Koripallo.com

KTP 2020-2021

Viestejä
99
Meidän laivassa, meidän laivassa, siinä on iso reikä pohjassa, ja se uppoaa ja se uppoaa, jos et ryhdy pumppaamaan.

Ei taida pumppaaminen alkaa, kun ajatus on, että omien kasvattien pitäisi tulla ilmaiseksi takaisin (että kelpaavat). Ainakin kun lukee Kymen sanomien artikkelin ja Pihvin ajatukset, näin asian voi tulkita. Ennemmin näköjään ollaan valmiita maksamaan muille, kuin niille omille, joita Mäkelä kaipaili.

Divariin ei näytä olevan rahkeita, joten seuraavienkin vuosien ajan KTP:n rooli on toimia muun suomen kasvattajaseurana. Lähtökohdat on erinomaiset ajatellen yleisöä. Mukipojilla ja muilla muukalaisilla katsojämäärät jatkavat samaa eksponentiaalista kasvuaan tulevaisuudessakin. Onnea matkaan!
 
Viestejä
451
No niin kausi on sitten paketissa, toisaalta ei oikein muuta osannut odottaakaan kun kausi on mennyt, miten on mennyt. Toivottavasti Roope saa uutta tuulta purjeisiin että oltaisiin ensi kauden päätteeksi taas siellä missä meidän oikeasti tulee olla.
Mitä tulee tuohon Pihvin kymarin kirjoitukseen, luin sitä vähän eri silmin eli Pihvihän totesi että mielellään ottaisi oma kylän poikia takaisin jos hintalappu olisi kohdallaan, ei niin että tänne tarvitsee tulla pelkästään rakkaudesta lajiin...
Sitten siihen perinteiseen toivelistaan eli itse ottaisin jenkkitakurin, kaksi laituria ja liikkuvan sentterin, Hompan ja Jontun toivon jatkavan, yksi isompi kotimainen pelurikin olisi ihan ok ja jos niitä paluumuuttajia olisi järkevästi tarjolla niin eikun tervetuloa vaan kotio.
Loppuun toivon Roopelle menestystä joukkueen kasaamiseen, Pihville taloutta kuntoon ja meille kannattajille ilon hetkiä ensi kaudelle, tsemppiä kyllä tästä vielä hyvät bileet saadaan, uskon näin
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös