Koripallo.com

KTP 2023-2024

Viestejä
38
mitä pitää tehdä että koko karhuvuoren kirjasto saataisiin sytytettyä poikien kanssa. MASENTAVAA että pelkät junnu pojat pitää karhuvuorta elossa. muukin halli voisi ottaa peukun perseestä pois ja tekemään jotain asiaa edistääkseen vaikka lahjottamalla rahaa fani matkoihin, lippujakin varmaan hommattaisiin jos pojat saisi vähän avustusta seuralta tai muulta yhteisöltä.
Jos teidän ulosannin taso on niinkin korkealla kuin tässä ketjussa, niin en ihmettele jos ei tukijoita löydy.
 
Viestejä
76
mitä pitää tehdä että koko karhuvuoren kirjasto saataisiin sytytettyä poikien kanssa. MASENTAVAA että pelkät junnu pojat pitää karhuvuorta elossa. muukin halli voisi ottaa peukun perseestä pois ja tekemään jotain asiaa edistääkseen vaikka lahjottamalla rahaa fani matkoihin, lippujakin varmaan hommattaisiin jos pojat saisi vähän avustusta seuralta tai muulta yhteisöltä.
Surullista se vaan on, että ei se asia ole muuttumassa. Meno on ollut sama lukuisia vuosikymmeniä, että jos häviöllä ollaan niin istutaan kuin kirkossa. Nykyään kyllä positiivista, että alakulman pojat kannustavat loppuun asti.
 
Viestejä
42
Rehellisesti mikä siinä hiljaisuudessa on niin hauskaa? kaikkien ei tarvi seistä kuten ala katsomon junnut, MUTTA silti voisi edes valtaosa pistää kättä yhtee muutenkin kuin sen jälkee kun joku laittaa hienon donkin!
 
Viestejä
416
Lommin tilastorivi 9min. 0/0 -15! Eikä kuukkasenkaan ole sen parempi. Divariin hakemaan vauhtia molemmat.
Kylhän toi peluuttaminen on ihan päin persettä.. Jos nää kaksi saa pelata 9 ja 6 minuuttia kahdessa ja toinen jopa 3 osassa.. Niin miten siinä kuuluisi päästä rytmiin?? Etenkin kuin molemmat ovat "heittäjiä"... Samanlaista peluuttamista kuin jollekin 17v junnuilla.. Kyllähän Browni oli selkeästi eniten minuutteihin nähden kassalla..

Ja mitä tuomareihin tulee aina menee välillä päin helvettiä mutta kyllä sieltä myös apuja tuli.. Mattilan kolmonen olisi esimerkiksi pitänyt hyväksyä vaikka Aidoo tekikin väärän scriinin heitto ehti lähteä selkeästi ennen.. Eikä Mikkola edes lähtenyt tarkistamaan asiaa videolta..

Suurin syy eiliseen tappion oli KTP ihan itse! Jos ei osaa niska scriinejä puolustaa Eikä levypalloille meno kiinnosta niin ei kuulukkaan voittaa.
Nokia kaiken lisäksi suorastaan halusi vielä tehdä ottelun tiukaksi sössimällä ties minkälaisia paikkoja korin alta ja menettämällä palloa.

Kaiken lisäksi en tiedä koska Ktp:een penkillä ymmärretään että Vili on hyvä pelaaja Jos joukkueella kulkee.
Vili myös tekee välillä kohtuulliset tilastot itselleen Jos joukkueella ei kulje.
Mutta Vili ei missään tapauksessa ole pelaaja joka nostaa joukkueen voittoon Jos ollaan perässä viimeisellä minuutilla.. Yksinkertaisesti todella hyvä Duunari mutta ei missään tapauksessa johtaja jolle viimeiset pelit piirretään.. Aivan liikaa jännittää.. Kaikki kehonkieli miehessä muuttuu, kun peli menee jännäksi. En usko että tätä pystytään enää kehittämään tässä iässä pitäisi tulla jo selkärangasta.. Ainut kasvun paikka olisi itse välttää ratkaisuja viimeisillä hetkillä.. Sama valmentajalle pitäisi oppia tuntemaan pelaajansa. Kentällä voi kyllä pitää viime hetkillä (se voi jopa sekoittaa vastustajaakin etenkin jos Vili on pelannut hyvän pelin) mutta korinteko optio 1 eikä 2 Vili ei voi olla. Vili pystyy ratkaisemaan pelin Jos pääsee esimerkiksi toisen ohiheitosta tekemään korin "painettomasti"eikä ehdi ajatella sen suuremmin tilannetta.. Vili on myös todella hyvä hyökkäy levyille menijä senkin takia Vili kyllä kannattaa pitää viimeisellä minuutilla kentällä.. Mutta ei missään nimessä mitään piirrettyä peliä miehelle. Ja myös Valmentajan pitää tehdä selväksi "kauniisti" että Vili välttäisi viimeisiä ratkaisuja.. Mutta pysyy kuitenkin vaarallisena (leikkauksia koria kohti, pyrkii vapauttamaan muita jne jne) Ja etenkin menee kovaa hyökkäys levyille kun heitto lähtee..
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 291
Surullista se vaan on, että ei se asia ole muuttumassa. Meno on ollut sama lukuisia vuosikymmeniä, että jos häviöllä ollaan niin istutaan kuin kirkossa. Nykyään kyllä positiivista, että alakulman pojat kannustavat loppuun asti.
Niin nurinkurista kuin onkin, niin se on nimenomaan joukkue joka sytyttää (ylä)katsomon, eikä toisinpäin. Ollut todella pitkään jo näin, ainut tapa saada lisää mölyä Stevecolle, -> ala-katsomoon lisää rumpuporukkaa :p
 
Viestejä
452
Joo kyllähän tuo vähäinen peluuttaminen etenkin Lommin kohdalla ei auta peliin pääsemistä, itse pidin Lommin ja Marttisen hankintaa tosi hyvinä mutta kummastakaan ei olla saatu vielä irti heidän osaamistaan, eilen oli kyllä epäonnistumisia ihan liikaa ja kyllä nuo käsittämättömät pallon menetykset kuvaa hyvin asennetta jolla peliin suhtaudutaan. Uskon kuitenkin että tällä joukkueella on mahdollisuus paljon parempaan mitä eilinen peli oli eli nyt nokka pystyyn ja perjantaina vilpas nurin
 
Viestejä
15
Nokia riisui eilen KTP:n aseista. kotijoukkueen hyökkääminen perustuu 1v1 tilanteisiin ja varsinkin ekalla jaksolla kun ktp:n pallollinen lähti ajamaan korille koko nokian viisikko tippui lähes omalle maalatulle alueelle tukkien ajoväylät korille. tästä seurasi lukeman määrä menetyksiä ktp:lle ja nokia pääsi juoksemaan todella kivoja vastahyökkäyksiä. tokalla puoliskolla ktp tuli mukaan kovalla tsempillä, mutta mistään koripallollisista hienouksista ei tälläkään kertaan ollut kyse. eilen joukkueiden tasoero oli valtavan iso, eikä ihme että nokia tässä kohtaa gulls:n lähin uhkaaja.
 
Viestejä
178
Joo kyllähän tuo vähäinen peluuttaminen etenkin Lommin kohdalla ei auta peliin pääsemistä,
Lommin tilastorivi tällä kaudella KTPssä näyttää aika lailla samalta, mitä se oli viime kaudella Katajassa. Vähiin minuutteihin vaikutti loukkaantumiset ja heikko puolustuspelaaminen. Noilla minuuteilla on hyvänkin kolmosheittäjän vaikea tehdä pisteitä, jos ei saa edes heittoyrityksiä aikaan.

Syitä tämänhetkiseen tilanteeseen lienee helpompi nähdä sieltä kotikentän laidalta. Jälkiviisaana on helppo todeta, että Lommi jatkaa siitä mihin viimekauden 2 ja 4 puolivälieräotteluissa Karhuvuoressa jäi?

Kotimaisia runkopelaajia ei Korisliigassa ole liikaa ja toivon että Tominkin pelaajaura jatkuu vielä vuosia.
 

42

Viestejä
3 370
Mattilan kolmonen olisi esimerkiksi pitänyt hyväksyä vaikka Aidoo tekikin väärän scriinin heitto ehti lähteä selkeästi ennen.. Eikä Mikkola edes lähtenyt tarkistamaan asiaa videolta..

Mitä nyt livenä kattelin, niin minusta screenin kontakti oli ennen kuin pallo irtosi heittäjän kädestä. Keskustelemallakin voidaan asioita selvittää ja sopia.
 
Viestejä
1 041
Mielenkiintoinen tilasto: KTP:n kolmoset 2. erässä 0/6 ja 3. erässä 0/2.

Eli puolet ottelusta ilman onnistunutta kolmosta, kolmannessa erässä vaivaiset kaksi yritystä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös