Koripallo.com

KTP 2022-2023

Viestejä
39
Sitten ei varmasti enää pelaa Kotkassa, vaan isommissa liigoissa.
Tänään 4 omaa kasvattia yhtäaikaisesti kentällä. Ei taideta muualla pystyä samaan.
Jos näin käy niin tuulta purjeisiin! Nykyisellään on yllättänyt kehityksellään!

Asia mihin kiinnitin huomiota useamman vuoden seurannalla oli vastustajan lehto. Luononlahjakkuus joka jaksoi treenata kaiken lisäksi ja ollut joukkueidensa voimia oli tänään pimennossa ja normaalista poiketen Anterolle vihellettiin virheitä about tehtyjen mukaan! Yleensä näin ei omasta silmästä katsottuna ole välttämättä ole ollut... Myös hyvin vähän suhteessa entiseen keskustelua tuomareiden kanssa, laskeekohan jo littlekin antsan jäähdyttelijöihin?

Kuukkanen ollut pois hetken, toivottavasti ei pidempään. Penkiltä MIELESTÄNI löytyi ainakin tähän peliin täysi korvaus eli laajuus on mitä pitääkin.
 
Viestejä
96
Olipa kiva katsoa tänään KTP:ta! Vaikka pari tärkeää pelaajaa sivussa ja vastustaja sai yhden pimennettyä, jokainen jaksoi uskoa tekemiseen. Ihan mahtavaa! Ja vain neljä menetystä, se on jälleen hieno lukema.
 
Viestejä
1 041
Hyvännäköistä peliä oli tänään, seuraavaksi päästäänkin kunnon tason mittaukseen Karhua vastaan.
Kuitenkin omaa intoani hieman latistaa Alin ja Kuukkasen poissaolot. Tänäänkin jäätiin ajoittain pieneksi korin alla, jatkossa se voi kostautua. Myös rotaatio jää vähän kapeaksi, mutta se ei tällä nykyisellä ottelutahdilla onneksi ole kovin iso ongelma.
 
Viestejä
417
Jos seitsemällä pelaajalla haastetaan Kauhajokea kotona ihan tosissaan, niin ollaan kyllä viime kaudesta otettu aimo harppaus eteenpäin. Toki tulevat muut ”kärki”jengit antaa parempaa osviittaa KTP:n tän kauden iskukyvystä, mutta ei tämä missään nimessä huonolta näytä alkukauden perusteella.
 
Viestejä
451
Joo kyllä oli ihan kelpo esitys vajaalla rosterilla, toivottavasti saadaan Ali ja Kuukkanen pian takaisin ruotuun niin uskon että joka joukkue saa tehdä täyden päivätyön että meiltä pisteet vie. Olen yhä sitä mieltä että paikka neljän parhaan sakissa on ihan realistinen vaihtoehto eikun perjantaina taas uutta matoa koukkuun
 
Viestejä
1 644
Kova peli KTP.ltä ja todellinen jouluaatto Tabbilla., Nyman ed pelissä, Toki tänään aika pehmoinen ja piilossa pelistä.
 
Viestejä
1 041
Nyt ei kyllä näytä hyvältä. Giles suihkuun ekalla puoliajalla ja hyökkäys on muutenkin aika päättömän näköistä.
 
Viestejä
99
Pikku hiljaa henttoselle niitä minuutteja isolla miehellä näytön haluja
Mahdollisuus on annettu preseasonilla ja sarjan alkupeleissä. Nyt tarttee vaan hoitaa annetut minuutit kunnialla ja ansaita luottamusta lisää, ansaitakseen lisää minuutteja? Halujen mukaan peliaikaa harvoin jaetaan tällä tasolla.

Sly pitää saada herätettyä mukaan jos voittoa tästä haetaan. Kaveri on joukkueen moottori, joka saa syötöillään ja tekemisellään joko pelin käyntiin tai sitten mennään näillä kamikaze-hyökkäyksillä ja hävitään...Tai jos Sly ei herää niin Jontun pitää ottaa vastuuta ja pystyä johtamaan peli maaliin.
 
Viestejä
132
Ihan hirveän näköistä kun Henttonen kentällä, nyt ryhtiä. Hammassuojat suuhun ja peliä. Nyman on kyllä huikea. Onneksi vastassa on pyrintö.
 
Viestejä
143
Voihan se tietty näyttää siltä, ihan riippuu millä silmällä sitä peliä kukin katsoo.
Ihme kuin Roope kuitenkin kiitteli sentteriä lopussa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös