Koripallo.com

KTP 2023-2024

Viestejä
69
Samaa satasella tännekin :D Siellä ei ole kuin Nyman, jonka voi kärkikotimaiseksi laskea, jenkeistä ei yksikään ole edes lähelläkään top10-jenkkiä, ellei Randin donkkeja ja blokkeja näyttävyydessä näytetä.

Suurin ongelma on viime kaudelta Lehtorannan ja Slyn puuttuminen jotka työnsivät palloa aivan eri vauhdilla ylös ja pystyivät ajamaan painttiin ja jakamaan sieltä palloa, jolloin Marttisen, Lommin ja Kuukkasen ainoat kilpailukykyiset vahvuudet tällä tasolla pääsisivät eri tasolla vetämään siirtymä- ja vastapalloheittoja.Eivät taida olla ainoat lähtijät, joten taitaa kotimaisten osaltakin pajatso tyhjentyä aika täysin ensi kaudeksi. Jos pelimerkkejä ei aiempaa enempää olla, niin vaikea nähdä että ensi kaudella yhtään korkeammista sijoituksista taisteltaisiin.

Huomioitava pointti tuosta Wood-uutisesta, että Pounds kontaktoi pelaajaa suoraan ja eiköhän siellä ole jenkkikontaktit ihan hyvin hallussa, versus Mäkelän hutiammunnat, jolloin ei ollut edes tietoa mistä koulusta kaveria on tulossa. Toivoa sopii, että tätä tajuttaisiin vaan hyödyntää ensi kaudellekin.
Ensinnäkin toivotaan että Pounds-Laine kaksikko saa käännettyä suunnan ja tuotua kaivattua muutosta niin joukkueen asenteeseen kuin tarvittavia pelillisiä muutoksia.
Toiseksi toivotaan että Wood on kunnossa, ja tarjoaa sitä myöten lisää buustia molempiin edellämainittuihin.

En nyt vielä yhden Woodin rekrytoinnin osalta tekisi Poundsista mitään pelaajascouttauksen velhoa. Tuttu nimi vapaana, ja varmasti yhteystiedot löytyi monelta suomalaiseltakoripalloihmiseltä. Voisi kuitenkin olettaa että Poundsin kyvyt ja osaaminen on ollu myös käytössä jo kesälläkin kun näitä nykyisiä ”vahvistuksia” on valittu? Toki päävalmentaja viime kädessä on vastannut ja aina vastaa pelaajavalinnoista käytettävissä olevissa budjettiraameissa, ellei sitten seurajohto toimi ohi valmentajan. (Viime mainitusta tässä nyt ei oo varmast kyse mutta on näitäki tainnut aina joskus olla)

Mutta nyt sitä rahaa yllättäen löytyi, kun aiemmin mihinkään muutoksiin sitä ilmeisesti ei ollut. Hyvä niin, erittäin hyvä. Liekö Mäkelän lähtö herättänyt tukijat ja seurajohdon tilanteeseen, vai onko kyse siitä että nimenomaan nuoren valmentajan vetämälle joukkueelle halutaan tarjota tukea. Tiedä häntä.

Riskinsä Woodissakin, mutta ehkä mieluummin tämä vanha sotaratsu, kuin joku kuluvan kauden aikana kolmanteen tai neljänteen joukkueeseen tuleva arpa. Hyviä kohtuuhintaisia isoja pelaajia ei kuitenkaan ole liikaa tarjolla ja niistä harvemmin halutaan luopua kesken kauden.
 
Viestejä
1 666
Mutta nyt sitä rahaa yllättäen löytyi, kun aiemmin mihinkään muutoksiin sitä ilmeisesti ei ollut. Hyvä niin, erittäin hyvä. Liekö Mäkelän lähtö herättänyt tukijat ja seurajohdon tilanteeseen, vai onko kyse siitä että nimenomaan nuoren valmentajan vetämälle joukkueelle halutaan tarjota tukea. Tiedä häntä.
Vai onko tässä juuri ne Mäkelän loppukauden palkkarahat ohjattu valmennuksesta pelaajabudjettiin, sitten Kotkalaisille yrittäjille 20 kausaria päälle ja rahat kasassa?
 
Viestejä
69
Vai onko tässä juuri ne Mäkelän loppukauden palkkarahat ohjattu valmennuksesta pelaajabudjettiin, sitten Kotkalaisille yrittäjille 20 kausaria päälle ja rahat kasassa?
Toisaalta Homppana olisin kyllä neuvotellut tilipussiin pientä korjausta ja tuskin Lainekaan ilmaiseksi lähtenyt talkoisiin.
 
Viestejä
99
Mahtavaa, että yritetään vielä kääntää joukkueen suunta. Wood mahtava hankinta, jos vaikka olisi edes 20 min kunnossa. Wood high postiin, hänelle pallo, Rand ja Nyman voivat leikkailla. Puolustuksesta en sitten tiedä, mutta peliäly ja voima tuovat sinne jotakin, jota ei korin alla ole tällä kaudella nähty.

Toivottavasti tosiaan Doss laitetaan nurkkaan istumaan verkkarit päällä. Täällä joku kaipasi viime kaudelta Slyta ja Lehtorantaa. Ikävä sanoa, mutta Lehtorannan motivaatio oli Dossin luokkaa viimeisellä kaudellaan KTP:ssa. Ei myöskään parilla viimeisellä kaudellaan juuri luonut etuja kentällä, koska käytti ajouhkaansa huonosti, eikä ole luotettava heittäjä. Tämä kaikella kunnioituksella, oli pitkään mun suosikkipelaaja, jonka olisin toivonut menestyvän paremmin.

Wood varmasti vetää väkeä tupaan, joten voi olla taloudellisestikin ihan hyvä hankinta.
 
Viestejä
147
Hra Puu saapunut Kotkaan tänään, saa nähdä pelaako vielä huomenna. Varmasti jetlagissa olisi piristys Dossiin verrattuna, mutta saanee vielä huomisen lepäillä. Josko silti piristäisi peliä penkiltä?
Toivottavasti huomenna jo pelaisi:D. Ei ainakaan paljoa hävittävää, vaikka jalat olisivatkin vielä vähän lentokoneessa...
 
Viestejä
417
Maajoukkue tauko tuli Kotkalle kuin räikkä kotkalaisten käteen.. Nyt on saatu huolella ja hartaasti treenata sarja jumboa vastaan.
Jos tänään ei voittoa irtoa ei sitä tällä staffilla enää irtoakkaan.
 
Viestejä
417
Näkee että treenattu on kovin..

Olikohan tämä historian huonoin valmennuksen vaihto.. Tai kysehän ei ollut vaihdosta.. Muta jos on koko kauden hengaillut mukana, eikä ole parempaan pystynyt itse. Niin miksi haluaa tunkea itsensä päävalmentajaksi eikä esim eronnut päävalmentajan mukana..

Tosin miksi seurajohtokaan tarjoaa tällaista hommaa jo mukana olleelle keltanokalle.. Kertoo tämän seuran ammattimaisuudesta kaiken.
 
Viestejä
417
Toivottavasti ei kauhean kallis haku ollut
Rahat oli kiikkutuoli kaveriin, mutta ei kunnon valmentajaan...
Ei tää joukkue muuksi muutu tuomalla yksi kaveri lisää.. Paskat pitää potkia pihalle tästä porukasta, ja nämä koutsit ovat aivan vääriä jätkiä siihen hommaan..
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös