Koripallo.com

KTP 2022-2023

Viestejä
134
Joo, ihmettelin ihan samaa. Maininta toki kuitenkin unohtui KTP:n omassa haastattelussa. Voitto toki pääasia, mut kyllä tuolla mitalla ois pari levypalloa hyvä saada enempi.
 
Viestejä
99
Hentonen oli het parempi kun oli yhtä aikaa Alin kanssa kentällä ja hyvin pelasi lopun, kun Ali oli virhevaikeuksissa. Hyvä tulee Henttosestakin, kunhan pääsee paremmin sisään kuvioihin.
Pertsan kanssa samoilla linjoilla. Vahvistukseksi hankitun ison sentterin pitää pystyä parempaan kun mitä tilastot nyt osoittaa.
 
Viestejä
147
Sillä logiikalla Vili ois pitäny jättää tän vuoden joukkueesta pois, kun ei tilastorivit viime kaudella ollu kunnossa, vai?:rolleyes:
 
Viestejä
99
Olipa taas ihanata! Ja ennen kaikkea lämmitti Nymanin mainio peli. On mukava katsoa, kun hän pelaa itseluottamuksella ja uskaltaa ottaa ratkaisuja taitojensa mukaan.

Ensimmäisellä puoliajalla KTP näytti olevan ihan unessa, Slykin lahjoitti palloa ilmaiseksi vastustajalle. Kotopuolessa pääsee sitten jouluna jakelemaan paketteja, siihen asti on pidettävä pallosta hyvää huolta! Onneksi Lehtoranta toi kentälle tulleessaan lisää hönkää joukkueen peliin, ja Roope keitteli pukkarissa sellaiset liemet, että toisella oltiin hereillä.

Henttosesta täällä keskusteltiinkin jo. Oli tänään KTP:n ainoa, joka jäi tilastoissa miinukselle, jos ei lasketa kesken ottelun kentältä poistettua Gilesiä. Henttosen tossu ei oikein nouse lattiasta, eivätkä uratilastot anna lupauksia suurista levypallomääristä, vaikka pituutta ja painoakin on. Nyt oli vähän huono matsi, ja varmasti niitä tulee vielä parempiakin, mutta eihän se mikään rodman ole. Fysiikka kuntoon, niin voisi vaikka ollakin.

Ilon aihe oli lisäksi Alin paluu pelaavaan kokoonpanoon. Hyvin putosi hänellä jälleen heitto.
 
Viestejä
99
Sillä logiikalla Vili ois pitäny jättää tän vuoden joukkueesta pois, kun ei tilastorivit viime kaudella ollu kunnossa, vai?:rolleyes:
Mihinkä tällä kommentilla viitataan? Nyt ei oikein hahmota kirjoittajan logiikkaa? Vili on petrannut juoksuaan huomattavasti, mutta Henttonen ei ole päässyt lähellekkään viime kautta.
 
Viestejä
417
Mukava huomata, miten viime kauden ratkaisijoiden puute on vaihtunut tällä kaudella ehkä jopa lievään ratkaisijoiden ylitarjontaan. Toki kaksi ekaa jaksoa oli hyökkäyksen osalta varmaan tämän kauden heikoimpia, mutta jenkkien ollessa totuttua näkymättömämpiä, nousi Vili komeasti isompaan (ja ansaitsemaansa) rooliin. Ja vaikka jouduttiin pelaamaan ilman Gilesia ja puolikuntoisella Alilla, niin tästä huolimatta selätettiin vaikeudet ja noustiin voittoon. Pakko olla tyytyväinen, vaikkei peli nyt parhaalla tasolla eilen ollutkaan.

En tiedä kuinka monta peliä pitää voittaa, että allekirjoittanutkin alkaa tosissaan uskomaan joukkueen "hyvyyteen" ja siihen, että kerrankin kaikki jenkkivalinnat ovat tainneet osua kerralla purkkiin. Kotimaisten osalta Kuukkanen toki toisi varmasti vielä entistä enemmän tehoja vaihdosta, mutta ei tämä nyt tälläkään rosterilla huonolta näytä. Ainoa kenestä muiden kanssa kannan hieman huolta on Henttonen, kun tuntuu, ettei oikein osaa hyödyntää kroppaansa korin alla. Tulee lähinnä mieleen posliinikaupassa rymistelevä nallekarhu, eli kovuutta löytyy, mutta väärissä paikoissa. Uskon ja toivon, että Mäkelä saa myös tämän korjattua ja Henttosestakin saadaan täysi potentiaali irti Alin rinnalle.

KTP on tällä kaudella kyllä melko ikävä joukkue vastustajille etenkin hyökkäyspäässä, kun lähes kaikki pelaajat osaa heittää/ajaa, ratkaisijoita löytyy lähes yhtä monta kuin on pelaajiakin, eikä koskaan voi etukäteen sanoa, että kuka jenkeistä (tai Vili/Ali) tekee 30 pinnaa. Itse myös henkilökohtaisesti nautin Alin puolustuspreesensistä, kun vastustajat joutuvat heittelemään melkoisia Hail Mary -kaaria torjuntaa välttääkseen. Ja ehkä salaa myös Tabbin järjettömät kolkit saavat joskus hymyn huulille, ainakin niin kauan kun lopputulos miellyttää.
 

42

Viestejä
3 372
Hentonen oli het parempi kun oli yhtä aikaa Alin kanssa kentällä ja hyvin pelasi lopun, kun Ali oli virhevaikeuksissa. Hyvä tulee Henttosestakin, kunhan pääsee paremmin sisään kuvioihin.

Hentonen vaikuttaa kyllä aika hentoselta sentteriksi. :cool:
 
Viestejä
453
Jaahas tämmöinen peli eilen, vähän huolettaa toi ns. Sentteri osasto Ali selvästi vajaa kuntoinen ja Henttonen aika lailla hukassa, toki muussakin pelissä parannettavaa kuin korin alla, toivottavasti Roope keksii huomiselle jotain uutta niin saadaan Vilpas nurin eikun Tsemppiä huomiselle
 
Viestejä
99
Juu, eilen oli kyllä kovin staattista KTP:n hyökkäys sitä alun ilotulitusta lukuun ottamatta. Kobrilla oli intensiivinen puolustus ja kova blokkiuhka korin alla, eikä tilanteen murtamiseksi keksitty lääkettä. Lisäksi Kobrat vaihtoi skreenit, mikä oli myrkkyä. Toivottavasti Roope keksii toimivan aseen tällaista puolustusta vastaan, koska silloinhan tässä mennään päätyyn asti, eiköstä vain?

Huomionarvoista on se, että KTP piti Kobrat -20 pistettä näiden keskiarvosta. Lisäksi matsi olisi voitettu, jos vapaaheitot olisivat löytäneet koriin siedettävällä prosentilla.
 
Viestejä
1 041
Noniin, nyt vitutuksen hieman laannuttua vähän ajatuksia.

Ei oikein löytynyt KTP:lta ratkaisijaa silloin kun sitä olisi eniten tarvittu Vilppaan runin aikana. Tabbille oli tarjolla pari vapaata kolmosta ja taisi Gileskin munata yhden vapaan layupin.
Korin alla ollaan jääty pieneksi. Henttonen, vaikka olikin parempi kuin Kobria vastaan, oli aika kädeton puolustuspäässä. Feazell sai ties kuinka monta alley-oop syöttyä ja pääsi muutenkin mellastamaan aika helposti korin alla. Jos Ali olisi pelannut, ei suurinta osaa näistä alley-oopeista oltaisi todennäköisesti nähty.

Maajoukkuetako tulee hyvään aikaan, Kuukkanen ja Ali kuntoutunevat ennen pelien jatkumista.
 
Viestejä
143
Alin varaan nyt en enää niin paljoa laskisi. Alkukausi ihan jees, Lapualla oli aivan kuutamolla ja tänään… ei edes kokoonpanossa. Jotain alaraaja vammaa oli, mutta onko enää vai miksi ei pelannut???
 
Viestejä
1 041
Alin varaan nyt en enää niin paljoa laskisi. Alkukausi ihan jees, Lapualla oli aivan kuutamolla ja tänään… ei edes kokoonpanossa. Jotain alaraaja vammaa oli, mutta onko enää vai miksi ei pelannut???

On edelleen loukkaantunut minun tietääkseni. Lapuallakin taisi olla puolikuntoinen kun pelasi niin pienet minuutit.
Kyllä Ali on erittäin tärkeä pelaaja KTP:lle, kun ainoa toinen sentteri on Henttonen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös