Koripallo.com

KTP 2023-2024

Viestejä
260
Eikös Woodia pitäneet hitaahkona ja kipeähkönä jo Vilppaan fanit viimeisimmällä kaudellaan siellä (tai varsinkin sen päätyttyä)? Vai onko Paraguayn taso kovempi kuin Suomessa... Tosiaan johtajuus ja nykyisistä vahvistuksista hyödyn irti saaminen lienevät avainasemassa hänen palkkauksessaan
 
Viestejä
147
Harmittavan myöhään... mutta parempi nyt kun ei ollenkaan tai joku tusinavahvistus jotain tusinaliigasta. Ny tulee hyvä kun Golson voi laittaa palloa maalatulle ja aina tapahtuu jotain hyvää, jos ei koria, niin syöttö vapaana olevalle pelaajalle. Ei tartte pikkumiesten ite tunkea sumppuun... Kaikki taas auki kunhan Woodin paikat vaan kestää ja peli tietty hidastuu, mikä vaatii sopeutumista muulta joukkueella. HYVÄ HYVÄ! (Kiinnostus olikin jo vaipunut nollaprosentin luokkaan :()
 
Viestejä
2 420
Wood on KTP mielenkiintoinen hankinta. Katajassa Wood pelasi jo kaudella 2008-2009 ollen yksi sarjan parhaista pelaajista ja muistan kyllä että oli myös Karhussa ja varsinkin Vilppaan mestaruusjengissä todella hyvä. Mikä lie miehen pelikunto tällä hetkellä?
 
Viestejä
541
Kaverin polvien nitinä kuuluu Poriin saakka kun Kotkassa pelataan. Ratsuväki on raakaa mutta toivottavasti mies on kunnossa ja pystyy pelaamaan hyvällä tasolla. Kiva nähdä Jermu taas liigassa!
 
Viestejä
417
Vanha, kipeä ja natiseva, vaan kuitenkin hyvällä asenteella pelaava Suomen mestari. Ja Paraguayssa 20-30 minuuttia per peli pelannut eli luulisi ihan kohtuu kunnossakin olevan. Kyllä Wood 50% kuntoisenakin hakkaa monet sarjan vahvistukset mennen tullen ja palaten, Randista puhumattakaan.

Kieltämättä itseänikin kutkuttaa nähdä, saisiko Wood myös Randista enemmän irti, jos kaksikko pelaisi samanaikaisesti ja Wood hoitaisi hyökkäyspään selkä korille -pakittelut?

Nyt toivotaan, että Homppa ymmärtää peluuttaa Woodia oikein, ja ymmärretään hyödyntää miehen monipuolisuutta ja eritoten syöttötaitoa. Woodia korinalle, Randia/Nymania leikkaamaan ja Lommi, Kuukkanen ja Golson kaarelle.
 
Viestejä
224
Hieno uutinen tämä Woodin tulo. Nopea peli kylläkin voidaan unohtaa, mutta eihän sitä ole ollut nähtävissä muutenkaan.
Doss ehdottomasti täyttämään mehupulloja ja hakemaan vauhtia divarista.
Divarijoukkueen sarjapaikka myös nyt jo varma ensi vuodelle. Eihän siihen tarvittu kuin yksi Joonas Timonen, vaikka tänään kentän kunkku oli Niko Mykrä. Mielelläni näkisin nämä molemmat nuoret Kotkassa myös jatkossa, mutta molemmat kuulemma lähtö lähtöaikeissa.
 
Viestejä
2 270
No nyt! Nythän se on melkeinpä pakko lähteä katsomaan jokin KTP matsi livenä!

"Polvet kuulemma ihan ok kunnossa" ;)

Ei niistä Poriin asti kantautuvista nitinöistä ja natinoista kannata välittää :D

Tiedä sitten häntä, mutta kuten joku tuossa jo sanoikin, niin puolikuntoisenakin Wood kyllä pesee mennen tullen useat nyky "vahvistukset" Korisliigassa. Asenne ja peliäly ihan toiselta planeetalta.

Hieno haku Kotkalta!
 
Viestejä
180
"Polvet kuulemma ihan ok kunnossa" ;)
1708661383969.png

Kuvasatoa Korisliiga-ottelusta

Kataja-KTP 17.3.2009

Copyright © Kuvanmaailma/Vesa Kuukka
 
Viestejä
1 666
Kova haku Kotkassa. Nyt vaan sormet ristiin, että kolme toivetta toteutuu.
1. Mies on oikeasti pelikunnossa
2. Asenne tarttuu Woodista eikä Woodiin.
3. Pelit menevät sen verran reilusti ristiin, että nähtäisiin Wood vs. Baby Wood kohtaaminen.
 
Viestejä
2 784
Tuosta tuli mieleen että King ois ollu kanssa hyvä haku (en tosin ole seurannut että pelaako enää edes)
 
Viestejä
2 784
Olen kanssa sitä mieltä että ensimmäinen kokeilu olisi että Doss huilaa.
Golson, Brown, Rand, Wood nelikossa on paljon enemmän potentiaalia. Tosin yksi hyvä syöttäjä varmasti avaa Dossillekin paikkoja ja samaan aikaan Rand on todella helppo paikata kentällä.
 
Viestejä
1 027
KTP:n materiaali on nyt ihan kärkinippujen tasoa. Hompalla on isoin ongelma miten roolittaa joukkuetta ja osa minuutteja odottavista jää minuuttien ulkopuolelle. Kaikki pelaa- tyyppinen jutusta pitää siirtyä 8 pelaajan rotaatioon ja ehkä joku roolimies päälle. Playoffiin pitää nyt päästä, se voisi tarjota hienon kevään.
 
Viestejä
140
KTP:n materiaali on nyt ihan kärkinippujen tasoa.

Samaa satasella tännekin :D Siellä ei ole kuin Nyman, jonka voi kärkikotimaiseksi laskea, jenkeistä ei yksikään ole edes lähelläkään top10-jenkkiä, ellei Randin donkkeja ja blokkeja näyttävyydessä näytetä.

Suurin ongelma on viime kaudelta Lehtorannan ja Slyn puuttuminen jotka työnsivät palloa aivan eri vauhdilla ylös ja pystyivät ajamaan painttiin ja jakamaan sieltä palloa, jolloin Marttisen, Lommin ja Kuukkasen ainoat kilpailukykyiset vahvuudet tällä tasolla pääsisivät eri tasolla vetämään siirtymä- ja vastapalloheittoja.

Eihän siihen tarvittu kuin yksi Joonas Timonen, vaikka tänään kentän kunkku oli Niko Mykrä. Mielelläni näkisin nämä molemmat nuoret Kotkassa myös jatkossa, mutta molemmat kuulemma lähtö lähtöaikeissa.

Eivät taida olla ainoat lähtijät, joten taitaa kotimaisten osaltakin pajatso tyhjentyä aika täysin ensi kaudeksi. Jos pelimerkkejä ei aiempaa enempää olla, niin vaikea nähdä että ensi kaudella yhtään korkeammista sijoituksista taisteltaisiin.

Huomioitava pointti tuosta Wood-uutisesta, että Pounds kontaktoi pelaajaa suoraan ja eiköhän siellä ole jenkkikontaktit ihan hyvin hallussa, versus Mäkelän hutiammunnat, jolloin ei ollut edes tietoa mistä koulusta kaveria on tulossa. Toivoa sopii, että tätä tajuttaisiin vaan hyödyntää ensi kaudellekin.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 629
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 629
Haastattelimme Michael Poundsia ja selvitimme KTP:n tämänhetkisten kuulumisten lisäksi myös miehen lempinimen taustat.


– Ensimmäinen viikko meni käytännössä jokaisen omaan olemukseen ja kehonkieleen: mitä [kukin] tuo jokapäiväiseen toimintaan. Se pitää saada käännettyä takaisin positiiviseksi ja hauskaksi, ja että sitä tehdään ilolla. Totta kai se on kovaa hommaa, mutta ollaan läsnä siinä hetkessä eikä lähdetä ajattelemaan liian pitkälle eteen. Mitään isoja pelillisiä juttuja ei lähdetty ruksaamaan, kuvailee Pounds alkutaivaltaan KTP:n komennossa.

Käsitteet confidence ja character ovat Poundsille keskeinen huoneentaulu.

– Ollaan läsnä, pelataan itseluottamuksella ja näytetään vähän luonnetta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös