaus on hyvä juttu! Siitä en tiedä, onko mestaruustason aloittava sentteri. Jenkkitarve on tällä hetkellä osastoa: pitkä yleispelaaja, joka pärjää myös sentterinä, 2-3 paikkojen pelaaja (menikö Zeno jo?), pelintekijä. Haanpää tai Ahonen olisivat erittäinkin tervetulleita, mutta haaveiksi taitavat jäädä...
 
Viestejä
1 102
Vs: KTP 2013-2014

Ei minultakaan riemunkiljahdusta. Vanttaja lupaus toki, muttei mikään sateentekijä. Vuori tahi Ahonen rostreeriin , niin sitten näyttäisi hyvältä kotimainen osasto.
 
Viestejä
72
Vs: KTP 2013-2014

Tämän aamun Kymen Sanomat kertoo KTP Basketinkin laittaneen rahaa kuilun partaalla keikkuvan Jyväskylän potkupalloseuran JJK:n tukirahastoon. KTP Basketin nokkamies Jyrki Lindström ja entinen JJK:n vetäjä, nykyinen kiekkopomo Joni Vesalainen ovat kavereita jo koripalloajoilta. Pelasivat molemmat siinä nuorten maajoukkueessa, joka sijoittui vuonna 1981 upeasti neljänneksi EM-kisoissa. Lindströmin mukaan JJK.n avustamisessa ei ole kysymys sentään tuhansista euroista. "kun on omakin seura vedettävänä". Samassa lehtijutussa kerrataan huhua, jonka mukaan Ilkka Vuori olisi palaamassa Lahteen. Veikkaan Kotkaan jenkkipointtia. Ettei Kotkaan olisi tulossa kotimaasta vielä pitempi pelaaja?
 
Viestejä
285
Vs: KTP 2013-2014

Aika kovan jenkkikolmikon saa Toiviainen ja Piffi hankkia, jos meinaavat et KTP pysyy kotimaisen kärjen mukana...Nyt ei junnuilla ens kaudella pitkälle pötkitä varsinkin kun rosterissa on sekä loukkaantumisherkkiä (Matinen, Vanttaja, Dobras ) että keskitason suorittajia (Homppa, Joonas yms..).Mun mielest sekä Vuori että Mäkäläinen olis ollu hyviä vahvistuksia. Jos Lahteen männööpi niiin sit painitaan samoista keskikastin sijoista. KTP:n pitäis ny kyllä hyödyntää viime kevään katsojabuumin lisääntynyt kiinnostus kiinnittämällä pelimiehiä rosteriin. Sarcevicin menetys oli todella iso..
 
Viestejä
666
Vs: KTP 2013-2014

pere sanoi:
Aika kovan jenkkikolmikon saa Toiviainen ja Piffi hankkia, jos meinaavat et KTP pysyy kotimaisen kärjen mukana...
Kyllähän tuo yhtä kotimaista profiilipelaaja kaipaisi, jos finaalipaikka tähtäimessä. Oisko Haanpää tai Kanervo sitten kuitenkin mahdollinen: siihen hyvin roolitetut amerikkalaiset ja voe-tokkiisa siinä alkaisi olla jo askelmerkit kohillaan...
 
Viestejä
52
Vs: KTP 2013-2014

Facebook näytti lupailevan pelaajauutista vielä tänään. Olisikohan kotimainen vai ulkolainen ?
 
Viestejä
285
Vs: KTP 2013-2014

Miä diggaan Barretista, oli viime kauden paras ulkomaanapu. Tästä on hyvä joukkueenrakentaminen aloittaa. Sit vielä nuorempi versio Antwinesta ja D. Giles myös takas Kotkaan.
 
Viestejä
30
Vs: KTP 2013-2014

Hieno veto seurajohdolta. Viimevuosien perusvahvistus. Tiedät mitä tilaat. Nyt kun saatais Gilesille pahvi ja joku kotimainen avausviisikon iso vääntäjä, koska vaikuttaa siltä, että kotimaiset pointit on myyty. Joudutaan ottamaan(tuhlaamaan) ulkomaalainen pointti. PS: Yhtään KTP:n tasoista kotimaista pointtia ei ole enää saatavilla. ;)
 
Viestejä
1 308
Vs: KTP 2013-2014

Tälle tuoppi!
 
Viestejä
72
Vs: KTP 2013-2014

Ei taida Giles palata Kotkaan vaan tähyää Kymen Sanomien mukaan nousevan auringon maahan eli Japaniin.
KTP:lle on kuitenkin jykeviä ehdokkaita Gilesin paikalle ja ehkä kotimaiselta sektoriltakin kuuluu lähiaikoina uutisia.
 
Viestejä
131
Vs: KTP 2013-2014

oisko tässä enne? ktp hävis finaalin kaudella 89-90 uudessakaupungissa ja donald petties itki. seuraavalla kaudella petties tuli takaisin ja itki, ilosta. ktp vei kultamitalit kotkassa.
tällä kaudella ktp hävis finaalin loimaalla ja barrett itki.
nyt barrett tulee takas.
 
Viestejä
3 485
Vs: KTP 2013-2014

Jep, Kotkan mestaruus on varma...voi tsiisös ::)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös