Koripallo.com

KTP 2022-2023

Viestejä
2 707
No sehän helpottaa hesan reissua että nyt jo tiedetään että hävitään väsymyksen ja rosterin kapeuden takia
 
Viestejä
389
Tuskin tässä nyt palkoista on kyse, vaan jostain samalla kirjaimella alkavasta. Toivottavasti tässä on nyt kyse vain harjoittelun määrästä, mutta kyllä ainakin sentterin puuttuminen (-Henttonen) näkyy turhan hyvin kentällä. Puolustus tosin on sentterillä ja ilmankin myös jostain p:llä alkavasta paikasta.
 
Viestejä
381
En halua olla pahanilman lintu mutta kyllä seuraavaan peliin on tehtävä melkoinen ryhtiliike ja kyllähän se sentterin puutekin jossain näkyy vaikkei selitä tuota surkeaa peliä eli tarttis varmaan tehdä jotain
 
Viestejä
389
Jos ei näissä peleissä voi peluuttaa junioreita niin missä sitten? Millä perusteella ollaan niin kasvattajaa?
Eipä siellä tainnut olla junnuista mukana kuin Mykrä, eli aika laihaksi jää junnujen peluutus vaikka olisi pidempään kentällä ollutkin.
 
Viestejä
85
No jopas oli peli, oliko jenkit vielä flunssalääkkeiden huuruissa vai jännittääkö jo joulupukkia?Kotimainen sentteriosasto hoiti hommansa hienosti, mutta apuja kaivataan. Kenestäköhän???
 
Viestejä
389
Ali vielä ”ainakin 2 viikkoa” poissa. Alkukauden perusteella oli todella lupaava pelaaja, mutta kuinka kauan uskalletaan odotella mahdollista paluuta, ja toisaalta miltä näyttää peliotteet pitkän tauon jälkeen, jos/kun palaa kentälle?

Itse en mielelläni vaihtaisi yhtään jenkkiä pois, mutta jonkunlaista reagointia tilanteeseen toivoisin, sillä näin lyhyessä sarjassa 2-3 viikon ”tasoitus” vastustajille voi kostautua vaikka pleijaripaikan menetyksellä.

Mäkelä itsekin valitteli rosterin kapeutta harjoituksissa, saisiko tähän apua jostain? Ilman 5vs5 harjoittelua ollaan kyllä ottavana osapuolena jatkossakin.
 
Viestejä
381
Joo täysin samaa mieltä, nyt on annettu jo liikaa tasoitusta ja Alista ei tiedä kuinka kuntoutuu, tietysti ei Alin varaan ole varmaan kukaan ole menestystä rakentanut, rookie sarjassa ja alkuunkin ihan jokeri, ainenkin itselleni. Hyvä alku antoi vähän vauhti sokeutta varmaan meille monille kukapa olisi uskonut että sarjajohto olisi ollut meillä ja Lapualla, nyt muutkin joukkueet ovat saaneet pelinsä kuntoon kun taas meillä pari niukkaa tappiota. Nyt rivit kuntoon ja Hongan kaatoon ja olisihan se mukavaa saada korialusvoimaa jostakin, muuten hyvin alkaneen kauden jatkoksi, malttia meille ja tsemppiä joukkueelle
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös