Koripallo.com

KTP 2019-2020

Viestejä
4 894
Miten KTP voi napsia tämän tason jenkkejä kuin lahdet ja jopa salot joutuvat tyytymään halpislaarin jenkkeihin? Jos Danielsilla on paikat ehjinä, niin liigasta ei kyllä löydy yhtäkään vastaavan tason pelaajaa.
 
Viestejä
2 514
Miten KTP voi napsia tämän tason jenkkejä kuin lahdet ja jopa salot joutuvat tyytymään halpislaarin jenkkeihin? Jos Danielsilla on paikat ehjinä, niin liigasta ei kyllä löydy yhtäkään vastaavan tason pelaajaa.
Tietämättä asiasta mitään: pelaaja on todennäköisesti ollut loukkaantunut viime kaudella (vain 8 peliä G-liigassa) ja monet joukkueet jotka ehkä maksavat kuusinumeroisia palkkoja empivät. Mies itse on tottunut Ausseissa ja Italiassa hyvään palkkaan ja odottelee sellaista nytkin mutta isojen liigojen joukkueet epäilevät tuon (mahdollisen) loukkaantumisen takia. Pelaajan kärsivällisyys pettää kun tarjouksia ei tule, nuori mies ei vaan voi olla pelaamatta kokonaista kautta, sillä silloin lähes kaksi kautta ulkona kaukalosta voi olla jo kohtalokasta.
Toinen mahdollisuus: Kaminen on vaan tällä hetkellä ihan eliittiä näissä hankinnoissa. Vuodet ( ja Porvoo-kokemukset) näkyvät.
 
Viestejä
280
Kyllä vaan, paperilla ihan kohtuullinen jenkkinelikko, mitä tuohon joukkuen kasaamiseen tulee, niin voihan olla että vähän myöhässä kasattu joukkue voikin olla se etu millä saatiin tämmöisiä herroja Kotkaan, nooh aika näyttää kun pelit alkaa oliko Kamisen maltti, valttia vai ei, mielenkiintoista joka tapauksessa
 
Viestejä
1 542
Ettei vaan kotkanpoika nostaisi tänä vuonna pantteria
Toki mahdollista, mutta eihän näistä kavereista koskaan tiedä iskeekö joulutauolla kova koti-ikävä vai sairastuuko suvun mummo, että pitää lähteä jostain Saksasta tai Filippiiniltä hakemaan parempaa lääkitystä.;)
 
Viestejä
112
Joukkuepeli kärsii se on ihan selvä jos joukkue on kasassa viikkoa ennen kauden alkua. Toisaalta mitä merkitystä sillä on onko 100% valmis kauden alussa? Ymmärtääkseni riittää pääsy pleijareihin. Sen jälkeen pelin täytyy olla kunnossa.

En henkilökohtaisesti ymmärrä joukkueita, joilla on jenkit valittu jo kesäkuun alussa. Tyhmempikin ymmärtää, että sukset ovat halvempia heinäkuussa.

Tai toinen ihmetyksen aihe, ovat valmentajat joilla pelin täytyy olla kuin satukirjasta lokakuussa. Esimerkkinä Toiviainen ja Iisalo molemmilla on taskut niin täynnä luita ettei tiedä mihin niitä pinoaisi.
Vastakohtana Kaminen ja etenkin Lehtonen ei kiirettä mihinkään ja aina hyvä tulee.

Muistakaa ystävät rakkaat meillä on Euroopan pisin runkosarja ja synkin talvi! Hätäillen ei tule kuin kusipäisiä kakaroita.
 
Viestejä
4 945
Hyvä ja mielenkiintoinen naaraus Kotkalta, mutta väkisinkin tulee mieleen, mahtaako Daniels lähteä marraskuussa "perhesyistä" esim. Kreikkaan.
 
Viestejä
2 430
Hyvä ja mielenkiintoinen naaraus Kotkalta, mutta väkisinkin tulee mieleen, mahtaako Daniels lähteä marraskuussa "perhesyistä" esim. Kreikkaan.
Sanoisin että jopa hyvin todennäköisesti, mutta eiköhän tuollaisiin jo osata sopimuspykölillä varautua. On marraskuussakin kovia jätkiä vielä vapaana.
 
Viestejä
13
Uskoisin, että joku ktp:en jenkkinelikosta lähtee kotiin ennen joulua. Kaikki jenkit ovat hyviä signauksia, mutta uskon että peli tulee takkuilemaan, sillä varsinaista takamiestä joukkueesta ei löydy.
 
Viestejä
13
ei pysty laittamaan pojat palloa liikkeelle, kun tiukassa tilanteessa tulee paniikki ja vastustaja ottaa ylhäältä kiinni. Silloin ktp:llä on ainoastaan laittaa Rautasalo pallovarmana pelaajana kentälle.
 
Viestejä
306

Mikäli vain ei mitään vammaa miehellä ole, niin on kyllä melkoinen match-up painajainen kyseessä. Pitkäksi pelaajaksi aika pehmeästi ainakin videoilla liikkuu, eikä tuo heittokaan huonolta näytä. Irtoaa myös kivasti tossu parketista, niin saadaan myös blokkiuhkaa omaan päätyyn.

Katsotaan nyt rauhassa useampi viikko, että miten peli lähtee tällä nelikolla rullaamaan. Parhaassa skenaariossa pallo kulkee ja miehet liitää, ja pantterista taistellaan ihan tosissaan, ja huonoimmassa tapauksessa Deandre on puolikuntoinen eikä pallo liiku kenenkään toimesta muualle kuin vastustajan käsiin, ja jenkkipointti tulee ennen joulua. Aika näyttää.

PS. Hauskoja nämä "lähtee ennen joulua mummolaan" -kommentit heti, kun kaapataan pari kovan meriitin miestä Kotkaan. Otetaan ensi kaudella ihan surkeita jenkkejä, niin pysyvätpähän koko kauden Kotkassa, vaikka sitten vaihtopenkillä.
 
Viestejä
13
Mitä nyt Pinkstonia on seuraillut highlight pätkien perusteella tulee mieleen ktp.ssä pari kautta sitten pelannut William Walker. Mitä mieltä muut ovat Pinkstonista? Mitä tuo joukkueeseen?
 
Viestejä
112
Huvittavia nämä vinkumiset takurin perään.. Jos takuri olisi tullut, silloin vinguttaisin levareista tai ei ole tarpeeksi korinteko voimaa..
Nykykoris on vain nyt mennyt ennemmän, ja enemmän laitureiden suuntaan. Ja ns isot korin alus möröt ja palloa hautovat takurit ovat historiaa.

Uskon että Wesley, Lehtoranta, Rautasalo ja Homppa pystyvät kyllä toimittamaan pallon toiseen päähän helposti.
Ja jokatapauksessa Ktp:.ee tulee olemaan pakissa äärimmäisen inhottava joukkue.
Koska tuolla porukalla on todella kiihottava ajatus vaihtaa vaikka kaikki scriinit.

Mitä tulee hyökkäykseen uskon että keskipituudeltaan 2 metrinen viisikko tuottaa myös vastustustajalle hiukan miettimistä.
 
Viestejä
2 430
Huomennahan sen sitten näkee, mutta harkoissa otteet vaikuttivat melkoisen ripeiltä.

Ilmoitettua mittaansa selkeästi lyhyempi mutta paino vähintään kohdillaan. Todella vahva, mutta nopeat ja terävät liikkeet. Hyvä heitto, kolkkikin uppoaa. Varmasti ikävä puolustettava paintissa.
Vähän kuin Gipson mutta valovuosia nopeampi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös