Koripallo.com

KTP 2019-2020

Viestejä
112
Niin Rakvere oli muistaakseni sarjanousija! Eli pelas viron ykköstä viime vuonna.

Mut siis tässähän näkyy yhdessä pelaamattomuus! Jenkkejä kun on vetkutettu näin kauan, ei yhteis treenejä ole pystytty täysillä vetämään.. Hirveitä johtopäätöksiä ei myöskään tällaisesta voi vielä vetää. Kevääseen on pitkä aika:p
 
  • Tykkää
Reaktiot: CZ
Viestejä
13
Mielestäni Ktp:en kannattaisi hankkia ehdottomasti takapelaaja, joko puhdas pelintekijä tai combo guard, joka pystyy luomaan muille korinteko paikkoja. En näe mitään järkeä miksi hankittaisiin kolmas isomman pään jenkki, kun 4-5 paikan rotaatiossa on jo Pinkston, Langford sekä Skamo ja tarvittaessa myös Mukista tullut Uotila. KTP tarvitsee yhden pelaajan kuka pystyy tehdä pisteitä, sillä Langford on selvästi keskivertoa heikompi korisliiga jenkki. Kyle Foggin tapainen pelaaja olisi nyt se mitä KTP eniten tarvitsisi.
 
Viestejä
13
Muistaakseni Lance Williams oli pari kautta sitten Karhu Basketissa ja silloin hän pelasi sentterinä jos nyt en aivan väärin muista.
 
Viestejä
12
Ei lance tuolla pituudella voinnut mitenkään pelata sentteriä nyt vähän valoja iso_holma
 
Viestejä
2 749
No Lance Williams kyllä on sentteri. Eurobasketissa näköjään tiedot miten sattuu. 206cm ja painoa paljon... ja tosiaan Karhubasketissa 2015-16. Kaveri on 39 vuotias eikä pelannut tosissaan neljään vuoteen, joten eiköhän tää ollu tässä.
 
Viestejä
634
Eurobasketista löytyy kaksikin Lance Williamsia, pointti 180 cm ja laituri 191 cm. Williams ei ole mikään ihan hirmu harvinainen nimi rapakon takana ja varmaan löytyy enemmän kuin yksi koripalloileva Lance Williams. Kotimaisesta basket.fi löytyy yksi saman niminen 206 cm pitkä, tämä Karhussakin pelannut. Olisivat varmaan Karhussa jossain vaiheessa laittaneet seinän viereen mitattavaksi jos nyt olis tuommoinen pituusero ollut luvattuun tasoon nähden. muokataan: niin kyllähän nuo eurobasketin tiedot on yksi yhteen monelta osin Karhun Williamsin kanssa mutta eiköhän ole siellä eurobasketin puolella ole jotakin sekoiteltu koska kaipa tuo nyt olisi jo Karhun kaudella esiin tullut jos sentteriksi palkattu kaveri olis lentokentällä osoittautunut tuollaiseksi pikkumieheksi.
 
Viestejä
18
Ktp tehnyt sopimuksen 206 pitkälle deandre daniels nimisen körmyn kanssa. Kaveri pelannut uconn yliopistossa ja draftattu toisella kierroksella Nba:han. Pelannut esim g liigassa. kova hankintta kuulemma laituri mutta tuon kokoinen
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 512
Deandre Daniels on erinomainen pelaaja mutta ei missään tapauksessa "körmy". Itse asiassa minä olisin, jos olisin KTP:n fani, hyvin tyytyväinen tuon tyyliseen pelaajaan. Rosterissa on jo kaksi oikein fyysistä ja vahvaa laituria.. Daniels olisi enemmän sellainen skini taitopelaaja, helposti renkaan yläpuolella pelaava ja hyvin kolosia heittävä laituri. Aussien pääliiga, Italia2 ja G-liiga aika hyvillä tilastoilla ovat hyvä pohja Suomeen. Viime kaudella kuitenkin vain 8 peliä?
Jos tällainen pelaaja tulossa niin KTP;n eturivi on hyvin kilpailullinen.
Lance Williamsin tyylinen pelaaja tekisi Kotkasta aivan liian "painavan" joukkueen. Nykyliiga on enemmän nopeuteen perustuva.
 
  • Tykkää
Reaktiot: CZ
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös